Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Βρέθηκε τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο: Mυστήριο με νεκρό εξάχρονο στον βυθό του ποταμιού


 Ένα νεκρό αγόρι, τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο, βρέθηκε τον Μάιο του 2022, στον βυθό του Δούναβη, στη Γερμανία, με την Ιντερπόλ να αναζητά πληροφορίες, δίνοντας στη δημοσιότητα το σκίτσο του.

Ειδικότερα, η Ιντερπόλ υπογράμμισε ότι δεν είναι γνωστό πόσο καιρό βρισκόταν στο νερό το άψυχο σώμα του παιδιού, όταν βρέθηκε στις 19 Μαΐου 2022, κοντά στο Grossmehring, στη νοτιοανατολική Γερμανία.


Το αδικοχαμένο παιδί είχε ύψος περίπου 110 εκατοστά, ζύγιζε 15 κιλά και είχε καστανά μαλλιά.

Την υπόθεση με το νεκρό αγόρι ανέλαβε η Ιντερπόλ

Η αστυνομία της Γερμανίας, παρά τις εντατικές έρευνες, δεν μπόρεσε να ταυτοποιήσει το μικρό παιδί και η Ιντερπόλ εξέδωσε τελικά προχθές, Τρίτη, «Μαύρη ειδοποίηση» («Black Notice») σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν περαιτέρω πληροφορίες.

Στη δημοσιότητα τρισδιάστατη εικόνα του νεκρού αγοριού

Στη δημοσιότητα δόθηκε μια τρισδιάστατη αναπαράσταση του πώς πιστεύεται ότι έμοιαζε το αγόρι, στα τέλη του περασμένου έτους, το οποίο εκτιμάται ότι ήταν 5 ή 6 ετών.

Οι αρχές πιστεύουν ότι το παιδί πέρασε αρκετό καιρό εκτός Γερμανίας, γι’ αυτό και οι 195 χώρες-μέλη της Ιντερπόλ ίσως μπορέσουν να ρίξουν φως στον θάνατό του.


Όπως επεσήμανε ο γενικός γραμματέας της Ιντερπόλ, Γιούργκεν Στοκ, εξετάζεται αν «ήταν θύμα εμπορίας, απαγωγής ή βίας. Κάποιος, κάπου, ξέρει κάτι για αυτό το αγόρι. Το κοινό, ιδίως όσοι θυμούνται ένα αγνοούμενο παιδί, καλούνται να επικοινωνήσουν με τη γερμανική αστυνομία».

Αναζητούνται πληροφορίες για νεκρό αγόρι στον Δούναβη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις