Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Έβρος: Κατέληξε ο 57χρονος που τον πάτησε επίτηδες Τούρκος με το αυτοκίνητό του αφού τον χτύπησε πρώτα με λοστό Ο 33χρονος Τούρκος χτύπησε με λοστό στο κεφάλι τον 57χρονο αγρότη και στη συνέχεια τον παρέσυρε και με το αυτοκίνητό του

Κατέληξε ο 57χρονος αγρότης, ο οποίος χτυπήθηκε από 33χρονη Τούρκο πολίτη στο Τελωνείο Κήπων, μετά από τσακωμό που είχαν για τη σειρά.

Το αδιανόητο αυτό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο 57χρονος αγρότης από τη Γεμιστή Φερών βρισκόταν σε ουρά αυτοκινήτων 30 μέτρων στο τελωνείο Κήπων και ζήτησε να του παραχωρήσουν σειρά για να περάσει, προκειμένου να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για το χωριό του.Το αίτημά του αυτό προκάλεσε ένταση, με έναν 33χρονο Τούρκο τουρίστα να ξεκινά καβγά με τον 57χρονο που ζήτησε να προηγηθεί στη σειρά για συγκεκριμένο λόγο.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες ο 33χρονος Τούρκος χτύπησε με λοστό στο κεφάλι τον 57χρονο αγρότη και στη συνέχεια τον παρέσυρε και με το αυτοκίνητό του. Ο 57χρονος τραυματίστηκε βαριά στο κεφάλι και του προκλήθηκε εσωτερική αιμορραγία.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση. Τα τραύματά του ήταν τόσο βαριά που θεωρούνταν κλινικά νεκρός. Δυστυχώς σήμερα έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Ο 33χρονος Τούρκος, κάτοικος Γαλλίας, έχει συλληφθεί και έχει σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία. Η σχηματισμένη δικογραφία είναι για απόπειρα δολοφονίας, μετά τη νέα εξέλιξη αναμένεται να αλλάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις