Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Γιατί πρέπει να θυμόμαστε τις προηγούμενες Zωές μας;

 

Κβαντικός Χρόνος

Αν πρόκειται να μιλήσουμε για μετενσάρκωση, τότε το επόμενο θέμα στην συνομιλία μας θα πρέπει να είναι οι προηγούμενες ή άλλες ζωές (παράλληλες ή μελλοντικές), μερικές φορές γνωστές και ως «Εναλλακτικές Ζωές». Αυτό οδηγεί αναπόφευκτα στην έννοια ενός κβαντικού ή καθολικού χρονοδιαγράμματος, ένα θέμα που είναι δύσκολο να εξηγηθεί, καθώς οι περισσότεροι πολιτισμοί διδάσκουν την εύκολη και βολική γραμμική χρονική προοπτική, που σημαίνει ότι ο χρόνος υπάρχει σε ένα συνεχές. Είχαμε χθες, έχουμε σήμερα, θα έχουμε αύριο, με αυτήν την σειρά.
Όπως είπε και ο Άλμπερτ Αϊνστάιν: «Η διάκριση μεταξύ παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος είναι μόνο μια πεισματικά επίμονη ψευδαίσθηση… Ο μόνος λόγος του χρόνου είναι για να μην γίνονται όλα μονομιάς».Ωστόσο, η επιστήμη τελικά παραδέχτηκε ότι ο κβαντικός χρόνος είναι πολύ πραγματικός (δείτε το άρθρο μας «Συγγνώμη, Αϊνστάιν. Η κβαντική μελέτη λέει ότι η «απόκοσμη δράση» είναι πραγματική»), που στην ουσία σημαίνει ότι ο χρόνος δεν είναι τόσο απλός ή οργανωμένος όπως μάθαμε ή αντιλαμβανόμαστε.
Μάλλον, είναι ένα σύνθετο, πολυεπίπεδο φαινόμενο στο οποίο τα πάντα συνυπάρχουν ταυτόχρονα (παρελθόν, παρόν, μέλλον). Επομένως, η «παρούσα» μας ζωή μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο την μελλοντική μας, αλλά και τις προηγούμενες και παράλληλες ζωές μας και το αντίστροφο. Λίγο μπερδεμένο, θα έλεγα. Έτσι, οι επιστήμονες γνωρίζουν τον κβαντικό χρόνο για κάποιο χρονικό διάστημα. Το ευρύ κοινό εξακολουθεί να κινείται προς αυτήν την προοπτική. Αλλά, ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

Αναμνήσεις & Προγράμματα από Προηγούμενες Ζωές

Όλη η γνώση, από όλες μας τις ζωές είναι αποθηκευμένες βαθιά στο υποσυνείδητό μας, στα Ακασικά μας Αρχεία ή το «Βιβλίο της Ζωής» μας. Δεδομένου ότι ο εγκέφαλός μας έχει αναπτυχθεί μόνο στον ελάχιστο βαθμό της χωρητικότητάς του, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση μόνο σε ένα πολύ μικρό μέρος της συνολικής μας μνήμης (2% λένε).

Ωστόσο, αυτό το 2% είναι αρκετό ώστε κάποια πράγματα να φαίνονται πιο οικεία ή ευκολότερα στην ολοκλήρωση τους. Όσο περισσότερες ζωές έχουμε ζήσει, τόσο λιγότερα πράγματα πρέπει να μάθουμε από το μηδέν. Αντίθετα, απλώς θυμόμαστε πράγματα, γεγονός που μπορεί είτε να βοηθήσει ή να εμποδίσει (ή και τα δύο). Αυτό εξηγεί το φαινόμενο του «εκ γενετής ιδιοφυΐα» όπου μερικοί άνθρωποι γεννιούνται με φυσικές και εξαιρετικές δεξιότητες ή χαρίσματα (στην μουσική, τέχνη, επιστήμες, ικανότητες κ.λπ.).

 

Όσο περισσότερες ζωές έχετε ζήσει ως μουσικός, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να παίξετε όργανα ή να συνθέσετε μουσική με εξαιρετικό τρόπο, με ελάχιστη ή καθόλου επίσημη μουσική κατάρτιση, σε αυτήν την ζωή. Έτσι λειτουργούν οι μεταφερόμενες μνήμες.

Με τον ίδιο τρόπο, όσο μεγαλύτερες είναι οι αρνητικές πεποιθήσεις ή ενέργειες που βιώσαμε σε άλλες ζωές, τόσο πιο πιθανό είναι να μεταφερθούν και να ενεργοποιηθούν σε αυτήν την ζωή. Και παρόλο που κάθε ζωή είναι ανεξάρτητη, αυτές οι αναμνήσεις, αν είναι αρκετά δυνατές, μπορούν να εμποδίσουν και να παρέμβουν με πολλούς και σπουδαίους τρόπους σε αυτήν την ζωή. Αυτές οι επιρροές έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο εάν ευθυγραμμίζονται με τα τρέχοντα προγράμματά μας, γιατί τα εντείνουν. Αυτό θα μπορούσε να κάνει τις αντιδράσεις μας σε μια τρέχουσα κατάσταση να φαίνονται πολύ υπερβολικές ή ακόμα και εμμονικές.

Εμείς ή οι άνθρωποι γύρω μας δεν θα μπορούσαμε να καταλάβουμε πλήρως το «ΓΙΑΤΙ» αντιδρούμε με τόσο πάθος σε φαινομενικά μικρότερα γεγονότα. Τα όριά μας θα παίξουν μεγάλο ρόλο εδώ. Όσο μεγαλύτερη είναι η επιρροή των μεταφερόμενων ενεργειών, μαζί με το μέγεθος της τρέχουσας κρίσης, τόσο περισσότερο χρειαζόμαστε εξαιρετικά όρια, κάτι που είναι όλο και πιο δύσκολο να βρεθεί.

Εάν αυτές οι ενέργειες δεν είναι ευθυγραμμισμένες (διαφέρουν δηλαδή από τα τωρινά μας προγράμματα), μπορεί να γίνουν παρεμβολές που είναι εντελώς εκτός πλαισίου και ανεξήγητες για τις τρέχουσες καταστάσεις μας. Αυτές οι «άστοχες παρεμβολές» από άλλες ζωές έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν φοβίες ή καταστάσεις που προκαλούν μεγάλο πόνο και δυσκολίες που μας περιορίζουν από πολλές απόψεις.

Οι άνθρωποι αγαπούν τους γρίφους τους να λύνονται και να έχουν ανθρώπους σε μικρά κουτάκια που ορίζονται εύκολα. Μεγάλα και ανεξήγητα μυστήρια, προβλήματα ή συμπεριφορές μόνο παρεξηγούνται και δεν παρέχουν αρκετό νόημα ώστε να τα συμπάσχουν οι άλλοι. Οι άνθρωποι που ζουν μέσα από αυτές τις ενέργειες συχνά αισθάνονται σαν αδέξιες αποτυχίες και σπάνια είναι ευτυχισμένοι ή ικανοποιημένοι με τον εαυτό τους ή με τις δεξιότητες και την ζωή τους.

Συνήθως, έχουμε τόσο θετικές όσο και αρνητικές αναμνήσεις που μας βοηθούν και μας εμποδίζουν σε αυτή τη ζωή, αλλά ευτυχώς, όχι πάντα ταυτόχρονα. Το θέμα είναι ποια επιρροή είναι μεγαλύτερη και σε ποια χρονική στιγμή. Αυτές οι αναμνήσεις μένουν αδρανείς περιμένοντας την «κατάλληλη ευκαιρία» να επανεμφανιστούν.

Και αυτό συμβαίνει κάθε φορά που πυροδοτούμαστε. Αυτά τα εναύσματα/ερεθίσματα μπορεί να είναι οτιδήποτε έχουμε συνδέσει με ένα ισχυρό αρνητικό συναίσθημα (εικόνες, τοποθεσίες ή μυρωδιές κ.λπ.). Συνήθως είναι κάτι που έχουμε μυρίσει σε μια προηγούμενη ζωή, το οποίο έχουμε συνδέσει με κάποιο αρνητικό γεγονός ή συναίσθημα, πολύ πιθανόν χωρίς να το καταλάβουμε. Εάν το αρνητικό συναίσθημα που σχετίζεται με ένα συγκεκριμένο γεγονός είναι αρκετά ισχυρό, αυτό το γεγονός μπορεί να αποτελέσει έναυσμα, σε οποιαδήποτε μορφή (φοβίες, αλλεργίες, αναστολές, μελαγχολία).

Για παράδειγμα, το ανθρώπινο οσφρητικό σύστημα μπορεί να διακρίνει περισσότερα από 1 τρισεκατομμύριο αρώματα, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Rockefeller του 2014. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά δεν γίνονται σε συνειδητό επίπεδο που σημαίνει ότι δεν δίνουμε καθόλου σημασία σε αυτό. Ένα παράδειγμα αυτού θα ήταν ένας πολεμιστής που πεθαίνει στο πεδίο μάχης ενώ βρίσκεται μπρούμυτα στο γρασίδι και σε απόλυτη οδύνη.

Καθώς πεθαίνει, το άρωμα του φρέσκου χόρτου συνδέεται και χαράζεται στη μνήμη του με την μεγάλη οδύνη (σωματική, συναισθηματική κ.λπ.). Σε αυτή τη ζωή, αυτό το άτομο μπορεί να αναπτύξει μια ισχυρή αλλεργία στο γρασίδι ή να έχει κάποια ανεξήγητη φοβία για το γρασίδι. Έτσι, κάθε φορά που αυτό το άτομο μυρίζει γρασίδι, πυροδοτείται κάποια οδυνηρή για αυτόν αντίδραση.

Θυμηθείτε, ο στόχος του εναύσματος είναι να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε άλυτα ζητήματα, ώστε να μπορέσουμε να μάθουμε και να επεκταθούμε σε μια μεγαλύτερη θεϊκή σύνδεση. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που ξεπερνάμε κάτι αρνητικό και αναπτυσσόμαστε με κάποιο θετικό τρόπο. Έτσι, οι αναμνήσεις της προηγούμενης ζωής μπορεί να είναι κάτι καλό αλλά μπορεί επίσης να είναι και πολύ αρνητικό. Γι’ αυτό, μια συνεδρία ανακάλυψης και θεραπείας σε ένα πρόγραμμα προηγούμενης ζωής, μπορεί να έχει τόσο θετική επιρροή και ευπρόσδεκτα αποτελέσματα.

Έρευνα προηγούμενης ζωής με άλλους

Ακριβώς όπως τα προγράμματα μπορούν να ενεργοποιηθούν από εικόνες, τοποθεσίες ή μυρωδιές, το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους. Εάν έχουμε αρνητικές εμπειρίες με ένα συγκεκριμένο άτομο, όταν συναντιόμαστε σε αυτήν ή σε μια άλλη ζωή, μπορεί να πυροδοτηθούμε και να αναπτύξουμε μια παράξενη αντιπάθεια για το άτομο αυτό, χωρίς προφανή λόγο. Συνήθως αποδίδουμε την αντίδραση αυτή πολύ εύκολα ως μια «κακή προαίσθηση» ή σε κακό χαρακτήρα, αλλά το στοιχείο ότι είναι παρέμβαση από προηγούμενη ζωή δεν μπορεί να αγνοηθεί. Έχει μεγάλη διαφορά πόση αρνητική ενέργεια έχουμε στην «ιστορία» μεταξύ μας. Όσο πιο πολλές αρνητικές ζωές έχουμε ζήσει μεταξύ μας, τόσο περισσότερα πιθανά εναύσματα μπορούμε να πυροδοτήσουμε. Οι σχέσεις είναι δύσκολες από μόνες τους, και το να γνωρίσεις τι συνεπάγεται μεταξύ σας είναι πολύ, πολύ χρήσιμο. Γι’ αυτό, μια συνεδρία σχέσεων θα ανακαλύψει και θα θεραπεύσει τυχόν ενέργειες από προηγούμενες ζωές, κάτι που μπορεί να είναι μια τόσο αποκαλυπτική και παρηγορητική εμπειρία.

Γιατί δεν μπορούμε να θυμηθούμε τις προηγούμενες ζωές μας;

Κάθε ζωή μας φέρνει ένα ορισμένο επίπεδο σοφίας που κερδίζεται με τον χρόνο και την προσπάθεια. Το να μην θυμόμαστε μας επιτρέπει να ξεκινάμε κάθε ζωή σε λευκό χαρτί και να την ζούμε από μια νέα οπτική, που είναι στην πραγματικότητα ο στόχος. Δηλαδή, να ζεις και να μαθαίνεις σαν ένα νεανικό και φρέσκο μυαλό. Διαφορετικά, κάθε ζωή θα βιωνόταν μέσα από τα μάτια ενός ανθρώπου με «την εμπειρία χιλίων χρόνων» που θα σήμαινε ότι θα είχε πολύ λίγο πάθος ή ακόμα και ενδιαφέρον. Εξάλλου, όταν έχουμε δει τόσα πολλά πράγματα, ξανά και ξανά, πόσες φορές μπορούμε να τα ξαναδούμε; Λίγο βαρετό, δεν θα λέγατε;

Είναι δυνατόν να θυμηθούμε προηγούμενες ζωές μας;

Ναι είναι. Μερικές φορές οι άνθρωποι που έχουν πολύ συνηθισμένες ζωές, ακόμα και παιδιά, έχουν αυθόρμητες αναμνήσεις από άλλες ζωές, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων τους, κάτι που μπορεί να είναι αρκετά ανησυχητικό. Εδώ θα αναφερθώ σε μια δική μου εμπειρία, πολλά χρόνια πριν, όταν είχα μόλις αρχίσει να ασχολούμαι με τα ενεργειακά. Είχα πάει επίσκεψη σε μια φίλη μου, και ο γιος της, ετών 3 ήρθε στην κουζίνα καθώς πίναμε τον καφέ μας και λέει στην μαμά του ότι βλέπει ένα «πουλάκι» στην γωνία του ταβανιού. Κοιτάξαμε, αλλά δεν υπήρχε τίποτα εκεί που έδειχνε ο μικρός. Τότε η μητέρα του που ήταν πολύ διαβασμένη σε μεταφυσικά θέματα του λέει, «Υπάρχει κάτι στο σπίτι που μοιάζει με το πουλάκι που βλέπεις»; Τρέχει ο μικρός στο σαλόνι και της φέρνει το αγαλματάκι ενός αγγέλου που ήταν στην βιβλιοθήκη τους. Του εξηγεί η μητέρα του τότε ότι αυτό δεν είναι πουλάκι, αλλά άγγελος και είναι κάτι καλό. Ευχαριστημένος ο μικρός πήγε να παίξει με τα παιχνίδια του. Μόλις έφυγε μου λέει η μαμά του ψιθυριστά: «Ξέρεις, βλέπει και το κακό και εκείνες οι μέρες δεν είναι εύκολες!»

Μια άλλη φορά πήγαμε με την ίδια οικογένεια για ξενάγηση στην Ακρόπολη με κάποιους φίλους από την Αμερική. Μόλις ανεβήκαμε στον βράχο, ο μικρός έβαλε τα κλάματα ξαφνικά. Όταν τον ρώτησαν οι γονείς του γιατί κλαίει, τους απάντησε ότι είχε πολεμήσει εκεί κάποτε και περιέγραφε με λεπτομέρειες την μάχη. Ήταν ολοφάνερα πολύ ταραγμένος. Οι γονείς του τον καθησύχασαν εξηγόντας του ότι αυτό ήταν μόνο μια μνήμη από μια άλλη ζωή η οποία δεν είχε τίποτα κοινό με την τωρινή. Το σκέφτηκε αυτό για μερικά δευτερόλεπτα και ησύχασε. Το θέμα έκλεισε. Ο μικρός αυτός έμαθα ότι πολύ συχνά έλεγε στην μητέρα του ή στον πατέρα του, «Όταν δεν ήσουν η μαμά μου αλλά η αδερφή μου ή η κόρη μου…» και άλλες πολλές τέτοιες ιστορίες. Απίστευτο αλλά αληθινό.

Ο James Leininger είναι το αγόρι που θυμάται την προηγούμενη ζωή και θάνατό του ως James Huston, πιλότος μαχητικών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Πρόσφατες μελέτες παιδιών που μιλούν με πάθος για τις «άλλες ζωές» τους παρέχουν πολλή τροφή για σκέψη, ακόμη και σε μεγάλους σκεπτικιστές. Στο άρθρο «Children Who Report Memories of Previous Lives» στον ιστότοπο του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, ο Δρ Τζιμ Τάκερ, τώρα διευθυντής του Τμήματος Αντιληπτικών Μελετών, αναφέρει την 20ετή δουλειά του που επικεντρώνεται σε αναμνήσεις προηγούμενων ζωών παιδιών, κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο βιβλίο του «Επιστροφή στη ζωή», ο Δρ. Τάκερ τεκμηριώνει προσεκτικά και σχολαστικά με μεγάλη λεπτομέρεια μερικές γνωστές περιπτώσεις αναμνήσεων της προηγούμενης ζωής από παιδιά. Ο Τζέιμς Λάϊνινγκερ (James Leininger), ένα νεαρό αγόρι που είχε αναμνήσεις από την προηγούμενη ζωή και τον θάνατο του τον πιλότο μαχητικών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου Τζέιμς Χιούστον οι οποίες επαληθεύτηκαν με τον πιο θεαματικό τρόπο. Επίσης τον Ράιαν Χάμονς (Ryan Hammons), ο οποίος είχε αναμνήσεις ως κομπάρσος και ανιχνευτής ταλέντων του Χόλιγουντ, με επίσης επαληθεύσιμες αναμνήσεις. Αυτές είναι μόνο δύο από τις πολλές περιπτώσεις που αναφέρονται στο βιβλίο του για την ανακύκλωση των αναμνήσεων από το υπερπέραν. Αυτές οι ιστορίες και η μετέπειτα επιστημονική τους έρευνα είναι ένα μεγάλο ορόσημο και φέρνουν επιστημονική απόδειξη ότι οι προηγούμενες ζωές και η μετενσάρκωση είναι στην πραγματικότητα «πραγματικότητα» και όχι «απόκοσμες εμπειρίες από το υπερπέραν» κατάλληλες μόνο για κοκτέιλ πάρτι.

Γιατί πρέπει να θυμόμαστε τις προηγούμενες ζωές μας;

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αναμνήσεις από τις προηγούμενες ζωές τους, αλλά δεν μπορούν πραγματικά να τις αντιληφθούν ως κάτι τέτοιο. Τις περισσότερες φορές πιστεύουν ότι είναι απλώς η φαντασία τους, κάποιο όνειρο ή μια φανταστική εμπειρία «ντετζά βου». Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε σε μια κατάσταση αυτήν την στιγμή όπου χρειάζεστε μια λύση, μπορεί να δείτε ένα όνειρο ή ένα όραμα για μια ζωή στην οποία ήσασταν εφευρέτης. Στην ουσία, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να έχετε χρησιμοποιήσει μια εναλλακτική ζωή από την οποία αντλείτε βοήθεια ή σοφία, για να λύσετε το τρέχον σας πρόβλημα. Αυτό μπορεί να ισχύει σε πολλές περιπτώσεις στη ζωή μας όπαν χρειαζόμαστε πολλή βοήθεια, όπως όταν θέλουμε να ξεπεράσετε κάποιο εμπόδιο, ή να αντιμετωπίσουμε ένα δύστροπο άτομο ή να ξεφύγουμε με άνεση από κάποια κατάσταση. Φαντάζεστε ή τουλάχιστον έτσι νομίζεται. Στην πραγματικότητα παρακολουθούμε τον εαυτό μας σε κάποια άλλη ζωή, κάνοντας πολύ εύκολα, τα ίδια τα πράγματα που τώρα μας περιορίζουν και μας ελέγχουν. Είναι ο ίδιος λόγος που η Τεχνική Σίλβα κάνει το τελετουργικό με το «Ποτήρι με νερό δίπλα στο κρεβάτι» για να αξιοποιήσει την μνήμη του νερού που αντλεί από τα συμπαντικά Ακασικά αρχεία.

Αυτές οι εμπειρίες δεν είναι τυχαίες αλλά μάλλον, ένα «λεξικό ζωών» που ανοίγεις κάποια σελίδα, ώστε να ανακαλύψεις μια νέα (παλιά) οπτική. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να περιμένουμε την «τυχαία εμφάνιση» αυτών των αναμνήσεων. Είναι πολύ πιθανό να έχουμε μια πολύ συναρπαστική, αποκαλυπτική και διαφωτιστική υπερσυνεδρία GrecoDow® στην οποία μπορούμε εύκολα να ερευνήσουμε και να καθαρίσουμε προηγούμενες ζωές για προγράμματα ή άτομα. Ανακαλύψτε τον συναρπαστικό δικό σας κόσμο!!!

By compare these to this life and making the correlations that may interfere with this life, we gain not just insight into our past but also a viable strategy for our present and future in this life. And that makes all the difference in the world. Remembering in a very methodical and thorough way our past and other lives is extremely helpful because we can see what we did and experienced before this incarnation and use this «knowledge and understanding» to make better choices, in this life. Through our connection with High Self and with the use of a pendulum, we can have full access to our subconscious mind and our Akashic Records and our experiences from past and other lives. Isn’t it exciting?

Συγκρίνοντας αυτές τις ανακαλύψεις με την τρέχουσα ζωή και κάνοντας τους συσχετισμούς που μπορεί να την παρεμβάλουν, αποκτούμε όχι μόνο εικόνα για το παρελθόν μας αλλά και μια βιώσιμη στρατηγική για το παρόν και το μέλλον μας σε αυτήν την ζωή. Και αυτό κάνει όλη την διαφορά. Το να θυμόμαστε με πολύ μεθοδικό και διεξοδικό τρόπο τις προηγούμενες και άλλες ζωές μας είναι εξαιρετικά χρήσιμο γιατί μπορούμε να δούμε τι κάναμε και τι βιώσαμε πριν από αυτήν την ενσάρκωση και να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την «γνώση και κατανόηση» για να κάνουμε καλύτερες επιλογές, τώρα. Μέσω της σύνδεσής μας με τον Ανώτερο Εαυτό μας και με την χρήση ενός εκκρεμούς, μπορούμε να έχουμε πλήρη πρόσβαση στο υποσυνείδητό μας και στα Ακασικά μας Αρχεία και στις εμπειρίες μας από προηγούμενες και άλλες ζωές. Δεν είναι συναρπαστικό;

Κατανόηση της ιδέας του κβαντικού χρόνου

Για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τη συγκλονιστική ιδέα του κβαντικού χρόνου, των προηγούμενων και μελλοντικών ζωών, θεωρώ ότι οι ταινίες είναι ο καλύτερος τρόπος μάθησης, ενώ παράλληλα διασκεδάζουμε. Για μερικούς, η ιδέα του να γυρίσουν πίσω στον χρόνο για να διορθώσουν ένα λάθος τους ή να κάνουν μια διαφορετική επιλογή έχει τόσο μεγάλη απήχηση, γι’ αυτό και οι ταινίες με τα ταξίδια πίσω ή μπροστά στον χρόνο είναι τόσο αγαπημένο θέμα. Και αν αναλογιστούμε ότι η πρόσφατα βραβευμένη με Όσκαρ ταινία για τα πολυσύμπαντα ήταν η ταινία «Όλα, Παντού και Ταυτοχρόνως (Everything, Everywhere, All at Once)», ήρθε η ώρα για έρευνα εναλλακτικών ζωών. Αν σας αρέσουν οι τηλεοπτικές εκπομπές όπως το OutlanderDoctor WhoQuantum Leap και οι ταινίες όπως το The Terminator (Ο εξολοθρευτής)Edge of Tomorrow (Στα όρια του αύριο)Looper (Αντιμέτωποι με τον χρόνο) , τότε αυτή η λίστα με τις καλύτερες «Οι 50 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών για ταξίδια στο χρόνο» είναι για εσάς. Απολαύστε τες!

Πηγή

Ξένια Ιωαννίδου
Δασκάλα Εκκρεμοσκοπίας & Σύμβουλος Εναλλακτικών Θεραπειών
Ιδρυτής της GrecoDow® Educational Systems

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις