Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

XAPAPI: «Οι άνθρωποι θα πρέπει να προσέξουν τι θα μπει μέσα τους»

 
Χαράρι: «Οι άνθρωποι θα πρέπει να προσέξουν τι θα μπει μέσα τους»

Νέες αλήθειες, όπως πάντα μισές, από τον «προφήτη» του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ και συνομιλητή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη!

Όπως δήλωσε οι άνθρωποι θα πρέπει να προσέξουν τι θα μπει μέσα τους:

«Έτσι, είναι εφικτό τώρα, για 1η φορά στην ιστορία να εκμηδενίσετε εντελώς την ιδιωτικότητα, να ακολουθείτε τους πάντες συνεχώς, να γνωρίζετε περισσότερα για μένα απ’ όσα εγώ ο ίδιος γνωρίζω για τον εαυτό μου. Και αυτό είναι τρομακτικό.

Αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.

Ξέρετε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ορισμένους καλούς σκοπούς, όπως να μας παρέχει καλύτερη υγειονομική περίθαλψη, να μας ειδοποιήσει ”Κοίτα. Αυτή η ασθένεια ξεκινάει. Ας προσπαθήσουμε να ασχοληθούμε μ’ αυτή νόσο ακόμη είναι πολύ εύκολο.”

Αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει τα χειρότερα ολοκληρωτικά καθεστώτα στην ανθρώπινη ιστορία!!!

Κάτι μακράν πιο ακραίο από οτιδήποτε έχουμε δει στη Σοβιετική Ένωση ή στην κομμουνιστική Κίνα ή στη ναζιστική Γερμανία…

Επαναλαμβάνω δεν είναι αναπόφευκτο. Δεν πρόκειται για μια προφητεία. Μπορούμε να το προλάβουμε με το να θεσπίσουμε τους κατάλληλους κανονισμούς, με το να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες τεχνολογίες (σ.σ. Ισχυρίζεται πως οι τεχνολογίες τους θα σεβαστούν την ιδιωτικώτητα! Εδώ γελάνε).

Αυτή είναι μια απ’ τις σημαντικότερες επιλογές που αντιμετωπίζουμε ως άνθρωποι σήμερα. Κι έπειτα είναι ιδιαιτέρως σημαντικό οι νέοι άνθρωποι να το γνωρίζουν αυτό επειδή, ξέρετε, συχνά βρίσκονται στο διαδίκτυο όλη την ώρα, σ’ όλη τους την κοινωνική ζωή. Και πρέπει να αντιληφθούν ότι ”όλη αυτή την τεράστια ποσότητα πληροφοριών για μένα, την παραδίδω σ’ αυτές τις επιχειρήσεις ή στην κυβέρνηση…

Και επίσης δεν είναι μονάχα οι πληροφορίες που δίνω. Είναι επίσης και οι πληροφορίες που λαμβάνω!!!!

Πλημμυριζόμαστε τώρα από τεράστιες ποσότητες πληροφοριών, τις οποίες, επαναλαμβάνω, η τεχνητή νοημοσύνη και οι αλγόριθμοι κατά κάποιο τρόπο χρησιμοποιούν ώστε να χειραγωγήσουν τον τρόπο σκέψης μας….

Ξέρετε, είναι σαν να παίζεις πιάνο. Έτσι τώρα αυτοί οι αλγόριθμοι μαθαίνουν πως να παίζουν με τα συναισθήματά μας, πώς να προκαλούν μίσος, πως να προκαλούν φόβο μέσα στα μυαλά των ανθρώπων…

Οι άνθρωποι ορισμένες φορές είναι πολύ προσεκτικοί σχετικά με το τι τρώνε, με το φαγητό που εισέρχεται στο σώμα τους. Θα ‘πρεπε να ‘ναι εξίσου προσεκτικοί σχετικά με το τι ”ταΐζουν” τα μυαλά τους!!!!»el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις