Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Πίεση και γκρίνια στον Πούτιν: «Πάρε το Χάρκοβο, μας βομβαρδίζουν» – ΒΙΝΤΕΟ


 Οικισμοί χωρίς ρεύμα!!! Τι θα κάνει ο Ρώσος ηγέτης...

Η πρωτοφανή επίθεση με drone από τους Ουκρανούς λίγο έξω από την Μόσχα έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους Ρώσους πολίτες!

Μάλιστα ο Πούτιν προχώρησε σε δηλώσεις για να τους καθησυχάσει:

«Το καθεστώς του Κιέβου επέλεξε τον δρόμο του εκφοβισμού της Ρωσίας, του εκφοβισμού των Ρώσων πολιτών και των επιθέσεων σε κτίρια κατοικιών. Αυτό είναι, φυσικά, ένα σαφές σημάδι τρομοκρατικής δραστηριότητας.

(…)

Δεν ανησυχώ τόσο για αυτό όσο για προσπάθειες να προκαλέσω μια απάντηση από την Ρωσία. Προφανώς είναι σχεδιασμένο. Μας προκαλούν να απαντήσουμε με ανάλογες πράξεις. Θα δούμε τι θα κάνουμε με αυτό».

Πλέον, υπάρχει «γκρίνια» στο ρωσικό πληθυσμό τόσο της Μόσχας, όσο και των παραμεθόριων περιοχών!!!

Ο κυβερνήτης της ρωσικής περιφέρειας του Μπελγκορόντ, που συνορεύει με την Ουκρανία, δήλωσε πως μεθοριακοί οικισμοί βομβαρδίζονται συνεχώς από τις ουκρανικές δυνάμεις.

Χθες, δύο βιομηχανικές εγκαταστάσεις στη μεθοριακή πόλη Σεμπέκινο βομβαρδίσθηκαν και τέσσερις εργαζόμενοι τραυματίσθηκαν. Οικισμοί έχουν μείνει χωρίς ηλεκτροδότηση, τόνισε.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε στην ρωσική τηλεόραση: «Τι άλλο μπορεί να γίνει για να κάνετε την περιοχή ασφαλή, ειδικά στις περιφέρειες των συνόρων;», απάντησε:

«Να προσαρτηθεί το Χάρκοβο στην περιφέρεια του Belgrod. Είναι ο καλύτερος τρόπος επίλυσης του βομβαρδισμού της περιφέρειας του Belgrod».

Τι θα πράξει τελικά ο Πούτιν;;; Θα συνεχίσει την τακτική επιβράδυνσης του πολέμου για να μην επιβαρύνει την ρωσική οικονομία και ταυτόχρονα να διαλύεται εκείνης της Δύσης ή θα αλλάξει στρατηγική;;;

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA- AFP POOL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις