Κυριακή 30 Απριλίου 2023

O KOYΛΗΣ ΤΡΩΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΟ TiK ToK ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ... EINAI ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΧΛΕΧΛΕΣ!!!


 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψάχνει να βρει τρόπο να προσεγγίσει τη νέα γενιά, που μόνο θετικές διαθέσεις για τον ίδιο και την κυβέρνησή του δεν έχουν, καθώς σε όλες τις έρευνες η ΝΔ εμφανίζει πολύ χαμηλά ποσοστά στις μικρές ηλικίες ψηφοφόρων.

Η ιδέα που βρήκαν ήταν, αφού του έφτιαξαν λογαριασμό στο ιδιαίτερα δημοφιλές στους νέους TikTok, να απαντήσει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης γιατί εμφανίστηκε στο μοδάτο αυτό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το κόνσεπτ ήταν να τον εμφανίσουν άνετο και χαλαρό να ακούει έναν νεαρό, που αναρωτιέται γιατί έκανε αυτή την κίνηση ο πρωθυπουργός, αποδίδοντάς την ευθέως σε προεκλογική σκοπιμότητα και λέγοντας του “Καλά ξέρει τι θα πάρει”.

Και στη συνέχεια να λέει χαμογελαστός ότι άνοιξε το TikTok «γιατί είναι ο πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας με τη νέα γενιά. Αφού εσείς είστε στο TikTok και από εκεί ενημερώνεστε, πρέπει κι εγώ να είμαι στο TikTok για να μπορώ να επικοινωνώ μαζί σας, να μπορώ να απαντώ στις ερωτήσεις σας, να περνάω τα δικά μου μηνύματα»!

Σημειωτέον ότι μόλις προ ημερών ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης δήλωνε ότι έχει απαγορεύσει στους υπουργούς του να έχουν την εφαρμογή αυτή στο κινητό τους!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις