Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Βρέθηκε στη Ραφήνα ένα από τα όπλα της δολοφονίας των 6 Τούρκων

 Από την βαλλιστική εξέταση αποδείχτηκε ότι ήταν ένα από τα όπλα που έριξαν τις 60 σφαίρες στο μικρό στενό της ΛούτσαςΈνα από τα όπλα που χρησιμοποιήθηκε στο μακελειό της Λούτσας βρέθηκε τυχαία στην περιοχή της Ραφήνας.

Κάτοικοι της περιοχής που πήγαν να κλαδέψουν το είδαν στην άκρη του δρόμου και κάλεσαν την αστυνομία. Ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης πήγε στο σημείο και παρέλαβε το 9αρι πιστόλι. Στη συνέχεια το όπλο μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και στα εγκληματολογικά εργαστήρια.


Από την βαλλιστική εξέταση που έγινε αποδείχτηκε ότι ήταν ένα από τα όπλα που έριξαν τις 60 σφαίρες στο μικρό στενό της Λούτσας. Φαίνεται ότι οι δράστες μετά την εξαπλή εκτέλεση πέταξαν το όπλο θέλοντας να το ξεφορτωθούν. Αν και η ανεύρεση του όπλου δεν προσφέρει κάτι σημαντικό στις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, είναι ένα σημαντικό εύρημα.

Χθες βράδυ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη υπόθεση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι έρευνες προχωρούν με πολύ γοργούς ρυθμούς. Προστίθενται συνεχώς και νέα ευρήματα και μάλιστα τις τελευταίες 48 ώρες σοβαρά ευρήματα. Από τις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. γίνεται ανάλυση των δειγμάτων και των τηλεφώνων. Είναι μια υπόθεση αρκετά σοβαρή, που έχει πολλά επεισόδια και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες -γιατί ακούμε κατά καιρούς διάφορα π.χ. ότι η Ελλάδα έχει γίνει τόπος ξεκαθαρίσματος διεθνών λογαριασμών- και που η ΕΛ.ΑΣ θα αξιοποιήσει κάθε εύρημα που έχει στα χέρια της για να οδηγηθεί στα ασφαλέστερα συμπεράσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις