Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Δάκρυσαν οι γείτονες μόλις τους βρήκαν νεκρούς: Γονείς δεν άντεξαν τον χαμό του γιου τους και αυτοκτόνησαν

 


Δάκρυσαν οι γείτονες μόλις τους βρήκαν νεκρούς: Γονείς δεν άντεξαν τον χαμό του γιου τους και αυτοκτόνησαν

Οι συντετριμμένοι γονείς ενός 9χρονου αγοριού, που πέθανε εξαιτίας καρκίνου στον εγκέφαλο στη Ρουμανία, πήραν την απόφαση να αυτοκτονήσουν μη μπορώντας να ζήσουν άλλη μέρα χωρίς τον γιο τους. Οι σωροί του Nicu Arava και της συζύγου του Vali, και οι δύο 46 ετών, βρέθηκαν στο σπίτι τους από γείτονες μετά το θάνατό του γιου τους Cristian Dimitris Arava.

Το ζευγάρι έζησε στην πόλη της Κωνστάντζα και πάλεψε με τον καρκινικό όγκο του εγκεφάλου του γιου τους. Διαγνώστηκε όταν ήταν μόλις 2 χρονών, σύμφωνα με αναφορές της Daily Mail.
Ο γιος τους κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο με την αγάπη και τη φροντίδα των γονιών του για τα επόμενα 7 χρόνια, αλλά η ασθένεια δεν εξαφανίστηκε ποτέ. Μειώθηκε μόνο για λίγο πριν τελικά πάρει τη ζωή του μικρού αγοριού.

Οι γονείς ήταν τόσο προσκολλημένοι στο παιδί τους που η σκέψη τους να μην τον έχουν κοντά τους ήταν ανυπόφορη γι ‘αυτούς.
Η Vali φέρεται να κρεμάστηκε και το σώμα της ήταν τοποθετημένο κοντά στο γιο της και καλύφθηκε με μια κουβέρτα σύμφωνα με τον εισαγγελέα Sadic Zafer. Ο Arava φαίνεται να είναι ο τελευταίος που πέθανε. Βρέθηκε κρεμασμένος στην κουζίνα. Οι δύο τους άφησαν μια επιστολή 13 σελίδων, όπου μιλούσαν για το χαμό του γιου τους και για τη μακροχρόνια ταλαιπωρία και θλίψη στη σκέψη να μην έχουν το γιο τους κοντά τους. Το σημείωμα ξεκινούσε με τη διάγνωση του όγκου του εγκεφάλου και τη μεγάλη θλίψη του να είναι άτεκνοι.

Η Vali εξέφρασε τα συναισθήματά της σε ένα blog που έγραψε πριν από αρκετά χρόνια όταν έμαθαν για την ασθένεια του γιου τους. Σε αυτό, αναφέρει ότι αισθάνθηκε σαν να «πεθαίνει» όταν έμαθε για πρώτη φορά τη διάγνωση.

Έγραψε επίσης ότι δεν ήταν σε θέση να το περιγράψει με λόγια ή να εκφράσει αυτό που αισθάνθηκε «μαθαίνοντας τέτοια τρομερά νέα» για το μονάκριβο γιο τους.
Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν είναι να προσεύχονται για ένα θαύμα και να ελπίζουν ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Έγραψε στο blog της: “Η μόνη μας ελπίδα ήταν ότι ο όγκος θα σταματήσει να αναπτύσσεται, τώρα όμως αυτό έχει καταρρεύσει. Η σκέψη ότι κάθε στιγμή θα μπορούσε να είναι η τελευταία του, με οδηγεί στην τρέλα”. Δυστυχώς, ο όγκος άρχισε να μεγαλώνει και οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε άλλο.

Ο όγκος του αγοριού μεγάλωνε όλα αυτά τα χρόνια και δεν άφηνε στους γιατρούς καμιά ελπίδα για το άτυχο αγόρι. Όταν, το αγόρι έχασε την μάχη με τον καρκίνο, οι γείτονες, που επισκέφθηκαν το διαμέρισμα της οικογένειας βρέθηκαν μπροστά σε μια ανείπωτη τραγωδία…

Δίπλα στο νεκρό αγόρι, βρέθηκε, επίσης νεκρή η 46χρονη μητέρα του Vali, η οποία κρεμάστηκε, σύμφωνα με δήλωση του τοπικού εισαγγελέα.

Ο σύζυγός της ήταν κρεμασμένος στην κουζίνα του σπιτιού.

Οι δύο τραγικοί γονείς άφησαν ένα γράμμα 13 σελίδων, στο οποίο εξηγούσαν τους λόγους που οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη τους.

Σε ένα κείμενο που είχε δημοσιεύσει πριν εφτά χρόνια η μαμά του 9χρονου αγοριού, έγραφε:

«Ένιωσα σαν να πέθαινα εγώ η ίδια όταν άκουσα τη διάγνωση. Δεν μπορώ να εκφράσω τον πόνο που δύο γονείς νιώθουν όταν μαθαίνουν τόσο τραγικά νέα για το παιδί τους. Είναι μόλις 2 ετών!».

Δυστυχώς, οι πιθανότητες επιβίωσης για τον μικρό Κρίστιαν ήταν ελάχιστες, αφού ο όγκος στο κεφάλι του μεγάλωνε διαρκώς.

Τα τελευταία λόγια της μαμάς στο κείμενο ήταν: «Η μόνη μας ελπίδα είναι ο Κρίστιαν να σταθεί τυχερός και ο όγκος να σταματήσει να μεγαλώνει. Η σκέψη ότι κάθε στιγμή μπορεί να είναι η τελευταία, με τρελαίνει!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις