Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Κατάppευση τoυ πολιτισμού: Δάσκαλοι – εξτρεμιστές, πείθουν τους νέους ότι είναι τρανσέξουαλ! Ραγδαία αύξηση στις αλλαγές φύλου - Συλλαμβάνουν μαθητές που λένε ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλα


 Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι αναζητούν ιατρικές θεραπείες που αλλάζουν τη ζωή τους και είναι μη αναστρέψιμες σε μια προσπάθεια να αλλάξουν το φύλο τους.

Η ταυτοποίηση των τρανσέξουαλ βρίσκεται σε άνοδο, ιδίως μεταξύ των νέων.

Μια έκθεση του Pew Research Center διαπίστωσε ότι ένα πλήρες 5% των νέων ενηλίκων ισχυρίζονται ότι το φύλο τους είναι διαφορετικό από το φύλο τους.

Η έκθεση εξηγεί ότι “το ποσοστό των Αμερικανών ενηλίκων που είναι τρανσέξουαλ είναι ιδιαίτερα υψηλό μεταξύ των ενηλίκων ηλικίας κάτω των 25 ετών” και στη συνέχεια προσθέτει ότι “σε αυτή την ηλικιακή ομάδα, το 3,1% είναι τρανς άνδρας ή τρανς γυναίκα, σε σύγκριση με μόλις 0,5% των ατόμων ηλικίας 25 έως 29 ετών”.

Επιπλέον, μια έκθεση του Reuters διαπίστωσε ότι οι διαγνώσεις των νέων με δυσφορία φύλου έχουν αυξηθεί κατακόρυφα στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια. Ενώ το 2017 υπήρχαν μόλις πάνω από 15.000 περιπτώσεις, ο αριθμός έχει εκτοξευθεί σε περισσότερες από 42.000 το 2021.

“Καθώς έχει αυξηθεί ο αριθμός των τρανσέξουαλ παιδιών, έχει αυξηθεί και η πρόσβασή τους σε φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο, η οποία παρέχεται σε μεγάλο βαθμό σε δεκάδες κλινικές μεγάλων νοσοκομείων”, αναφέρεται στην έκθεση:

Εν τω μεταξύ, μια μελέτη από την Εθνική Υπηρεσία Υγείας της Αγγλίας διαπίστωσε ότι υπήρξε έκρηξη στον αριθμό των κοριτσιών που προσδιορίζονται ως τρανσέξουαλ. Ενώ πριν από μια δεκαετία υπήρχαν μόνο 500 παραπομπές στην Υπηρεσία Ανάπτυξης της Ταυτότητας Φύλου, ο αριθμός είχε αυξηθεί σε 5.000 παραπομπές το 2021.

Μια έκθεση από το Breitbart News κατέγραψε διάφορα ανησυχητικά ευρήματα μιας δημοσκόπησης στην Phillips Academy Andover, ίσως το πιο διάσημο προπαρασκευαστικό σχολείο της Αμερικής για το κολέγιο. Αν και δεν συζητήθηκε η ταυτοποίηση με τους τρανσέξουαλ, τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι μόνο το 60 τοις εκατό των ερωτηθέντων γυναικών παρατήρησαν ότι ταυτίζονται ως στρέιτ.

Πολλές από αυτές που προσδιορίζονται ως τρανσέξουαλ επιδιώκουν ιατρικές παρεμβάσεις, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν φάρμακα που εμποδίζουν την εφηβεία, ορμόνες για το άλλο φύλο, ακόμη και χειρουργικές επεμβάσεις όπως διπλές μαστεκτομές.

Μια έκθεση από το Breitbart News διαπίστωσε ότι ακόμη και το 2019, 26.000 γυναίκες και κορίτσια συγκέντρωναν χρήματα στον δημοφιλή ιστότοπο crowdfunding GoFundMe για “χειρουργική επέμβαση κορυφής”.

Ένα άτομο που συγκεντρώνει χρήματα για την μη αναστρέψιμη επέμβαση έγραψε: “Αυτή είναι μια επέμβαση που ονειρευόμουν από τότε που ήμουν παιδί. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα γινόταν πραγματικότητα. Το στήθος μου ήταν η κύρια πηγή δυσφορίας και δυσφορίας στη ζωή μου και σύντομα θα εξαφανιστεί”.

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος δήλωσε: “Η χειρουργική επέμβαση κορυφής είναι κάτι που ήθελα από τότε που δεν είχα τη γλώσσα για να το περιγράψω. Δεσμεύομαι κάθε μέρα. Είναι άβολο και δεν θέλω να χρειάζεται να παλεύω συνέχεια για να αναπνεύσω”.

Πριν υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση, πολλές γυναίκες που ταυτίζονται ως άνδρες λαμβάνουν πρώτα διασταυρούμενες ορμόνες με σκοπό να αρρενοποιήσουν το σώμα και τη φωνή τους. Ορισμένες από αυτές που έχουν υποβληθεί σε ορμονοθεραπεία έχουν αγωνιστεί με πρώιμη φαλάκρα.

Εν τω μεταξύ, το Breitbart News αποκάλυψε ότι ορισμένοι στον τομέα της υγείας και της ιατρικής έχουν υποβαθμίσει τη σοβαρότητα αυτών των παρεμβάσεων. Σε ένα βίντεο που περιήλθε στην κατοχή του Breitbart News, η εκλεγμένη πρόεδρος της Παγκόσμιας Επαγγελματικής Ένωσης για την Υγεία των Τρανσέξουαλ (WPATH) Marci Bowers συνέκρινε τις επεμβάσεις αλλαγής φύλου με την “αφαίρεση μιας ελιάς”.

Τον συνέλαβαν επειδή είπε ότι ο Θεός δημιούργησε μόνο δύο φύλα

Συνελήφθη για τις Χριστιανικές του πεποιθήσεις σε χριστιανικό σχολείο. Ο Καναδός μαθητής καθολικού λυκείου Τζος Αλεξάντερ ισχυρίζεται ότι αυτή είναι η ιστορία πίσω από τις αρχές που τον συνέλαβαν – και του απήγγειλαν κατηγορίες – επειδή προσπάθησε να παρακολουθήσει το μάθημα τον περασμένο μήνα.

Ο Alexander ήταν μαθητής σε ένα καναδικό Καθολικό λύκειο στο Οντάριο μέχρι που είπε τη γνώμη του για τις ανησυχίες του σχετικά με τους άνδρες στις γυναικείες τουαλέτες του ιδρύματος.

Η διάκριση των ανδρών από τις γυναίκες και η πεποίθηση ότι ο Θεός δημιούργησε μόνο δύο φύλα, όπως πρότεινε, οδήγησε τελικά τις αρχές να τον συλλάβουν και να του απαγγείλουν κατηγορίες για το “αδίκημα”.
“Υπήρχαν πολλά βήματα που χρειάστηκαν για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο”, δήλωσε την Παρασκευή στον Τάκερ Κάρλσον του Fox News.

“Οι μαθήτριες, μου παραπονέθηκαν ότι ανησυχούσαν επειδή κάποιοι άνδρες χρησιμοποιούσαν τις τουαλέτες τους. Αυτό μετατράπηκε σε μια συζήτηση στο σχολείο. Δήλωσα τη γνώμη μου σχετικά με αυτό και χρησιμοποίησα τις Γραφές για να την υποστηρίξω.

“Με απομάκρυναν από το κτίριο για το υπόλοιπο της χρονιάς και, όταν προσπάθησα να παρακολουθήσω το μάθημα, με συνέλαβαν και μου απαγγέλθηκαν κατηγορίες”, συνέχισε.

Josh

Ο Alexander είπε ότι επεσήμανε τη χριστιανική ταυτότητα του σχολείου, υποστηρίζοντας ότι έκανε μια σχετική συζήτηση στους διευθυντές του σχολείου, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν να τον ακούσουν.
Ο δικηγόρος Τζέιμς Κίτσεν μπήκε στη συζήτηση την Παρασκευή, συζητώντας με το Fox News την “περιορισμένη” νομική προσφυγή που είναι διαθέσιμη για την εκπροσώπηση των δικαιωμάτων του Αλεξάντερ στην ελευθερία του λόγου, λέγοντας ότι το “πολύ πιο αδύναμο” σύνταγμα του Καναδά αποτελεί εμπόδιο για να ξεπεραστεί.

“Φαίνεται να υπάρχει, πολιτισμικά και νομικά, πολύ λιγότερος σεβασμός για τα ατομικά δικαιώματα και τις ελευθερίες και πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την κυβέρνηση να έχει τη δύναμη να κάνει ό,τι θέλει”, είπε και πρόσθεσε: “Αλλά υπάρχει νομική προσφυγή στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Οντάριο σε αυτή την περίπτωση… πιστεύουμε ότι υπήρξε θρησκευτική διάκριση με βάση τις χριστιανικές θρησκευτικές πεποιθήσεις του Τζος, οπότε θα καταθέσουμε καταγγελία στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Οντάριο…”.

Ο Alexander χαρακτήρισε το αστυνομικό κράτος του Καναδά “αρκετά ενοχλητικό”, επισημαίνοντας τις συγκρούσεις του μαζί τους από την περσινή αυτοκινητοπομπή για την ελευθερία, κατά την οποία οι Καναδοί φορτηγατζήδες διαμαρτυρήθηκαν για τις εντολές του εμβολίου COVID-19, προς μεγάλη απογοήτευση της κυβέρνησής τους.

Είπε στον Carlson ότι “σίγουρα” θα ήθελε να συνεχίσει το λύκειο και ελπίζει ότι οι πεποιθήσεις του δεν θα του στερήσουν αυτή την ευκαιρία.

“Φαίνεται ότι έτσι θα γίνει”, είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις