Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Άκρως αποκαλυπτική η Τραϊάνα Ανανία: «Θα έκανα έρωτα με την Άννα Βίσση!»


«Το πρώτο πράγμα που βλέπω στον καθρέφτη μου είναι το…»

Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και πιο συγκεκριμένα στη στήλη «Θάρρος ή Αλήθεια» μίλησε η Τραϊάνα Ανανία, η οποία απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις.

«Θα έκανα έρωτα με την Άννα Βίσση!»

«Θα έκανα έρωτα με την Άννα Βίσση. Το χειρότερο σχόλιο για το περιστατικό με τον 89χρονο στην Ικαρία ήταν ότι το έκανα για τα likes. Έμεινα στην Ικαρία γιατί δεν έβρισκα πλοίο να γυρίσω. Είμαι σε σχέση αυτή την περίοδο. Το πρώτο πράγμα που βλέπω στον καθρέφτη μου είναι το πόσο βρώμικος είναι.

Δεν είχα σχεδιάσει το τσιφτετέλι στο “Στην υγειά μας ρε παιδιά”. Δεν έχω στρατηγική, γι’ αυτό και είμαι αποτυχημένη. Το πιο επαναστατικό που έκανα στην εφηβεία μου ήταν να φύγω από το σπίτι», είπε η Τραϊάνα Ανανία.

Αιχμές Τραϊάνας Ανανία για Κιμούλη: «Ένιωθα ότι αν το έκανα, ο Γιώργος θα…»

Η Ζέτα Δούκα ήταν η πρώτη που μίλησε τον Ιανουάριο του 2021 για την ψυχολογική κακοποίηση που βίωσε από τον Γιώργο Κιμούλη όταν συνεργάστηκαν στο παρελθόν, με μια σειρά ηθοποιών να μοιράζονται στη συνέχεια τη δική τους εμπειρία με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα πρόβαλε το πρωί της Τετάρτης απόσπασμα από την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε η Τραϊάνα Ανανία στο περιοδικό You Weekly, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Ως σκηνοθέτης είναι εξαιρετικός, οργανωτικός, καθοδηγητικός και πολύ συγκεκριμένος σε αυτό που θέλει, δεν είχα παράπονο. Όμως, επειδή στο συγκεκριμένο έργο ήταν και παραγωγός, εμένα στο σύνολο της δουλειάς -κι εξαιτίας κάποιων συνεργατών του- με απογοήτευσε.

Μπορεί να μετρούσε στο βιογραφικό μου το όνομά του, αλλά μέχρι εκεί. Κανονικά θα έπρεπε να είχα φύγει, αλλά ένιωθα ότι αν το έκανα, ο ίδιος θα φρόντιζε να μην ξαναβρώ πουθενά αλλού δουλειά. Επικρατούσε μια τέτοια απειλή τότε…», είπε χαρακτηριστικά η Τραϊάνα Ανανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις