Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Zώδια της εβδομάδας: Ποιοι προχωρούν σε τεντωμένο σκοινί - Tι προβλέπουν τα άστρα για επαγγελματικά και σχέσεις


Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας αυτή την εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Mην υποσχεθείτε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να δώσετε αλλά ούτε και να πιστέψετε αυτούς που σας υπόσχονται εύκολες λύσεις. Δημοφιλείς και άνετοι επικοινωνιακά, θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις και θα ξεκαθαρίσετε τις υποθέσεις σας που εκκρεμούν αλλά και τις σχέσεις σας με τον κοινωνικό σας περίγυρο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν θα χρειαστεί να μιλήσετε πολύ για να περάσετε και να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Με λίγα λόγια, καλά και περιεκτικά, θα κάνετε άψογα τη δουλειά σας. Ωστόσο, προσέξτε να μη γίνετε υπερβολικά αλαζονικοί, υπερφίαλοι  και να  μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας. Ερχονται και μικρά κέρδη.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε τα κατάλοιπα που έχετε μέσα σας, που είναι ίσως μια βόμβα έτοιμη να σκάσει. Το ζήτημα είναι αν θα τη στρέψετε μέσα σας ή στον σύντροφό σας; Η επιλογή είναι δική σας. Τις συνέπειες θα τις πληρώσετε έτσι κι αλλιώς. Το ερώτημα είναι αν θα αλλάξετε την κατάσταση προς το καλύτερο ή θα παρασυρθείτε από την ξαφνική δύναμη που σας κάνει παντοδύναμους και θα καταστρέψετε ό,τι έχει απομείνει…


ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα εκπληρώσετε μεγάλο όγκο υποχρεώσεών σας και θα σταθεροποιήσετε περισσότερο αποτελεσματικά τη ζωή σας ολόκληρη. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε μια δίαιτα ή αν έχετε ήδη ξεκινήσει, να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να διατηρήσετε την καθεστηκυία τάξη στη διατροφή σας, ειδάλλως θα υποστείτε τις συνέπειες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα πετύχετε σε πρακτικές, οικονομικές και εμπορικές δραστηριότητες. Χειρουργική ακρίβεια στον λόγο, που δομημένος και περιεκτικός, θα φέρει συνεννόηση και επομένως καλά κέρδη. Παρ’ όλα αυτά, πρόκειται να δεχθείτε μια αναίτια, απρόσμενη επίθεση από κάποιο συνεργάτη σας και θα στεναχωρηθείτε γι’ αυτό. Δείξτε ψυχραιμία.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα αναγκαστείτε να συμβιβαστείτε με τις συνθήκες που υπάρχουν μέσα στη σχέση σας, αλλά και να δεχθείτε τους κανόνες καλής συμπεριφοράς απέναντι στον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι θα έχουν τη ευκαιρία για γνωριμίες, αλλά και για να βρουν τον μεγάλο έρωτα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Οι ξένες γλώσσες, τα νομικά θέματα είναι εκείνα που ευνοούνται περισσότερο. Αυτό το διάστημα θα θεωρήσετε ότι μπορείτε να πείτε ψέματα προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας, αλλά θα καταλήξετε να κοροϊδεύετε απλά τον εαυτό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Επιθετικοί προς τους συνεργάτες σας, εριστικοί στο περιβάλλον εργασίας, δεν δέχεστε κουβέντα από κανέναν και ιδιαίτερα από εκείνους που δεν θεωρείτε ότι έχουν αξία, κι όμως ανεβαίνουν. Μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθείτε, να ταξιδέψετε ή να αλλάξουν αναγκαστικά κάποια σχέδιά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα είστε άνετοι στην επικοινωνία, για να ανταλλάξετε ερωτικά μηνύματα και λόγια αγάπης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα διορθώθηκαν ως διά μαγείας. Και αυτό θα το διαπιστώσετε όταν θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλες προσπάθειες για να πετύχετε αυτό που θεωρούσατε δεδομένο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Παρατηρητικοί και συγκεντρωμένοι στο αντικείμενό σας, παρακολουθώντας και καταγράφοντας ό,τι σας φαίνεται χρήσιμο για να λύσετε και τα πιο δύσκολα προβλήματά σας. Επικοινωνιακοί και άνετοι, με ευρύτητα πνεύματος και αγάπη στη μάθηση, ίσως μάλιστα αποκτήσετε και νέο μεταφορικό μέσο ή τεχνολογικό εξοπλισμό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Καχύποπτοι και αρνητικοί απέναντι στους συναδέλφους σας, θα έχετε μια τάση να πιστεύετε κάθε επιτήδειο που σας υπόσχεται πολλά κέρδη και δεν θα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες και τα χρήματά σας σωστά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα μπείτε στον πειρασμό να κινηθείτε υπόγεια απέναντι στον σύντροφό σας, εξαιτίας υποψιών απιστίας. Δείτε την ουσία και μην αναλώνεστε σε εμμονές και εικασίες. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα κάνουν τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα.


ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Ακούραστα θα φέρετε εις πέρας ό,τι σας ανατεθεί και δεν θα πελαγοδρομήσετε αναζητώντας βοήθεια, ίσως κι από ανθρώπους που δεν έχουν την υποδομή. Οι πλανητικές συνθήκες δε, σας κάνουν οργανωτικούς, που με μέθοδο και πρόγραμμα θα τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ατομα κύρους έρχονται σε επαφή μαζί σας και σας ανοίγουν νέους ορίζοντες, που θα ανεβάσουν όχι μόνο το επαγγελματικό σας ηθικό αλλά και τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Κάνετε καίριες παρεμβάσεις εκεί που πρέπει και διαθέτετε πολύ καλή ατάκα, που επισημαίνει τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Τείνετε να είστε μονοκόμματοι, διατηρώντας ένα αυταρχικό προφίλ, μη αποδεχόμενοι τον έλεγχο από τους άλλους και κυρίως από το ταίρι σας. Ως εκ τούτου, αναπόφευκτοι και μη αναστρέψιμοι, πολλές φορές, οι καβγάδες και οι συγκρούσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ο προσωπικός σας μαγνητισμός μαζί με την πολύ ελκυστική χροιά της φωνής σας θα σας φέρουν πρόσωπο με πρόσωπο με την επιτυχία και θα συναντήσετε πρόσωπα που είχατε καιρό να δείτε, ενώ θα εκφράσετε αυτά που νιώθετε, εκεί που τα νιώθετε και θα ανταλλάξετε όμορφα μηνύματα αγάπης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η επικοινωνιακή σας άνεση θα φέρει συνεννόηση και καλή συνεργασία, ενώ ο συνδυασμός της θεωρίας με την πράξη ανήκουν στα σημαντικά σας πλεονεκτήματα, στον τομέα του ανταγωνισμού. Τα οικονομικά είναι σε καλή ισορροπία μεταξύ εσόδων και εξόδων, χρειάζεται όμως, προσοχή, αν πρόκειται να ξοδέψετε για αγορές τεχνολογικού εξοπλισμού ή μεταφορικού μέσου.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αρκετά μπερδεμένους νοητικά και συναισθηματικά σας βρίσκει ο μήνας, χάνοντας αρκετές φορές την οξύνοιά σας, τόσο, που να αναγκάζεστε να λέτε ψέματα για να καλύψετε τα κακώς κείμενα. Ελκεστε με ευκολία από οτιδήποτε σας εξάπτει τη φαντασία. Αυτό θα δημιουργήσει ρήγματα στις σχέσεις.


ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Οσοι αισθάνεστε «πελαγωμένοι» θα έχετε την ευκαιρία να τελειώσετε διά παντός με υποθέσεις που σας κουράζουν και να κάνετε ένα μεγάλο καινούργιο ξεκίνημα. Να προσέξετε τη λαιμαργία σας, γιατί τα κιλά ανεβαίνουν χωρίς να το καταλαβαίνετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν αποκλείεται να αξιοποιήσετε για να κερδίσετε κάποια παλαιά αντικείμενα που βρίσκονται στην κατοχή σας. Τα γραφειοκρατικά σας θέματα λύνονται με ιδιαίτερη ευκολία, προσέξτε όμως, να μη γίνετε υπερβολικά αισιόδοξοι. Σε καλή πορεία τα οικονομικά, με σταθερά ανοδικές τάσεις.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ευκολόπιστοι, είστε έτοιμοι να δεχθείτε ό,τι σας λένε για τον σύντροφό σας και ως εκ τούτου, να τον υποβάλετε σε ανακρίσεις, υποχρεώνοντάς τον να προβεί σε απολογία, ενώ δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι έχει οπωσδήποτε κάνει κάτι. Αν δεν ηρεμήσετε, μπορεί να βιώσετε χωρισμούς, ίσως και οριστικούς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Από δω και μπρος αρχίζουν τα δύσκολα και οι ανεπιθύμητες αλλαγές στα σχέδιά σας. Αναπόφευκτες κάποιες ρήξεις με το κοινωνικό σας περιβάλλον, τους φίλους και τους γνωστούς, θα σας στεναχωρήσουν και θα σας υποχρεώσουν να συμβιβαστείτε με τις συνθήκες προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Λανθασμένες κινήσεις και επιλογές, αρνητικές για την εξέλιξη των θεμάτων σας. Δεν θα είστε σε θέση να επικοινωνήσετε με ευχέρεια με τους άλλους και να διεκδικήσετε αυτά που πρέπει, με αποτέλεσμα να διακυβεύονται τα συμφέροντά σας. Αποφύγετε τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Πολλά από αυτά που σχεδιάζατε θα αλλάξουν και μαζί με τις αλλαγές και κάποιες κρίσεις υστερίας θα οδηγήσουν ίσως και σε έναν οριστικό χωρισμό. Μη διστάσετε να σκεφτείτε δύο και τρεις φορές κάθε σας κίνηση, όσο εκνευριστικό κι αν το βρίσκετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Παρατηρητικοί και συγκεντρωμένοι, με διερευνητική σκέψη, θα παρακολουθήσετε τα γεγονότα και θα βρείτε λύσεις σε πολύπλοκες υποθέσεις, που οι άλλοι μπορεί να σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Επίσης θα πείσετε και τους πιο δύσπιστους, με το μαγνητισμό των ωραίων λόγων και της φωνής σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή, προσεκτικές κινήσεις και επενδύσεις. Εδώ θα υποχρεωθείτε να μάθετε τι σημαίνει αποταμίευση και οικονομικό συμφέρον. Ευνοούνται όσοι απασχολούνται στον τομέα της διαφήμισης ή των εκδόσεων.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η αίσθηση του χιούμορ είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά σας, προκειμένου να κάνετε γνωριμίες με πρόσωπα, που μάλλον θα αποσπάσουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Οι δεσμευμένοι μπορεί να αναζητήσετε ερωτικές διεξόδους, που όμως δεν θα έχουν καλή κατάληξη.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η πνευματική σας ευρύτητα, η αγάπη σας για μάθηση, η ευστροφία σας και η καλή αίσθηση του χιούμορ αυτό το διάστημα θα είναι τα όπλα σας, στην αρένα του ανταγωνισμού, έχοντας πολλά να ωφεληθείτε. Θα τελειώσετε με υποθέσεις σας που χρονίζουν αλλά και θα αξιοποιήσετε ένα παλαιό μεταφορικό μέσο ή αντικείμενο με σκοπό το κέρδος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η τύχη τάσσεται με το μέρος σας και σας δίνει ευκαιρίες επέκτασης των δραστηριοτήτων σας. Προσοχή όμως, γιατί ή ίδια όψη προτρέπει να υπερβάλλετε και σας οδηγεί σε ανεύθυνες και επιπόλαιες συμπεριφορές.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η συναισθηματική σας ζωή σάς καλύπτει απόλυτα, ακόμα κι αν έχετε επιλέξει να είστε μόνοι. Οι φιλίες που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα θα είναι ενδιαφέρουσες και θα βασίζονται στην αγάπη και στην ταύτιση ιδεολογιών.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα χρειαστεί να παλέψετε πολύ σκληρά για να αποκτήσετε κάτι που οι άλλοι θεωρούν δεδομένο, αλλά και θα βλέπετε να σας υποσκελίζουν άνθρωποι που δεν έχουν ούτε τη μισή από τη δική σας αξία. Ως εκ τούτου, γίνεστε αυταρχικοί, κυνικοί και επιθετικοί. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας αν δεν θέλετε να έχετε κακά ξεμπερδέματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Να προσέχετε με τις ανακοινώσεις που θα ακούσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, γιατί μπορεί να μην σας αρέσουν ούτε και να σας συμφέρουν. Μην αναλωθείτε σε ανούσιες συζητήσεις με τους συναδέλφους σας. Μιλήστε κατευθείαν στους εργοδότες σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Κουρασμένοι ψυχολογικά, ίσως και σωματικά, δεν είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα τη στιγμή που γίνονται σημαντικές αλλαγές. Το αν θα είναι αυτές για το καλό ή το κακό, θα εξαρτηθεί από το πόσο αποφασισμένοι είστε να δώσετε λύσεις στα προβλήματα των ερωτικών σας δεσμών.


ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, επικοινωνιακά άνετοι, θα ακούσετε και ευχάριστες ειδήσεις για γραφειοκρατικά σας θέματα. Κοινωνικοί και ευχάριστοι, θα ανταλλάξετε ιδέες μέσω μηνυμάτων και θα κάνετε αρκετές επικοινωνιακές γνωριμίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η ενστικτώδης ικανότητά σας να πιάνετε τον σφυγμό των καταστάσεων θα σας καταστήσει ικανούς να ανταποκρίνεστε σε ό,τι σας ανατεθεί, με τον πιο εύστοχο τρόπο. Η φιλοσοφία, οι ξένες γλώσσες και τα νομικά θέματα ευνοούνται.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Είστε πολύ δεκτικοί σε επιρροές και έλκεστε σε οτιδήποτε σας εξάπτει τη φαντασία, συμπεριλαμβανομένων και των ερωτικών πειρασμών, που μπορεί να κλυδωνίσουν τις σταθερές σας σχέσεις. Προσμετρήστε το ρίσκο που παίρνετε αν δεν θέλετε να έχετε μπερδέματα


Πηγή: astranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις