Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Αρτέμιδα: Μαρτυρία που καίει τους δράστες - Τι βρήκαν οι αρχές στο κρησφύγετο των Τούρκων - δειτε το Σοκαριστικό βίντεο με τους έξι νεκρούς Προσοχή οι εικόνες είναι πολύ σκληρές αλλά αποτυπώνουν τη σφαγή που σημειώθηκε σε μια γειτονιά της Αρτέμιδας νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας


 Τα ποτήρια και τα φλυτζάνια του καφέ, που εγκατέλειψαν στο μπαλκόνι του σπιτιού που διέμεναν εδώ και λίγο καιρό οι έξι δολοφονημένου Τούρκοι, είναι ένα μέρος του σκηνικού, που δείχνει στους αστυνομικούς, ότι τα θύματα εγκατέλειψαν εσπευσμένα το κρησφύγετο τους, ενώ αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δεν αποκλείουν αυτό να συνέβη καθώς οι δράστες είχαν ήδη μπει στο σπίτι και τους απειλούσαν με όπλα.

Ήδη έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια δείγματα από DNA, και αποτυπώματα τόσο για να ταυτοποιηθούν τα θύματα όσο και για να ταυτοποιηθούν ενδεχομένως δράστες του εξαπλού εγκλήματος.

Την ίδια ώρα υπάρχει μία πολύ σημαντική μαρτυρία, που είναι στα χέρια των αρχών και πιστοποιεί ότι τα θύματα εγκατέλειψαν λίγο πριν μάλιστα την δολοφονία τους, άρον άρον το σπίτι που διέμεναν.

Πάντως αυτή την στιγμή, οι αστυνομικοί γνωρίζουν την ταυτότητα και των έξι θυμάτων και η επιβεβαίωση που έχει έρθει από τις τουρκικές αρχές, κάνει λόγο για άτομα που ανήκουν στην εγκληματική οργάνωση με τα συμβόλαια θανάτου, και σήμερα περιμένουν τα επίσημα αποτελέσματα για το σε ποιες δολοφονίες εμπλέκονται τα συγκεκριμένα θύματα.

Πάντως αυτό που είναι βέβαιο, είναι ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών στην Τουρκία, όπου μάλιστα η ομάδα των θυμάτων έχει σκοτώσει μέλη της αντίπαλης ομάδας.

Όπως έγινε γνωστό από εχθές, τα θύματα είναι μέλη της συμμορίας που πριν από δύο μήνες είχαν δολοφονήσει στη Γαλλία δύο άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις