Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

«Yπήρξαν ερωτικές απογοητεύσεις, πήγα με τις πυτζάμες»: Η Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτει πρώτη φορά τι την οδήγησε στην ψυχιατρική κλινική

 


Μελαχρινή Τριανταφυλλοπούλου 

Η χθεσινή ανάρτησή της Σάσας Σταμάτη στο Instagram, μέσα από το ψυχιατρικό τμήμα του Θριάσιου Γενικού Νοσοκομείου, ξένισε πολλούς και ανησύχησε ακόμα περισσότερους καθώς η

δημοσιογράφος δεν είχε γράψει λεπτομέρειες για το τι την οδήγησε εκεί.

Όλες οι λεπτομέρειες:

Σήμερα η Σάσα Σταμάτη βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» του OPEN και μίλησε αναλυτικά για τις συνθήκες που την οδήγησαν στο ψυχιατρικό τμήμα του νοσοκομείου εξηγώντας ότι δεν είναι πρώτη φορά που αναγκάζεται να το επισκεφτεί.

Μια μέρα πριν την ψυχιατρική κλινική: Η άκομψη ερώτηση follower στην οποία απάντησε οργισμένα η Σάσα Σταμάτη

«Εγώ το έκανα για όλους τους ανθρώπους. Δυστυχώς υπάρχει ταμπού στην Ελλάδα με το θέμα του ψυχολόγου και του ψυχιάτρου. Πέρασα δύσκολα, ο πατέρας μου είχε μανιοκατάθλιψη 20 χρόνια, αναγκάστηκα να κάνω εγκλεισμό στο ψυχιατρείο δύο φορές. Είναι σκληρό να βάζεις τον πατέρα σου 2 φορές στο ψυχιατρείο με εισαγγελική παραγγελία. Η μητέρα μου και ο αδελφός μου δεν ήθελαν κι έπρεπε να πάρω εγώ αυτή την απόφαση. Μία φορά τον βρήκαν πάνω στις γραμμές του τρένου με το αυτοκίνητο», δήλωσε αρχικά η δημοσιογράφος ενώ συνέχισε:

«Η αφορμή είναι ότι κάποια στιγμή κλάταρα, πήγαμε τον πατέρα μου στο κέντρο αποκατάστασης. Με πήραν μία Κυριακή τηλέφωνο από το κέντρο, μου είπαν ότι δεν είναι καλά ο πατέρας μου και μου είπαν ότι είχε να φάει και να πιει έναν μήνα. Κάναμε αιμοκάθαρση, στη συνέχεια κόλλησε covid και ξεκουράστηκε. Από εκεί και πέρα υπήρχαν κάποιες ερωτικές απογοητεύσεις, είχα ταχυπαλμίες, πήγα με τις πυτζάμες στο Θριάσιο. Ξύπνησα με μούδιασμα».

H ίδια, μάλιστα, δεν παρέλειψε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για το περιστατικό με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο στο θέατρο Τζένη Καρέζη, στο οποίο η ίδια με τη συνοδεία της είχε σηκωθεί και είχε διακόψει την παράσταση του κωμικού προκαλώντας λεκτικό και παραλίγο σωματικό επεισόδιο.

«Θέλω να ζητήσω μία δημόσια συγγνώμη από όλους τους ηθοποιούς, από την Υπουργό Πολιτισμού και από όλους τους καλλιτέχνες γι’ αυτό που είχε γίνει στο θέατρο. Αγαπάω τους ηθοποιούς. Ήταν λάθος μου, έπρεπε να σηκωθώ να φύγω», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις