Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Η NASA μίλησε για το UFO!!! Τι έδειξαν στον κόσμο – BINTEO


 Υπάρχει κάτι που παρέλειψαν να αναφέρουν;;;

Η Εθνική Αεροναυτική και Διαστημική Υπηρεσία των ΗΠΑ (NASA) πραγματοποίησε, την πρώτη της δημόσια συνέντευξη Τύπου σχετικά με τα αγνώστου ταυτότητας

ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) και τα αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα (UAP), ανακοινώνοντας ότι υπάρχουν.

Κατά την πρώτη τους συνάντηση χθες Τετάρτη ισχυρίστηκαν πως η έλλειψη αξιόπιστων στοιχείων καθώς και το επίμονο «στίγμα» που υπάρχει σε ό,τι αφορά αυτού του είδους τα ζητήματα, παραμένουν τα κυριότερα εμπόδια για την επίλυση τέτοιων μυστηρίων, όπως τα αποκάλεσαν.

«Θέλω να τονίσω δυνατά και περήφανα πως δεν υπάρχει απολύτως καμία πειστική απόδειξη για εξωγήινη ζωή που να σχετίζεται με αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα», διατείνεται ο Ντάνιελ Έβανς, ο βοηθός αναπληρωτής διαχειριστής για την έρευνα στη Διεύθυνση Επιστημονικής Αποστολής της NASA. 

Ο αστροφυσικός και επικεφαλής της επιτροπής, Ντέιβιντ Σπέργκελ, δήλωσε πως ο ρόλος της ομάδας «δεν είναι να εξιχνιάσει τη φύση αυτών των περιστατικών», αλλά να διαμορφώσει έναν «οδικό χάρτη» για τη NASA για τη δρομολόγηση μελλοντικών αναλύσεων.

Η βασικότερη πρόκληση, όμως, για την οποία έκανε λόγο η επιτροπή, ήταν η έλλειψη αξιόπιστων επιστημονικών μεθόδων για την καταγραφή των UFO. Το πρόβλημα, όπως είπαν, είναι ότι τα φαινόμενα αυτά γενικώς εντοπίζονται και καταγράφονται με κάμερες, αισθητήρες και άλλον εξοπλισμό που δεν είναι ειδικά σχεδιασμένος για τέτοιες περιπτώσεις.

Ο Σπέργκελ πάντως είπε ότι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στνη διεξαγωγή έρευνας για τα άγνωστα ιπτάμενα φαινόμενα (UAP) είναι η πεποίθηση της κοινής γνώμης για το θέμα: «Έχουμε μια κοινότητα ανθρώπων που είναι απόλυτα πεπεισμένοι για την ύπαρξη UFO και έχουμε μια κοινότητα ανθρώπων που πιστεύουν ότι αυτό είναι γελοίο. Ως επιστήμονες, ο τρόπος για να προσεγγίσετε τις ερωτήσεις είναι να ξεκινήσετε λέγοντας ”Δεν ξέρουμε” και μετά συλλέγετε δεδομένα και προσπαθείτε να εξετάσετε καλά τα δεδομένα σας».

«Ακόμα δεν έχουμε βρει ζωή πέρα από την Γη… αλλά ψάχνουμε», πρόσθεσε ο πρόεδρος της επιτροπής.

Δείτε τι έδειξε η NASA:

ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;

Πρόσφατα το Πεντάγωνο αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει πληροφορίες σχετικά με τα UFO. Δείχνει ότι οι Αμερικανοί μελετούν άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Κατά την διάρκεια αυτού του πολέμου, ο αριθμός των εμφανίσεων UFO εκτοξεύτηκε στα ύψη. 

Πολλά UFO συνετρίβησαν, αποκάλυψε ο Tucker Carlson, ο οποίος διώχθηκε από το FOXNEWS, στο podcast Full Send. 

«Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έλεγε ψέματα για αυτό για 80 χρόνια», είπε.

Ένας καθηγητής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ του είπε ότι UFO έχουν συντριβεί και ότι η αμερικανική κυβέρνηση είναι ιδιοκτήτρια των συντριμμιών, τα οποία φυλάσσονται από αμυντικούς εργολάβους όπως η Raytheon και η Lockheed.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ ( Jean – Claude Juncker ) είχε αποκαλύψει, παλαιότερα, σε ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο ότι συνομιλεί και είναι σε επαφή με ηγέτες άλλων πλανητών οι οποίοι, μάλιστα, είναι εξαιρετικά ανήσυχοι για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!

Θέλουν πράγματι να εμφανίσουν… εξωγήινους ή θα χρησιμοποιήσουν απλά το αφήγημα της «εξωγήινης απειλής» για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να επιβάλλουν αυτά που θέλουν αλλά και να καλύψουν άλλα θέματα;;;

Πάντως,  η μυθιστορία της γης δεν μιλά για εξωγήινους αλλά για άλλα πλάσματα, τα οποία έζησαν ανάμεσα στους ανθρώπους ή τους κυβέρνησαν και δεν ήταν μόνο αγάλματα αλλά «ζωντανές» υπάρξεις, όπως και για τεχνολογία που προϋπήρχε (βλ. Βιμάνας).

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις