Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Ακόμα και ο Α.Πορτοσάλτε ζήτησε την παραίτηση του Κ.Μητσοτάκη! – «Αν δεν μπορεί εκείνος να αναλάβει κάποιος άλλος» (video) Το σχόλιο του Κ.Βελόπουλου


Ο Άρης Πορτοσάλτε, ο πλέον φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ζήτησε την παραίτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε να αναλάβει κάποιος άλλος που μπορεί να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις που συμβαίνουν στη χώρα!

Συγκεκομμένα είπε: «Έχουμε ένα ξεχαρβάλωμα, και έχω την αίσθηση πως η κυβέρνηση το τελευταίο δίμηνο τα έχει χαμένα, αντιλαμβάνομαι πως ο κύριος πρωθυπουργός έχει την προσοχή του στραμμένη κάπου αλλού, αλλά αυτή την περίοδο, από τα Τέμπη μέχρι σήμερα έχουμε μία σειρά ζητημάτων.

Σκάσανε βλήματα σε μάχιμη μονάδα, δεν μάθαμε το πόρισμα γιατί είναι λένε ζήτημα υψίστης ασφαλείας. Το καταλαβαίνω, φαντάζομαι θα την καθαρίσουν κάποια μέρα την μονάδα.

Δεν το έχουμε δει ακόμη, η κυβέρνηση τα έχει χαμένα.

Κάποιος πρέπει να αναλάβει την συγκρότηση του κράτους από την αρχή, δεν μπορεί ο κύριος Μητσοτάκης; Έχει ενδιαφέροντα άλλα; Να έρθει άλλος από την κυβέρνηση να αναλάβει για να μαζευτεί αυτό το χάλι που βλέπουμε γύρω μας.»

Αυτή τη δήλωση την σχολιάσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος πρώτος είχε ζητήσει την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη την περασμένη Πέμπτη κατά την προ ημερησίας συζήτηση των πολιτικών αρχηγών, με αποτέλεσμα να δεχθεί σφοδρή επίθεση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις