Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Ν.Τραμπ: «Είμαστε κοντά στον Γ’ ΠΠ εξαιτίας της κυβέρνησης Μπάιντεν – OTAN γίνω πρόεδρος θα εξαλείψω το αμερικανικό “βαθύ κράτος”» Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ προηγείται στις δημοσκοπήσεις του Ρον Ντε Σάντις για το προεδρικό χρίσμα


 Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ σε παρέμβαση που έκανε με ανάρτησή του στο δικό του social media, το Τruth Social, είπε πως «Ποτέ δεν ήμασταν πιο κοντά στον Γ’ ΠΠ από ό,τι είμαστε σήμερα υπό τον Τζο Μπάιντεν».

Ξεκαθάρισε πως αν αυτό συμβεί, οι ΗΠΑ θα καταστραφούν μαζί με τον υπόλοιπο πλανήτη και για να αποφευχθεί πρέπει να φύγει από την εξουσία η κυβέρνηση Μπάιντεν και εν συνεχεία πρέπει να καταστραφεί το «βαθύ αμερικανικό κράτος» το οποίο είναι αυτό που πραγματικά ελέγχει τις ΗΠΑ.

Άλλωστε σε ένα πράγμα έχει απόλυτο δίκιο ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος: Στα δικά του χρόνια δεν ξέσπασε κανένας νέος πόλεμος και σίγουρα δεν κινδύνευε ο πλανήτης να ζήσει το MAD (Mutual assured destruction).


«Ποτέ δεν ήμασταν τόσο κοντά σε έναν Γ’ ΠΠ όπως σήμερα υπό την ηγεσία του Τζο Μπάιντεν.

Μια παγκόσμια σύγκρουση μεταξύ πυρηνικά οπλισμένων δυνάμεων θα σήμαινε θάνατο και καταστροφή σε μία κλίμακα ασύγκριτη στην ανθρώπινη ιστορία. Θα είναι πυρηνικός Αρμαγεδδών».

«Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να αποφύγεις αυτόν τον εφιάλτη. Θα τνο αποφύγουμε, αλλά χρειαζόμαστε νέα ηγεσία», τόνισε.

Ο Τραμπ κάλεσε όλες τις πλευρές της ουκρανικής σύγκρουσης να συμφωνήσουν σε κατάπαυση του πυρός για να αποφευχθεί ο «παγκόσμιος πόλεμος».

Ο Ν.Τραμπ κήρυξε τον πόλεμο κατά του «βαθέως αμερικανικού κράτους» το οποίο στηρίζει την παγκοσμιοποίηση και την παράλογη προοπτική ενός πυρηνικού πολέμου με την Ρωσία «και όποιος επιζήσει» προκειμένου να διατηρήσουν την παγκόσμια ηγεμονία!

«Επιπλέον, πρέπει επίσης να υπάρξει μια πλήρης δέσμευση για την εξάρθρωση ολόκληρου του παγκοσμιοποιητικού νεοσυντηρητικού κατεστημένου που μας παρασύρει διαρκώς σε ατελείωτους πολέμους, προσποιούμενοι ότι αγωνίζονται για την ελευθερία και τη δημοκρατία στο εξωτερικό, ενώ μας μετατρέπουν σε τριτοκοσμική χώρα και τριτοκοσμική δικτατορία, εδώ μέσα στο σπίτι μας», δήλωσε ο Τραμπ.

«Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η αμυντική γραφειοκρατία, οι υπηρεσίες πληροφοριών και όλα τα υπόλοιπα πρέπει να αναθεωρηθούν πλήρως. Πρέπει να βάλουμε την Αμερική Πρώτα», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στους παγκοσμιοποιητές είπε ότι «συνεχίζουν να προσπαθούν να φέρουν τον κόσμο σε σύγκρουση με μια πυρηνικά οπλισμένη Ρωσία με βάση το ψέμα ότι η Ρωσία αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη απειλή μας».

«Αλλά η μεγαλύτερη απειλή για τον δυτικό πολιτισμό σήμερα δεν είναι η Ρωσία», επεσήμανε. «Πιθανότατα είμαστε εμείς οι ίδιοι και μερικοί από τους φρικτούς ανθρώπους που μισούν τις ΗΠΑ και μας αντιπροσωπεύουν».’

«Είναι οι μαρξιστές που μας έβαλαν να γίνουμε ένα έθνος χωρίς Θεό. Και είναι η τάξη των παγκοσμιοποιητών που μας έχει κάνει απόλυτα εξαρτημένους από την Κίνα και άλλες ξένες χώρες που βασικά μας μισούν», είπε ο Τραμπ.

«Αυτοί οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να σπαταλήσουν όλη τη δύναμη, το αίμα και τον θησαυρό της Αμερικής, κυνηγώντας τέρατα και φαντάσματα στο εξωτερικό, κρατώντας μας αποσπώντας την προσοχή από τον όλεθρο που δημιουργούν εδώ στο σπίτι», συνέχισε.

«Αυτές οι δυνάμεις κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στην Αμερική από ό,τι θα μπορούσαν ποτέ να ονειρευτούν η Ρωσία και η Κίνα. Η εξάλειψη αυτού του άρρωστου και διεφθαρμένου κατεστημένου είναι το μνημειώδες καθήκον για τον επόμενο πρόεδρο – και είμαι ο μόνος που μπορώ να το κάνω. Είμαι ο μόνος που μπορεί να κάνει την δουλειά. Ξέρω ακριβώς τι πρέπει να γίνει», κατέληξε.

Aκολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Ν.Τραμπ:

O N.Tραμπ προηγείται στις δημοσκοπήσεις έναντι του κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις.

Θεωρείται το φαβορί για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τις εκλογές του 2024.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις