Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Πάτρα: Άγριο ξύλο σε αγώνα βόλεϊ – Οπαδός μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο – BIΝΤΕΟ


 Επεισοδιακός ήταν ο τελευταίος τελικός ανάμεσα στον Ερμή Πατρών και την Πάτρα για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών στο Βόλεϊ .

Ο Ερμής έκανε την ολική ανατροπή στον 3ο τελικό των play-offs της Β’ Εθνικής βόλεϊ Ανδρών της ΕΣΠΕΠ. Επικράτησε με 3-2 σετ, αν και βρέθηκε πίσω 2-0 και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έτσι απέκτησε το δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου στην Α2 Εθνική. Όμως το παιχνίδι στιγματίστηκε από όσα έγιναν στο 4ο σετ.

Συγκεκριμένα στο τέταρτο σετ του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 23-20 υπέρ του Ερμή σε ένα πανηγυρισμό παίκτη των γηπεδούχων προς την κερκίδα οπαδός της ομάδας Πάτρα Βόλεϊ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, χτύπησε τον παίκτη και στη συνέχεια επικράτησε γενικευμένη σύρραξη. Από τη συμπλοκή χτυπήθηκε ο βοηθός προπονητής του Ερμή, Νίκος Κορδός, ο οποίος μάλιστα έπειτα από γροθιά έπεσε στο τάραφλεξ.

Το παιχνίδι διεκόπη σχεδόν για 15-20 λεπτά και κλήθηκε η Αστυνομία στο Εθνικό κλειστό γυμναστήριο «Κ. Πετρόπουλος».

Στη συνέχεια, ο βοηθός προπονητή του Ερμή μεταφέρθηκε με περιπολικό στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Μάλιστα, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι επρόκειτο να υποβάλει μήνυση.

(Πληροφορίες από ertsports/pelop.gr/flamis.gr)



Στο 2:06:10 τα επεισόδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις