Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Ρώσος στρατηγός κάνει στριπτίζ σε βίντεο που διέρρευσε στο Telegram - Ο 57χρονος υποστράτηγος Αλεξάντρ Ματόβνικοφ χορεύει γυμνός με μουσική υπόκρουση...


 Ο 57χρονος υποστράτηγος Αλεξάντρ Ματόβνικοφ χορεύει γυμνός με μουσική υπόκρουση μπροστά στο κινητό του για 44 δευτερόλεπτα, σε βίντεο που ανάρτησε άγνωστος στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Μέχρι σήμερα έχει γίνει γνωστό ότι η εμμονή ρώσων στρατιωτών να αναρτούν στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης (ΜΚΔ) Telegram σέλφι από τα στρατόπεδα όπου στεγάζονται έχει προκαλέσει τους θανατηφόρους βομβαρδισμούς του ουκρανικού πυροβολικού. 

Τώρα, το συγκεκριμένο ΜΚΔ γίνεται φορέας και μιας ντροπιαστικής ανάρτησης, που εκθέτει έναν ρώσο στρατηγό. Λίγες ημέρες μετά τις σοβαρές ζημιές που υπέστη κατασκοπευτικό αεροσκάφος της Μόσχας αξίας 310 εκατ. ευρώ υπό την επίβλεψή του, ο υποστράτηγος Αλεξάντρ Ματόβνικοφ εκτίθεται ξανά, αυτή τη φορά μέσω ενός προσωπικού βίντεο, που τον δείχνει να κάνει στριπτίζ υπό τους ήχους μουσικής. 

Αν και δεν είναι γνωστό ποιος ανάρτησε το βίντεο στο Telegram, η εικόνα περιλαμβάνει μήνυμα που τον κατηγορεί ως «μανιώδη γνώστη εστιατορίων και κυριών του Μινσκ [της Λευκορωσίας]».

Το μήνυμα συμπληρώνει ότι «του αρέσει να μεταθέτει την ευθύνη για τη λήψη αποφάσεων στους υφισταμένους του αξιωματικούς – ο στρατηγός ασχολείται περισσότερο με τη δημιουργία παρόμοιου περιεχομένου βίντεο για τις φιλενάδες του». 

Ο υποστράτηγος Ματόβνικοφ είναι επί του παρόντος ο αναπληρωτής αρχηγός των χερσαίων δυνάμεων της Ρωσίας, με ευθύνη για τη στρατιωτική παρουσία της Μόσχας στη γειτονική Λευκορωσία. Ο στρατηγός είναι πρώην μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Μόσχας και έχει υπηρετήσει ως στρατιωτικός διοικητής στην Ομοσπονδιακή Περιφέρεια του Βορείου Καυκάσου, μια στρατηγικής σημασίας περιοχή για τη Ρωσία.

Ο εξευτελισμός του αντιπάλου μέσω διαρροής υλικού ακατάλληλου περιεχομένου είναι μια παραδοσιακή μέθοδος εξουδετέρωσης, που χρησιμοποιείται συχνά στη Ρωσία, σημειώνει το ρεπορτάζ της βρετανικής Telegraph.


«Η διαρροή του βίντεο είναι πολύ πιθανό να φέρει σε περαιτέρω αμηχανία τον Ματόβνικοφ για τις επιχειρησιακές αποτυχίες του, που φέρεται να επέτρεψαν στους Λευκορώσους παρτιζάνους να επιτεθούν χθες στην αεροπορική βάση Ματσουλίτσι, κοντά στο Μινσκ, και να καταστρέψουν ένα αεροσκάφος παρακολούθησης A-50», δήλωσε ο Κρις 
O., στρατιωτικός ιστορικός που μίλησε στην Telegraph. Το βίντεο διέρρευσε λίγες ώρες αφότου ένα ρωσικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος A-50, το οποίο χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό και την παρακολούθηση στόχων, υπέστη σοβαρές ζημιές από αντικυβερνητικούς αντάρτες στη Λευκορωσία. Το φιλορωσικό καθεστώς της Λευκορωσίας έχει επιτρέψει τη χρήση των αεροδρομίων και των εδαφών της από τη Μόσχα για επιθέσεις στην Ουκρανία.
Το αεροπλάνο είχε χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό πιθανών στόχων του ρωσικού στόλου μαχητικών αεροσκαφών MiG –που σταθμεύουν στη Λευκορωσία– σε τουλάχιστον έξι περιπτώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση των ανταρτών κατέστρεψε το μπροστινό και τα κεντρικά μέρη του αεροσκάφους, καθώς και την κεραία ραντάρ του. 
Η «Bypol», μια ομάδα λευκορώσων αξιωματούχων ασφαλείας που παραιτήθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας μετά τη βάναυση καταστολή των αντικαθεστωτικών διαδηλώσεων στη χώρα το 2020, ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση.

 Πηγή: Protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις