Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Ουάσιγκτον: Washington: “Σε 9 εβδομάδες πλήρης καταστροφή!”


 Έπεσα πάνω σε ένα άρθρο τις προάλλες στο The Big the One που παρουσίαζε ένα όνειρο που δόθηκε σε έναν άνδρα σχετικά με μια πλήρη καταστροφή που έρχεται στη δυτική ακτή της Πολιτείας της Ουάσιγκτον και του δόθηκε το χρονικό πλαίσιο “σε 9 εβδομάδες”. Το όνειρο ελήφθη στις 15/3/2023, προσθέτοντας 9 εβδομάδες φτάνουμε στις 17/5/2023. Ο απολογισμός είναι στα ρωσικά, οπότε θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους στα αγγλικά για να διαβάσετε τον απολογισμό.

Έτσι, είναι αξιόπιστο το όνειρο, θα έρθει μια πλήρης καταστροφή, είτε πυρηνική, είτε σεισμική, είτε ηφαιστειακή στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον την εβδομάδα της 17ης Μαΐου 2023; Σκεφτείτε τώρα αυτή την πληροφορία που αναφέρεται στο ίδιο άρθρο.

Θέλω να μοιραστώ τις αποκαλύψεις που δόθηκαν στους γονείς μου όταν ζούσαμε στην Ουκρανία, στο Ντονμπάς. Μετακομίσαμε στην Αμερική το 1996, ακόμη νωρίτερα ο Θεός αποκάλυψε ότι θα γινόταν πόλεμος σε εκείνο το μέρος, οπότε οι γονείς μου αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Αμερική. Μετακομίσαμε στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, αλλά αφού ζήσαμε για δύο χρόνια, ο Θεός αποκάλυψε κάτι τέτοιο για εκείνη την πολιτεία ότι: “Θα υπάρξει μεγάλη θλίψη, και όποιος ακούσει θα έχει ένα κουδούνισμα και στα δύο αυτιά!”, Και τον τρίτο χρόνο, οι γονείς μου μετακόμισαν στο κέντρο της Αμερικής, ζούμε εδώ μέχρι σήμερα, με τη χάρη του Θεού. Από τότε που οι αποκαλύψεις για την Ουκρανία καρποφόρησαν, ο Θεός κίνησε την καρδιά μου να μοιραστώ για την πολιτεία Ουάσινγκτον των ΗΠΑ. Ο Θεός απομακρύνει πολλούς και βγάζει πολλούς. Είθε ο Θεός να ευλογήσει όλους να είναι έτοιμοι να Τον συναντήσουν!

Αυτό χρησιμεύει ως άλλη μια μαρτυρία για την καταστροφή της πολιτείας Ουάσινγκτον που είχε προαναγγελθεί στο όνειρο, αλλά δεν δίνει κανένα χρονικό πλαίσιο. Ένα από τα πράγματα που θα μπορούσαν να φέρουν καταστροφή στην Πολιτεία Ουάσινγκτον είναι η έκρηξη του όρους Ρέινιερ. Πολλοί έχουν δει όνειρα με την έκρηξη του Ρέινιερ και την πρόκληση μεγάλης καταστροφής. Και οι επιστήμονες συμφωνούν ότι μια έκρηξη του όρους Rainier θα ήταν καταστροφική.

Από την έκρηξη του όρους Αγία Ελένη το 1980, οι άνθρωποι τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο έχουν κάνει υποθέσεις σχετικά με το πόση καταστροφή θα συνέβαινε σε περίπτωση έκρηξης του όρους Ρέινιερ. Ως το μεγαλύτερο βουνό και ηφαίστειο στις χαμηλότερες 48 πολιτείες, μια έκρηξη θα ήταν καταστροφική, όχι μόνο λόγω του μεγέθους του ίδιου του βουνού, αλλά και λόγω του τεράστιου αριθμού των ανθρώπων που αποκαλούν την περιβάλλουσα κοιλάδα σπίτι τους.

http://seattle-tacoma.yoexpert.com/seattle-tacoma-general/what-will-happen-if-mount-rainier-erupts-3534.html

Τώρα, εδώ είναι μερικές ενδιαφέρουσες συγχρονίσεις που χρειάζονται σκέψη. Στις 20/2/2010 είδα ένα όνειρο για την καταστροφή ενός νησιωτικού παραδείσου και μου είπαν ότι η καταστροφή θα γινόταν σε χρόνο ίσο με την απόστασή του από την Οκλαχόμα Σίτι. Πιστεύω ότι αυτό το όνειρο εκπληρώθηκε όταν ο νησιωτικός παράδεισος του Σεν Κρουά, ο οποίος απέχει 2039 ΝΜ από την ΟΚΚ, καταστράφηκε από τον τυφώνα Μαρία στις 20/9/2017, δηλαδή 2039 ημέρες από το όνειρό μου.

Τώρα, εδώ είναι η ενδιαφέρουσα σύνδεση – το Mt Rainier απέχει ακριβώς 2039 NM από το σπίτι μου. Και εδώ είναι ένας άλλος συγχρονισμός 2039, το διαβόητο ναυάγιο του τρένου στην πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 18/12/2017 ήταν 2039 ΝΜ από το κτίριο της πρωτεύουσας στην Ουάσινγκτον και το ναυάγιο του τρένου ήταν 40 ΝΜ από το όρος Rainier.

Έτσι μπορούμε να δούμε ότι αυτός ο αριθμός 2039 φαίνεται να συνδέεται με την κρίση. Ακολουθεί μια σκέψη: 20/9/17 (εκπλήρωση του ονείρου μου) + 2039 ημέρες = 21 Απριλίου 2023 και 18/12/2017 (ναυάγιο τρένου στην Ουάσιγκτον) + 2039 ημέρες = 19 Ιουλίου 2023. Η 17η Μαΐου 2023 πέφτει μεταξύ αυτών των δύο ημερομηνιών – απλά μια σκέψη.

Και παρεμπιπτόντως- υπάρχει επίσης προγνωστικός προγραμματισμός που δείχνει μια επίθεση στο Σιάτλ.

Συμπέρασμα.

Είναι αξιόπιστος ο λογαριασμός των ρωσικών ονείρων που παρουσιάστηκε, θα έρθει μια πυρηνική, σεισμική ή ηφαιστειακή καταστροφή στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον την εβδομάδα της 17ης Μαΐου 2023; Ή μήπως το όνειρο είναι απλώς μια ακόμη απάτη;

Υπό το πρίσμα των πολλών ονείρων για καταστροφή στην Πολιτεία της Ουάσινγκτον πιστεύω ότι η καταστροφή θα έρθει τελικά, το αν η 17η Μαΐου 2023 είναι έγκυρη ημερομηνία ή όχι μένει να το δούμε – όπως πάντα, ο χρόνος θα δείξει.

Αλλά λόγω του επικείμενου γεγονότος της Κουλέμπρα και της πολικής μετατόπισης προς τους 40 βαθμούς, γνωρίζω ότι οι σεισμοί και οι ηφαιστειακές εκρήξεις είναι σε έξαρση. Υπάρχει επίσης πολύς κρότος σπαθιών μεταξύ των ΗΠΑ και πολλών άλλων εθνών που έχει την πιθανότητα να επισπεύσει ένα πυρηνικό γεγονός.

Προσέχετε, λοιπόν, και προσεύχεστε πάντοτε, για να θεωρηθείτε άξιοι να αποφύγετε όλα αυτά που θα συμβούν και να σταθείτε ενώπιον του Υιού του ανθρώπου. Λουκάς 21:36

endtimesforecaster.blogspot.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις