Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

ΣΥΝΘΕΤΙΚΆ TPOΦΙΜΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΌ OΠΛΟ, ΠΙΛOTOI, ΠΑΙΔΙΑ, ΗΘΟΠOIOI ΥΠΈΡ-KATA Ε


 ΑΛΚΥΌΝ ΠΛΕΙΆΔΕΣ ΈΚΤΑΚΤΟ 41: ΣΥΝΘΕΤΙΚΆ ΤΡΌΦΙΜΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ, ΠΙΛΟΤΟΙ, ΠΑΙΔΙΆ, ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΥΠΕΡ-ΚΑΤΆ Ε

Όλη η ανθρωπότητα ζούμε σήμερα σε μια κρίσιμη κατάσταση, όπου τα γεγονότα που μας περιβάλλουν είναι σημάδια που είχαν ήδη προφητευτεί ότι θα ζούσαμε στους έσχατους καιρούς, είναι ένας τρίτος σιωπηλός Πνευματικός Πόλεμος που μας επηρεάζει παγκοσμίως.

Όλα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2020, με ένα μεγάλο ψέμα που κατασκεύασε η σκοτεινή ελίτ για να οριστικοποιήσει το σχέδιο της παγκόσμιας γενοκτονίας της. Χρησιμοποιώντας εντελώς διεφθαρμένα, αδαή και αλαζονικά μέσα ενημέρωσης που χειραγώγησαν την πραγματικότητα ακολουθώντας τις επιταγές της παγκοσμιοποιημένης ελίτ.

Από τα συνθετικά τρόφιμα, το εργαστηριακό κρέας, που παρασκευάζεται με έντομα και άλλα ζωύφια, τα εμβολιασμένα ζώα με τον επακόλουθο και προφανή κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία.

Όλα αυτά μαζί με τις συνεχιζόμενες τρομερές επιπτώσεις των εμβολίων γονιδιακής θεραπείας, τα οποία είναι ήδη ληγμένα, με εκατομμύρια νεκρούς, και τις τρομερές παρενέργειές τους, όπως παρατηρήθηκε στους πιλότους αεροσκαφών, και τα οποία επιμένουν να εφαρμόζουν στα παιδιά, για να τερματίσουν το μέλλον της ανθρωπότητας είναι ένα ακόμη βήμα στην ατζέντα της γενοκτονίας. Και όμως υπάρχουν ακόμα χώρες που την προωθούν εξαπατώντας, ηθοποιοί που είναι υπέρ, αλλά σε αντίθεση με άλλους που αγωνίζονται για να αποτρέψουν αυτή τη γενοκτονία.

Πού είναι αυτοί οι επαναστάτες που υπήρχαν πάντα στις επαναστάσεις της ιστορίας, ακούραστοι μαχητές για το Φως και την Αλήθεια; Βρισκόμαστε εν μέσω ενός Παγκόσμιου Πνευματικού Πολέμου, δεν υπάρχει επιστροφή. Ας αγωνιστούμε μέχρι τέλους ως αληθινοί πολεμιστές του Φωτός!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις