Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Στη Σαντορίνη βρίσκεται η μητέρα του Έλον Μασκ- Με Tesla και συνοδεία 8 σωματοφυλάκων.


 Στην Σαντορίνη βρίσκεται η μητέρα του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ.

Η μήτερα του μεγιστάνα του Twitter, της SpaceX, και της Τέσλα, η Μέι Μασκ, βρέθηκε στο πανέμορφο νησί για να λάβει μέρος στο Διεθνές Συνέδριο Πολυτελούς Τουρισμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mykonos.live.tv , με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του Διεθνούς Συνεδρίου Πολυτελούς Τουρισμού στη Σαντορίνη.

Με Τesla και 8 σωματοφύλακες η μητέρα του Έλον Μασκ

Επίτιμη καλεσμένη υπήρξε η Μέι Μασκ, απόλυτα συνεπής, προσήλθε στην εκδήλωση νωρίτερα με ένα αυτοκίνητο μάρκας Tesla και τη συνοδεία 8 αστυνομικών. Η φυσική ομορφιά της σε συνδιασμό με το στυλ της, παρά τα 75 της χρόνια, γοήτευσε το κοινό.Η ίδια έχει έρθει στην Ελλάδα άλλη μια φορά, τονίζοντας την φιλοξενία των Ελλήνων καθώς και τον ενθουσιασμό της για τα 9 νησιά που επισκέφτηκε ανάμεσα τους και η Σαντορίνη.

Μέσα από την ιστορία της ζωής της, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το γυναικείο κοινό, αφού παρά το δύσκολο διαζύγιο που είχε στα 31 της χρόνια, κατάφερε να μεγαλώσει τρία παιδιά τα οποία διαπρέπουν παγκοσμίως. Είναι συγγραφέας του γνωστού βιβλίου με τίτλο «A woman makes a plan».

Επίσης δήλωσε ότι επένδυσε στις γνώσεις της σπουδάζοντας διαιτολόγος παρά την ομορφιά της και την καριέρα που είχε ως μοντέλο. Παρότρυνε τις γυναίκες να μην επενδύουν μόνο στην εξωτερική ομορφιά αλλά στις γνώσεις και στα ταλέντα τους.Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό που επιθυμεί για το υπόλοιπο της ζωής της είναι υγεία και ευτυχία για την ίδια και την οικογένεια της , δύο αγαθά που όσα χρήματα και αν έχεις δεν αγοράζονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις