Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Στην Βανδή ο Pέμος: H ATAKA για την «δεύτερη εφηβεία» και η επική απάντηση


 Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή διασκέδασε ο Αντώνης Ρέμος το βράδυ της Παρασκευής και εκτός από την πίστα πήρε «φωτιά» και το TikTok…

Οι δύο καλλιτέχνες είχαν έναν επικό διάλογο με την Δέσποινα Βανδή κάποια στιγμή να τον “απειλεί” ότι θα του πάρει το μικρόφωνο.

«Έχω να θυμάμαι τα ωραιότερα χρόνια μαζί σου και τα ωραιότερα που θα έρθουνε. Γιατί εμείς δεν τελειώνουμε, έτσι;» ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος. «Σε αγαπώ πολύ, χαίρομαι πολύ για σένα και..», είπε στη συνέχεια ο τραγουδιστής, με την Δέσποινα Βανδή να τον διακόπτει.

Εκείνος συνέχισε λέγοντας: «Τι άλλο να πω; Να την αγαπάτε τη Δέσποινα, γιατί είναι καταπληκτικό παιδί και είναι έτσι, χρόνια τώρα και θα παραμείνει. Και τώρα ζει τη δεύτερη εφηβεία της».

Η τραγουδίστρια φυσικά, δεν άφησε το σχόλιό του να πέσει κάτω: «Δεν είναι δεύτερη εφηβεία, είναι δεύτερη ευκαιρία», είπε χαμογελώντας πλατιά, αναφερόμενη στον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. «Αντώνη, θα σου πάρω το μικρόφωνο. Δεν ξέρω ποιος είναι χειρότερος, αυτός ή ο Μάστορας;» είπε τέλος η Δέσποινα Βανδή θέλοντας να διακόψει την συζήτηση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις