Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ ανακάλυψαν καρκίνο στην 18χρονη Kaya-Imaani Chambers. Πέθανε έξι εβδομάδες αργότερα! Οι ενέσεις Υγείας είχαν πολλά δυναμωτικά


 Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τι καρκίνο είχε η Kaya, αλλά πιστεύεται ότι ξεκίνησε στο συκώτι της πριν εξαπλωθεί στα οστά και τους πνεύμονές της.

Έφηβος της Social Butterfly, 18, πεθαίνει από καρκίνο εβδομάδες μετά από πόνους στο στομάχι
Η Kaya-Imaani Chambers, 18 ετών, παραπονέθηκε για πόνους στο στομάχι τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους και πολλές επισκέψεις στον γιατρό της και στη συνέχεια το νοσοκομείο μέχρι που διαγνώστηκε με καρκίνο

Η Kaya-Imaani Chambers, 18 ετών, πέθανε έξι εβδομάδες μετά τη διάγνωσή της

Η οικογένεια μιας έφηβης «κοινωνικής πεταλούδας» που αρχικά παραπονέθηκε για πόνους στο στομάχι και αργότερα διαγνώστηκε με καρκίνο εβδομάδες πριν από τον θάνατό της, μίλησε για τον πόνο της καρδιάς της.

Η Kaya-Imaani Chambers, 18 ετών, επισκέφτηκε τον γιατρό της τον Φεβρουάριο παραπονούμενη για πόνο στο στομάχι και υποβλήθηκε σε εξετάσεις και επέστρεψε όταν εμφάνισε πόνους στα πλευρά, εξογκώματα στο λαιμό της καθώς και κρίσεις βήχα. Η Kaya, από τη Γλασκώβη, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο A&E τον Απρίλιο και της συνταγογραφήθηκε μια σειρά αντιβιοτικών δέκα εβδομάδων, καθώς οι γιατροί πίστευαν ότι είχε πέτρες στα νεφρά. Εβδομάδες αργότερα επέστρεψε στο νοσοκομείο με πρησμένο χέρι και περισσότερες εξετάσεις ανακάλυψαν τελικά ότι είχε καρκίνο.

Πέθανε έξι εβδομάδες αργότερα.

mirror.co.uk

korakas-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις