Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

«Γιατί να φτιάξουμε υποδομές για μία καταστροφή που θα ξαναγίνει σε 400 χρόνια;» έλεγε ο Μ.Βορίδης – Και ξανάγινε… σε 20 μέρες - Η κυβέρνηση γνώριζε πως η Θεσσαλία δεν θα άντεχε άλλο... νερό


 Μετά τη νέα καταστροφή που βιώνει η Θεσσαλία αξίζει να υπενθυμιστούν οι δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη, στις 1o Σεπτεμβρίου στον τηλεοπτικό σταθμό του «MEGA» μετά την κακοκαιρία «Daniel» για τις υποδομές που πρέπει να γίνουν για να αντιμετωπιστούν τα καιρικά φαινόμενα.

«Τι να κάνουμε; Να φτιάξουμε υποδομές για κάτι που θα ξαναγίνει σε 400 χρόνια;» 

Να όμως που δεν πέρασαν 400 χρόνια αλλά μόλις είκοσι μέρες!

Η Θεσσαλία «πνίγεται» για ακόμα μία φορά μέσα σε τρεις εβδομάδες και προκαλεί εντύπωση η ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού ο οποίος δεν έκανε τίποτε σε αυτό το χρονικό διάστημα για να σταματήσει τη νέα καταστροφή.

Η κυβέρνηση είναι η αποκλειστικά υπεύθυνη για ότι συμβαίνει αφού γνώριζε ότι, το καλοκαίρι έχει τελειώσει και θα ακολουθούσαν κι άλλες κακοκαιρίες με πολύ νερό.

Ήξερε επίσης πως το νερό που είχε πέσει στην Θεσσαλία από την κακοκαιρία «Daniel», δεν είχε απορροφηθεί και το έδαφος είχε ΚΟΡΕΣΤΕΙ.

Όποιος έχει κήπο, ξέρει τι σημαίνει να μην απορροφάει το νερό το έδαφος.

Ακόμα και μικρές ποσότητες νερού να έπεφταν ξανά στην Θεσσαλία πάλι θα δημιουργούσαν «λίμνες».

Επίσης, μεσολάβησε ένα διάστημα 3 εβδομάδων μεταξύ των δύο κακοκαιριών και στην κυβέρνηση επαναπαύτηκα πως ο «Daniel» θα ξανάρθει το 2423 με βάση τα λεγόμενα του Μάκη Βορίδη.

Εικόνες ντροπής έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το νοσοκομείο του Βόλου το οποίο έχει πλημμυρίσει ολοκληρωτικά.

Τα σχετικά βίντεο δείχνουν την εικόνα ενός τριτοκοσμικού κράτους που έχει αφεθεί στην τύχη του.

Είναι απίστευτο αλλά συμβαίνει, ο Βόλος μία πόλη 150.000 ανθρώπων, έχει μετατραπεί σε «βυθισμένη πολιτεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις