Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

«Σπαρτιάτες»: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Kωνσταντίνος Φλώρος

 


Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντινο Τασούλα με την οποία γνωστοποιεί την «έξοδό» του από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος των «Σπαρτιατών», απέστειλε ο Κωνσταντίνος Φλώρος. 

Πρόκειται για τη δεύτερη ανεξαρτητοποίηση βουλευτή του κόμματος που συμβαίνει μετά τις τελευταίες διαγραφές από τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Στίγκα.

Χθες Σάββατο επιστολή ανεξαρτητοποίησης έστειλε στη Βουλή και ο βουλευτής των «Σπαρτιατών» Γιώργος Μανούσος.

«Μετά τις άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις του Προέδρου του κόμματος "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ" κ. Βασίλη Στίγκα, οι οποίες θίγουν βαθύτατα την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου, και για τις οποίες θα κληθεί να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στα αρμόδια όργανα, θέτω εαυτόν εκτός της Κ.Ο. ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», αναφέρει στην επιστολή του προς τον κ. Τασούλα ο κ. Φλώρος.

«Στα 32 μου χρόνια, δεν έδωσα ποτέ το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν, να πει το οτιδήποτε για το άτομό μου, πόσο μάλλον να γίνουν αναφορές για επαφές με "Greek Mafia, εκβιασμούς, αλλά και να βάλω χέρι σε κρατικά χρήματα, τα οποία ούτε μου ανήκουν, ούτε διαχειρίζομαι», προσθέτει στην επιστολή του ο Κωνσταντίνος Φλώρος.

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Κωνσταντίνου Φλώρου

Να σημειωθεί ότι την περασμένη Πέμπτη, ο Βασίλης Στίγκας έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας τρεις εκ των «σκληρών» του κόμματός, τους Χάρη Κατσιβαρδά, Χάρη Δημητροκάλλη και Ιωάννη Κόντη.

Με επιστολή που έφθασε στα χέρια του Προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, ο Βασίλης Στίγκας, ανέφερε ότι δεν νοείται βουλευτές να δρουν αυτοβούλως και κατά μόνας, εκβιάζοντας τον ίδιο, εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς.

Ακολούθησε κοινή γραπτή δήλωση 11 βουλευτών στην οποία εξαπέλυαν επίθεση στον πρόεδρο των «Σπαρτιατών», Βασίλη Στίγκα, που τους κατηγόρησε, μεταξύ άλλων, ότι είναι καθοδηγούμενοι από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα που παραπέμπουν σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε. «Όποιος αναφέρεται σε τακτικές μαφιόζων είναι γιατί τις γνωρίζει και τις εφαρμόζει ο ίδιος. Η σημερινή παράσταση Στίγκα στην Ολομέλεια της Βουλής, είχε σκηνοθετηθεί από την κυβέρνηση, τον οποίο χρησιμοποίησε ως πιόνι», τονίζουν στην δήλωσή τους τους οι βουλευτές του κόμματος

Να σημειωθεί ότι με τις τελευταίες εξελίξεις, στους «Σπαρτιάτες» παραμένουν για την ώρα 7 βουλευτές, ενώ αν μείνουν λιγότεροι από πέντε, το κόμμα διαλύεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις