Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Ο Εισαγγελέας που είναι; Ο Ηλίας Κυριαζής δημιουργός comics προωθεί ως κάτι φυσιολογικό την παιδεραστία!

 


Καριόλη...

Από σήμερα σε ψάχνω!

Και θα σε βρω!!!

Και θα σου γαμήσω ότι έχεις και δεν έχεις!!

Κι άμα δεν σε στείλω στο νοσοκομείο ρε γαμίδι να μην με λένε Χάρη...

Αυτό δεν είναι προειδοποίηση...είναι απειλή!!!


Χάρης Καφετζόπουλος https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid027q4mVjYejc8pwtwdwEZGfsaKahc8JcA4F7ziFn9PdGnegZX29YuzcnxM4aNHoeydl&id=100000243842462


Υποστηρίζει παιδοφιλία και προσβολή θρησκείας και σημαίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/7/23 - Ο Ηλίας Κυριαζής ζήτησε από την Cyprus Comic Con cancel του GameWorld] Πριν από λίγους μήνες βιώσαμε κάτι το πρωτοφανές. Ο σκιτσογράφος Κωνσταντίνος Παππάς έγινε cancel από την ComicDom Con Athens επειδή ανάμεσα στα σκίτσα που ζωγράφιζε ήταν και κάποια με τα οποία δεν συμφωνούσαν κάποιοι σκιτσογράφοι.

O σκιτσογράφος Ηλίας Κυριαζής, στο ίδιο "δημοκρατικό πνεύμα", ανακοίνωσε ότι η θέλει η Cyprus Comic Con 2023, η οποία διεξάγεται τον Οκτώβριο του 2023, να ακυρώσει την συμμετοχή του GameWorld. Μάλιστα το GameWorld έχει κάνει τις προετοιμασίες του για συμμετοχή με περίπτερο και έχουμε ήδη υπογράψει συμφωνητικό χορηγού επικοινωνίας.

Ποιος είναι ο λόγος που ο Ηλίας Κυριαζής, σκιτσογράφος των εταιρειών IDW Publishing και Humanoids, θέλει να αποκλειστεί το GameWorld από την έκθεση; Ότι ο...γράφων και αρχισυντάκτης του GameWorld δεν συμφωνεί με τις πολιτικές του απόψεις!

Ναι, σωστά ακούσατε. Σε ένα event στο οποίο θα κατεβούμε ως GameWorld, δηλαδή ως χορηγοί επικοινωνίας και με περίπτερο, ο σκιτσογράφος θέλει να γίνουμε cancel επειδή δεν του αρέσουν...τα βίντεο που ανεβάζω στο προσωπικό μου κανάλι στο YouTube ή κάποιες δημοσιεύσεις που κάνω στα social media.

Ilias Kyriazis

Τι δεν του αρέσει συγκεκριμένα; Μετά από ένα stalking σε όλα μου τα προφίλ στα social media, επέλεξε να βάλει πράγματα που έχω αναρτήσει και με τα οποία διαφωνεί.

Συγκεκριμένα ο σκιτσογράφος Ηλίας Κυριαζής έχει αυτές τις απόψεις:
- Θα ήθελε η εικόνα της Παναγίας και του Χριστού να έχει LGBT χρώματα (δεν το θεώρησε προσβολή θρησκείας).
- Διαφωνεί με τον όρο "Ανώμαλο" που έβαλα σε TikToker στο βίντεο Woke Fiesta #11, ο οποίος TikToker υποστήριξε ότι "Οι γονείς θα πρέπει να βιάζουν αν θέλουν τα υιοθετημένα παιδιά τους"!
- Θα ήθελε να συνεχίζονται πορείες των μουσουλμάνων με το κοράνι στο χέρι, όπως αυτή που έγινε στην Πάφο. Οι οποίοι μουσουλμάνοι ήρθαν με τις ευλογίες κάποιων ΜΚΟ.
- Θέλει το κάψιμο της ελληνικής σημαίας και της Ακρόπολης, όπως θα δείτε σε εικόνα που έχει αναρτήσει στο προφίλ του (πιο κάτω σε αυτό το άρθρο).

Ilias Kyriazis

Αντιλαμβάνεστε πλέον, ότι η πολιτική έχει "ποτίσει" για τα καλά ακόμα και τα comic events. Μετά τον Κωνσταντίνο Παππά, σκιτσογράφοι υπερασπιστές της woke ατζέντας, που υποστηρίζουν ακόμα και την προσβολή θρησκείας, το κάψιμο σημαίας και τους παιδόφιλους, δεν θέλουν να συμμετάσχουμε σε ένα event ως GameWorld επειδή διαφωνούν με τον ιδιοκτήτη του site σε πολιτικά θέματα!

Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο Woke Fiesta #11 που βρίσκεται στην παραπάνω εικόνα, για να καταλάβετε σε τι θέμα διαφώνισε ο σκιτσογράφος! Διαφώνησε επειδή αποκάλεσα έναν παιδοβιαστή "Ανώμαλο". Έναν παιδοβιαστή που θέλει οι πατεράδες να βιάζουν τα παιδιά τους.

Κοιτώντας την πρώτη εικόνα αυτού του άρθρου αναρωτιόμαστε:
1) Γιατί ο Ηλίας Κυριαζής συμφωνεί με το να ντύνουν στα Pride την εικόνα της Παναγίας και του Χριστού με LGBT χρώματα, κάτι που είναι παράνομο, αφού βάση του ποινικού κώδικα, προσβάλει την θρησκεία;
2) Εφόσον του αρέσει να προσβάλεται η θρησκεία, συμφωνεί και με το Κυπριακό Pride όπου ένας άντρας ντυμένος καλόγρια τραγουδούσε κοροϊδευτικά "Jesus Christ" και έπιανε τους όρχεις του; 
3) Που είδε ακριβώς ο σκιτσογράφος Ηλίας Κυριαζής την "ομοφοβία" στα προσωπικά βίντεο; Επειδή, καταδίκασα ως "Ανώμαλο" έναν οπαιδόφιλο που θέλει "Οι γονείς να βιάζουν τα υιοθετημένα παιδιά τους"; Εφόσον ανήρτησε το screenshot αυτό, ο κ. Κυριαζής είναι αντίθετος με μένα και συμφωνεί με τις απόψεις των παιδόφιλων. Δεν θεωρεί την παιδεραστεία καθόλου ανώμαλο.
4) Που είδε ακριβώς ο σκιτσογράφος Ηλίας Κυριαζής τον "ρατσισμό"; Επειδή λέω εδώ και μήνες ότι οι λαθρέμποροι και οι ΜΚΟ κάνουν μπίζνα με λαθρομετανάστες εις βάρος των Ελλήνων; Σε ποιο βίντεο έχω πει να φερθούμε άσχημα σε οποιονδήποτε; Είτε αυτός είναι Έλληνας, είτε ξένος.
5) Είναι ή δεν είναι φασισμός να απαιτείς να μην συμμετάσχει κάποιος σε ένα event επειδή πολιτικά είσαι αντίθετος με αυτόν; Την στιγμή μάλιστα που μιλάμε για την συμμετοχή του GameWorld, του οποίου ο αρχισυντάκτης προφανώς και δεν θα κάτσει να διαφημίσει το κανάλι του. Τα gaming και τα comic events δεν έχουν καμία σχέση με πολιτική, με woke ατζέντες κτλ. Από πότε τα events είναι πολιτική αρένα για να γίνονται τσιφλίκι ακροαριστερών ομάδων; Νομίζαμε ότι τα video games και τα κόμικς ενώνουν κι ότι δεν διχάζουν.
6) Από πότε "δεν χωράνε σε events άτομα που εκφράζουν πατριωτικές απόψεις" αλλά "χωράνε σε events σκιτσογράφοι που θέλουν το κάψιμο ελληνικής σημαίας, εικόνα με Παναγία και Χριστό ντυμένη σε LGBT χρώματα και υποτηρίζουν την...παιδοφιλία και την αιμομιξία στα σκίτσα τους"; 

Ναι, καλά ακούσατε. Ο Ηλίας Κυριαζής στα σκίτσα του υποστηρίζει την παιδοφιλία και την αιμομιξία! Συνεχίστε να 

ilias kyriazis ethnikia

[UPDATE 5: 5/7/23 - Αποκλεισμός από την Cyprus Comic Con] Η Cyprus Comic Con αποδέχτηκε το αίτημα του παιδόφιλου σκιτσογράφου Ηλία Κυριαζή και απέκλεισε το GameWorld από την έκθεση.

Η έκθεση Cyprus Comic Con, η οποία έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν τον Ηλία Κυριαζή (σ.σ. δεν γνωρίζουμε αν θα τον φιλοξενήσει και φέτος), αποφάσισε να ταχθεί στο πλευρό του φίλου της σκιτσογράφου.

Η ανακοίνωση υπαινείσσεται έμμεσα ότι: "Το GameWorld επιχειρεί να καταχραστεί την πλατφόρμα της Cyprus Comic Con, ανεξαρτήτως θέματος ή ζητήματος, κοινωνικού, ηθικού, πολιτικού ή άλλου. Οι όροι και προϋποθέσεις μας πάντα περιέχουν το ήθος μας κάτω από την ενότητα "Behavior" - αυτοί περιλαμβάνονται σε κάθε σύμβαση που υπογράφουμε με οποιονδήποτε συμμετέχοντα σε όλες τις εκδηλώσεις μας".

Η Cyprus Comic Con έχει μέχρι και σήμερα στο site της την σελίδα του σκιτσογράφου Ηλία Κυριαζή, τον οποίο έχει φιλοξενήσει και στο παρελθόν στην έκθεση. Ενδεχομένως θα μπορούσε να το κάνει και φέτος, είτε τον ίδιο, είτε τους συναδέλφους του που τον υπερασπίζονται στα social media. Που υπερασπίζονται κάποιον που έχει δημιουργήσει σκίτσα παιδοφιλίας και αιμομιξίας, που θεωρεί ότι "οι απόψεις για τους παιδόφιλους είναι αμφιλεγόμενες" και που δήλωσε ότι μοίραζε περιοδικό πορνό σε 10χρονο.

Τα παιδιά σας θα ήταν άνετα να πάνε σε μια τέτοια έκθεση; Μήπως θα έπρεπε όλοι όσοι υπερασπίζονται έναν παιδόφιλο και αιμομείκτη στα social media να αναφερθούν στις εταιρείες από όπου εργάζονται; Διότι Cancel ξέρουμε να κάνουμε και εμείς.

Cyprus Comic Con Ilias Kyriazis profile

Ερωτήσεις:
1) Πως αισθάνεται η έκθεση που υπερασπίστηκε την θέση ενός σκιτσογράφου που σχεδιάζει σκίτσα με παιδοφιλία και αιμομιξία;
2) Τι σχέση έχει το μέσο GameWorld.gr που θα κατέβαινε στην Cyprus Comic Con για να παίξει video games με τους fans του, με βίντεο που ανεβάζω στο προσωπικό μου κανάλι;
3) Ο σκιτσογράφος ήθελε -επειδή διαφωνεί με τις προσωπικές μου απόψεις που ανεβάζω στα social media- να αποκλείσει η Cyprus Comic Con ένα ολόκληρο μέσο "Επειδή θεωρώ τους παιδοβιαστές ανώμαλους" και "Επειδή είναι προσβολή θρησκείας να βάφει κάποιος εικόνα του Χριστού και της Παναγίας με LGBT χρώματα". Άρα η Cyprus Comic Con υπερασπίζεται αυτές τις θέσεις;
4) Αφού η Cyprus Comic Con ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τις δημοσιεύσεις μου στα social media, σε ποιο βίντεο τέλος πάντων του YouTube έχω τεθεί κατά ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ κοινωνικής ομάδας; Ας μας απαντήσουν τα τρολάκια του Internet με links. Διότι το μόνο που είδαμε να κάνουν είναι να δημοσιεύουν βίντεό μου προ 10 ετών στα οποία έκανα πλάκα...με pixels, δηλαδή με δύο γυναικείους χαρακτήρες σε video game.
5) Σε προσωπική μας επικοινωνία με την Cyprus Comic Con, μας είπαν ως δικαιολογία ότι "Χρησιμοποιήσαμε το όνομα της έκθεσης για να χαρακτηρίσουμε τον σκιτσογράφο κάτι που απαγορεύεται βάση του συμφωνητικού που υπογράψαμε". Φυσικά κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο συμφωνητικό. Αν υπάρχει, γιατί δεν μας λένε ακριβώς το σημείο όπου υπάρχει; Εμείς κρατήσαε screenshots και βίντεο από το συμφωνητικό και το site της Cyprus Comic Con και είδαμε ότι δεν παραβιάσαμε κανέναν κανόνα.
6) Τέλος, πως αισθάνεται η Cyprus Comic Con που ορισμένοι ακόμη επώνυμοι σκιτσογράφοι και καλλιτέχνες υπερασπίστηκαν στο Facebook τον Ηλία Κυριαζή, θέλωντας να αποδείξουν ότι δεν είναι παιδόφιλος; Συμφωνούν δηλαδή με τις απόψεις τους; Αισθάνεται άνετα να φιλοξενεί σε event άτομα τέτοιας νοοτροπίας, την στιγμή που θα υπάρχουν μεταξύ άλλων και τόσα παιδάκια;

Η επίσημη απάντησή μας
Η Cyprus Comic Con μας απέκλεισε την πρόσβαση από το να σχολιάσουμε και έτσι αναγκαστικά γράψαμε την απάντησή μας στη Facebook page Cyprus Comic Con 2023, στα Reviews.

Επίλογος
Η δύο δεκαετιών πορεία μου στα ΜΜΕ ως δημοσιογράφος έχει δείξει ξεκάθαρα, τόσο ποιος είμαι, όσο και το επίπεδό μου. Σε κανένα από τα βίντεο που έχω ανεβάσει στο YouTube δεν έχω αναφέρει ΠΟΥΘΕΝΑ το παραμικρό για υποκίνηση σε βία έναντι οποιασδήποτε κοινωνικής ομάδας, από όπου κι αν προέρχεται. Το ότι επειδή κράζω την woke ατζέντα σημαίνει ταυτόχρονα ότι μπορεί κάποιος να με συκοφανεί και να κολλάει οποιαδήποτε ταμπέλα, είναι τουλάχιστον μηνύσιμο. 

Στην τέχνη ξέρουμε ότι υπάρχει ελευθερία λόγου και όχι φασισμός. Αν κάποιοι θέλουν να επιβάλουν έναν ακροαριστερό φασισμό και να ζητούν ακυρώσεις, τότε και εμείς μπορούμε πολύ εύκολα να ζητάμε cancel και από τις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζονται. Πόσο μάλλον όταν υποστηρίζουν απόψεις προσβολής θρησκείας, σημαίας και ΚΥΡΙΩΣ (το χειρότερο όλων) παιδοφιλίας και αιμομιξίας που είναι ενάντια στο νόμο.

Τέλος, να θυμίσουμε, ότι ο περισσότερος κόσμος έχει καταδικάσει τόσο την woke ατζέντα, όσο και φαινόμενα προσβολής θρησκείας και παιδοφιλίας. Και θα κληθεί για άλλη μια φορά να τα καταδικάσει με τον καλύτερο τρόπο.

Μετά τον Κωνσταντίνο Παππά και την ComicDom Athens, η ιστορία επαναλαμβάνεται για άλλη μια φορά και τα events μας δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις