Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Κάτι μεγάλο συμβαίνει στην Κίνα και κατεβάζουν τον στρατό στους δρόμους!

 


Κάτι μεγάλο συμβαίνει στην Κίνα και κατεβάζουν τον στρατό στους δρόμους!


ΚΟΡΑΚΑΣ ΝΕΑ:

Το παρακάτω άρθρο το βρήκαμε σε μια σελίδα που παρακολουθούμε και οι πληροφορίες είναι συγκλονιστικές γιατί αν προσθέσουμε αυτά που γνωρίζουμε με το Γκρειτ Ρισετ που μας οδηγούν εδώ αι 3 χρόνια απάτης-19 και με φυλάκιση μέσα στα σπίτια μας, την καταστροφή της οικονομίας και της σημερινής κοινωνίας τόσο αιμά και βίαια με κανένα αλήτη ακαδιμαικό να ανοίγει το στόμα του δημόσια για την ΧΟΥΝΤΑ που μας έριξαν..

1+1+1 μας κάνουν ένα τεράστιο 0. Η καταστροφή αρχίζει στην Κίνα και είναι ίσως πριν βγει αυτός ο μήνας…

Αν προσθέσουμε το παράθυρο για 22-24 Σεπτεμβρίου που θα άρχιζαν όλα τα γεγονότα, δηλαδή τώρα αυτό το Σαββατοκύριακο, σκεφτείτε ότι στην Κίνα δεν μπορούν να πάρουν τα λεφτά τους!!!

Μπλόκαραν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και έβγαλαν τον στρατό στους δρόμους αλλά δεν έχουμε ακόμη πολλές πληροφορίες για να είμαστε 100% σίγουροι.

Εαν γίνει αυτό ισχύει να ξέρετε ότι θα μας τρυπάνε με το ζόρι και θα πούμε το ψωμί ψωμάκι. Όλα τα μέτρα άρχισαν στην χώρα του δράκου επειδή είναι οι μεγαλύτεροι σκλάβοι του πλανήτη και δέχονται όλα τα μέτρα.

Στην Κίνα η χούντα έχει δίξει ότι τους δολοφονεί όποτε θελήσει και ίσως είναι ΤΩΡΑ η στιγμή να πολεμήσουν τους λαούς όλοι μαζί, γιατί τους λαούς τους πολεμάνε όλες οι χώρες ΜΑΖΙ. Δεν πολεμάει η μια την άλλη απο την εποχή του αόρατου-19. Έχουν όλα αλλάξει, άλλαξε το σεναρίο τα κράτη εναντίον κράτων, εμείς έχουμε κολλήσει στις παλιές θεωρίες και στα παλιά σχολεία. Οι εξουσίες εξελίσσονται δραματικά και προετοιμάζουν τον στρατό τους εναντίον μας, με τις αποδείξεις να είναι χιλιάδες. Αν έχεις λάβει την συν-είδηση φυσικά μπορέις να αντι-ληφθείς και δεν πας για κοπριά λαχάνων στη Θεσσαλία.

Αντε τώρα αυτό να το εξηγήσεις σε κινέζο ή σε γραμμικό, τον τύπο με την μάσκα, τον βλαμμένο, ότι το κράτος τον πολεμάει να τον δολοφονήσει..Θα σε κλείσουν σε τρελοκομείο οι μάζες βλαμμένων που λαδώνονται απο τους ακαδημαϊκούς και τους επιστήμονες της καρπαζιάς.

Διαβάστε το και γράψτε την γνώμη σας, μπορεί από την πολύ συνωμοσία και εμείς οι ίδιοι να μην βλέπουμε ξεκάθαρα.

Το άρθρο:

Η Κίνα συγκεντρώνει στρατεύματα ή προετοιμάζεται για επανάσταση;

Από τα τέλη Αυγούστου 2023, στρατιωτικοί αναλυτές παρακολουθούν την κατάσταση στην Κίνα, η οποία μοιάζει πολύ με την έναρξη της στρατιωτικής ανάπτυξης. Ένας αξιοπρεπής αριθμός βίντεο με κλιμάκια στρατιωτικού εξοπλισμού έχουν ήδη εμφανιστεί στο διαδίκτυο, αλλά για μια τόσο μεγάλη χώρα όπως η Κίνα, πέντε ή έξι κλιμάκια τανκς δεν είναι τίποτα.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα, τα πέντε κλιμάκια δεν είναι τίποτα για την Αμερική, όπου ο καθένας μπορεί να πάει στο σιδηρόδρομο και να ξεκινήσει τα γυρίσματα, κάτι που κάνουν εκατοντάδες άνθρωποι. Στη ΛΔΚ η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική, μπορούν να πυροβοληθούν για αυτό, επομένως πέντε κλιμάκια μπορεί να είναι είκοσι πέντε, ή και τα πενήντα, το 95% των οποίων απλά δεν έπεσε στο κάδρο.

Και έτσι, όπως γράφει η Jennifer Zeng, μια άλλη πήγε στις 20/9/23:

Τοποθεσία: Taihe City, επαρχία Guangzhou:

Κρίνοντας από γεωγραφική άποψη, μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι τα στρατεύματα πήγαν στην Ταϊβάν – δηλαδή, οι Κινέζοι συγκεντρώνουν μια ομάδα για να επιτεθούν στο νησί. Αλλά μπορεί να υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές.

Σύμφωνα με ταϊβανέζους μπλόγκερ, υπάρχει κλάμα και τρίξιμο των δοντιών για την Κίνα, καθώς τα οικονομικά προβλήματα στη χώρα μεγαλώνουν σαν χιονόμπαλα και οι τράπεζες εδώ κι εκεί στέλνουν καταθέτες στη γνωστή διεύθυνση:

Μετά την πανδημία, η καταπολέμηση της οποίας στην Κίνα δεν έχει σταματήσει, οι άνθρωποι βρίσκονται ήδη σε έξαρση και ωστόσο οι τράπεζες δεν εκδίδουν χρήματα. Όπως είναι φυσικό, ολόκληρη η χώρα βρίσκεται στα άκρα – ο κόσμος διαμαρτύρεται, άλλοι κατά της απόλυσης, άλλοι κατά της καραντίνας, άλλοι απαιτούν τα χρήματά τους:

Επομένως, ίσως ο σύντροφος Xi να ενισχύει τα στρατεύματα του Υπουργείου Εσωτερικών του για να καταστείλει ανθρώπους με τανκς αν συμβεί κάτι. Αν και μπορεί να υπάρχει μια πιο σοβαρή επιλογή.

Σύμφωνα με ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, οι πληροφορίες τους έχουν μοιραστεί με τον Τύπο διαρροές σχετικά με μια συνάντηση Κινέζων πρώην μεγάλων κομματικών ηγετών στην ένδοξη πόλη Beidaihe, όπου συνταξιούχοι παππούδες κανονίζουν κάτι σαν ετήσιες συναντήσεις του σκιώδους Πολιτικού Γραφείου. Και τώρα, οι κουλ Κινέζοι γέροντες που συγκεντρώθηκαν για το πάρτι τρομοκρατήθηκαν από την κατάσταση με την οικονομία της ΛΔΚ και τη νέα της θέση στον κόσμο – οι επενδυτές φεύγουν, δεν αγοράζουν αγαθά, δεν πουλάνε τεχνολογίες και όλα αυτά. Ως εκ τούτου, οι Κινέζοι πρεσβύτεροι κάλεσαν τον σύντροφο Xi στη θέση τους και του εξήγησαν ότι τα έκανε όλα λάθος.

Τεχνικά, στην Κίνα προβλέπεται ότι η απαρτία στο Beidaihe μπορεί να αφαιρέσει οποιονδήποτε αλαζονικό ανώτατο ηγέτη, οπότε τώρα υπάρχουν δύο επιλογές: είτε ο σύντροφος Xi θα συγχωνευθεί, όπως ο σύντροφος Χρουστσόφ στην εποχή του, ή ο σύντροφος Xi θα ενεργήσει όπως ο σύντροφος Joseph και θα στείλει το σκιερό Πολιτικό Γραφείο στον Μογγολικό Βορρά για να χτίσει κάποια πόλη στην τάιγκα. Και το βασικό ερώτημα εκεί θα είναι ποια πλευρά θα πάρει ο στρατός. Επομένως, οι στρατιωτικές κινήσεις τον τελευταίο μήνα μπορεί να έχουν κάποια σχέση με αυτό.

Πιθανότατα, αυτή η επιλογή είναι σωστή – δηλαδή κάποιες αλλαγές στην Κίνα. Ήρθε η ώρα για τον σύντροφο Xi να εκπληρώσει τις προφητείες και να φτάσει στα Ουράλια, αλλά συνεχίζει να καθυστερεί και να καθυστερεί. Αυτό σημαίνει ότι η προφητεία θα πραγματοποιηθεί από τον διάδοχό του, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.
thebigone

korakas-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις