Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Θεσ/νίκη – Νέες αποκαλύψεις για το «Ινστιτούτο της απάτης»: Οι υπεύθυνοι βίασαν ηθοποιό ερωτικών ταινιών - Tο περιστατικό συνέβη στις 10 Απριλίου 2021

 


Στο «φως» της δημοσιότητας, έρχονται νέες αποκαλύψεις για την δράση των ιδιοκτητών του περιβόητου «Ινστιτούτου της απάτης», καθώς μια ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν σε αισθησιακές ταινίες κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άγνωστους άνδρες σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, ένας εκ των οποίων αποδείχθηκε αργότερα ότι ήταν Αλβανικής καταγωγής με βεβαρημένο ποινικό μητρώο.

Το περιστατικό συνέβη στις 10 Απριλίου 2021.

Η ηθοποιός, στην κατάθεση της, υποστηρίζει ότι τρία πρόσωπα, συγκεκριμένα, η ιδιοκτήτρια του εν λόγω «κέντρου αισθητικής» με παραρτήματα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ο σύζυγος της κι ένα ακόμη πρόσωπο που σήμερα είναι στη φυλακή για άλλη υπόθεση, την οδήγησαν με την χρήση βίας στο εσωτερικό ενός μαύρου BMW τύπου τζιπ και από την οδό Χρήστου Κανάκη στους Αμπελόκηπους την μετέφεραν σε ερημική αγροτική περιοχή της συμπρωτεύουσας.

Η ηθοποιός απήχθη ένα μήνα μετά την εμφάνιση της σε καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή ιδιωτικού καναλιού, στην οποία πήγε για να καταγγείλει τον άγριο ξυλοδαρμό της από τέσσερις γυναίκες, τα ονόματα και τις φωτογραφίες των οποίων ανάρτησε στη σελίδα της στο Facebook.

Τότε είχε δηλώσει τα εξής: «Ήταν ξημερώματα της 6ης Μαρτίου όταν με πλησίασαν τέσσερις γυναίκες έξω από το σπίτι ενός φίλου μου στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη. Τη μια την αναγνώρισα γιατί μου είχε δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα.

Με απείλησαν και με μετέφεραν σε ένα απόμερο σημείο έξω από την Θεσσαλονίκη. Εκεί άρχισαν άλλες να με βρίζουν άσχημα και να με χτυπούν και άλλες να μου σκίζουν τα ρούχα με μαχαίρια και να με κουρεύουν. Προσπάθησα μάταια να αμυνθώ και το μόνο που παρακαλούσα ήταν να βγω ζωντανή από όλο αυτό».

Ανάμεσα λοιπόν στις τέσσερις γυναίκες που της επιτέθηκαν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της καταγγέλλουσας ήταν και η σύζυγος ενός εκ των τριών ατόμων που κατηγορούνται ότι την παρέδωσαν σε τρεις άγνωστους άνδρες για να την βιάσουν. Οι τρεις αυτοί άνδρες επέβαιναν σε ένα άλλο τζιπ γκρι χρώματος.

Πριν την παραδώσουν όμως της αφαίρεσαν το κινητό της τηλέφωνο ώστε να μην μπορεί να καλέσει σε βοήθεια και στη συνέχεια την βίασαν διαδοχικά για την εγκαταλείψουν στα χωράφια μερικές ώρες αργότερα.

Η ηθοποιός αναγκάστηκε να αποχωρίσει πεζή και σε άθλια κατάσταση. Την επόμενη μέρα κατέφυγε στις αστυνομικές Αρχές και κατήγγειλε τον βιασμό της. Αναγνώρισε μάλιστα τον Αλβανό που μαζί με δυο ακόμα άτομα την είχαν βιάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις