Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Η επιλογή του τζάμπα μας κοστίζει σε Ελευθερία

 


Εγώ οφείλω να εξηγήσω όλα όσα αυτή τη στιγμή συμβαίνουν και να δείξω ότι τα λάθη μας για μια φορά ακομα που μπορούμε να τα πληρώσουμε ακριβά.


Η νοοτροπία μας να μην αξιολογούμε σωστά την πληροφορία μας έχει οδηγήσει σε πολύ άσχημους καιρούς.

Οι ειδήσεις που βλέπετε στο γυαλί της ύπνωσης σας ενώ κοστίζουν εκατομμύρια για να υπάρχουν εκεί σας προσφέρονται δωρεάν…. Θα έπρεπε να έχετε την αφυνιση να καταλάβετε το γιατί.

Οι σελίδες που σας συνήθισαν κάθε μέρα να επισκέπτεστε και έχουν 80 εργαζόμενους σας προσφέρουν την πληροφορία και το αφήγημα και αυτές δωρεάν.

Από πίσω όμως κάποιος πληρώνει και έχει συγκεκριμένους λόγους και σκοπούς που το κάνει.

Αρκετοί ακόμα επιλέγουν να έχουν σήμερα στο ίντερνετ ad blocker… Να μην βλέπουν δηλαδή ούτε καν διαφήμιση γιατί θεωρούν ότι ίσως να κάνουν κάποιους μάγκες… Χωρίς οι ίδιοι βέβαια να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Στον πόλεμο κατά της ανθρωπότητας, στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που γίνεται πάνω στην πληροφορία…. Έχουμε και θα έχουμε δισεκατομμύρια νεκρούς…. Γνωρίζετε ποιος είναι ο λόγος που θα έχουμε τους νεκρούς… Είναι η κυριαρχία της πληροφορίας του αφηγήματος ενάντια στην πληροφορία κάποιον που τόλμησαν να πουν την αλήθεια και να προσπαθήσουν να σώσουν τους συνανθρώπους τους.

Το θεωρώ τόσο πολύ οξύμωρο, το θεωρώ τόσο πολύ ανόητο οι συνάνθρωποί μου να θεωρούν ότι είναι αφυπνισμένοι και να μην κατανοούν ότι με την παρουσία τους, το χρόνο τους, το κλικ τους…. και την δωρεάν διαδικασία που χρηματοδοτείται δισεκατομμύρια σε όλο τον κόσμο για να φτάσει στα αυτιά τους η πληροφορία… Δεν κατανοούν ότι την σωστή πληροφορία, την πληροφορία που και οι ίδιοι υποστηρίζουν και ψάχνουν θα την βρούν από ανθρώπους που δεν έχουν τη δύναμη σε αυτό τον πόλεμο να σταθούν όρθιοι… Γιατί δεν έχουν χρηματοδότες, γιατι δεν πληροφορούν με σκοπό την προπαγάνδα, γιατί η πληροφορία τους είναι η πηγή των ερευνών τους και είναι μόνο η αλήθεια.

Για αυτό το λόγο ξεκίνησα συνδρομητικό κανάλι, το ξεκίνησα Με σκοπό οι συνάνθρωποί μου που έχουν κοινή σκέψη συνείδηση και όραμα με μένα να γίνουν οι αρωγοί της αλήθειας μου για να από κόψω πλέον τους εκβιασμούς από παγκόσμιες εταιρείες που υπηρετούν το αφήγημα που πολεμάω.

Η ελεύθερη ηλεκτρονική εφημερίδα λοιπόν, η αλήθεια που ψάχνετε,η  πληροφορια που χρειάζεστε, αυτή που φαίνεται να είναι χρήσιμη σε αυτόν τον πόλεμο θα μπορεί μόνο να υπάρχει Αν εσείς φροντίσετε να αρχίσετε να χτίζετε τις ανάγκες που χρειάζεστε..

Δεν ξέρω ποιος μπορεί να σας έχει βάλει στο μυαλό ότι είναι υποχρέωση κάποιου να καταστρέψει τη ζωή του, να την ξοδέψει ασύστολα ζητώντας το δίκαιο και δίνοντας την αλήθεια χωρίς κανείς άλλος να είναι δίπλα του ;

Προτιμάτε  εναν Ευαγγελάτο που παίρνει εκατομμύρια για να πείσει τα παιδιά σας να πάνε να κάνουν την ευθανασία  τους και ταυτόχρονα μέσα στη συνείδησή σας απαιτείται να υπάρχει ο ήρωας που θα ναι φτωχός , στα γονατα και θα πεινάει για να αντιμετωπίσει την προπαγάνδα και το αφήγημα…. Είναι απίστευτα οξύμωρο όλο αυτό, χαζή στρατηγική, ανοησία να το απαιτείς.

Η συμπεριφορά του τζάμπα στο μόνο που μπορεί να οδηγήσει είναι να κάνει δυνατούς τους εχθρούς και αδύνατους τους συμμάχους, το αν εσείς δεν μπορείτε να δώσετε την αξία που χρειάζεται στην ίδια τη ζωή το τι σημαίνει πληροφορία…. Αν δεν υπάρχει παιδεία για το τι σημαίνει πληροφορία σήμερα, αν δεν γνωρίζετε ότι το πιο ακριβό αντικείμενο σήμερα στον κόσμο είναι η πληροφορία… Τα δεδομένα σας, τι κάνετε τι σκέφτεστε, τι πιστεύετε, το DNA σας, το αίμα σας…. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο αφυπνιστικό κοινό της χώρας μας και κακώς θεωρούμε ότι σιγά-σιγά ξυπνάμε.

Προσωπικά καταστρέψαν το έργο 15 ετών από πνευματική μου ιδιοκτησία αφοσίωση και μάχη που έδωσα για να σε ενημερώσω πρώτος….. Δεν είναι όπως έγραψα παλιά μόνο δικιά μου ευθύνη το ότι δεν κατάφερα να φτάσω να ενημερώσω εκατομμύρια…. Είναι και δικιά σου ευθύνη γιατί το τζάμπα τελείωσε τη δικιά μου τσέπη για να μπορέσω να αντεπεξέλθω στον πόλεμο της επικοινωνίας.

Το έργο ήταν ότι ενημέρωσα μερικούς χιλιάδες και με βάση συγκεκριμένες πληροφορίες θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι εδώ ζωντανοι και υγιεις… Είναι πραγματικά χαμηλής δόνησης αυτή τη στιγμή η γραφή μου που χρειάζεται όμως να την τοποθετήσω εδώ για να σας θυμίσω ότι χρειάζεστε να δημιουργήσετε την δική σας ελεύθερη ηλεκτρονική εφημερίδα.

Δύο εβδομάδες συνδρομητικό το stranger voice και επειδή έχω μάθει να μαι αληθινός έχω αρχίσει και νιώθω ότι υπάρχει πολλή πολλή αχαριστία και πολύ-πολύ βόλεμα στη χώρα που αγαπάω και πανω απο ολα ανεπαρκης κριση στην αξια της πληροφοριας , εχουμε μαθει να παιρνουμε χωρις να αναγνωριζουμε ποτε τι μας δοθηκε !.

Αν θέλεις Λοιπόν ο ζητιάνος που έχεις στο μυαλό σου να γίνει βασιλιάς θα πρέπει να του συμπεριφερθείς και έτσι.

Stranger….I Am not asking I Come as King

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις