Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Η αποκάλυψη του δημοσιογράφου - «Να θυμίσω στους συναδέλφους στην EPT ότι κάποιος τους πέταξε έξω νύχτα και αυτοί εξακολουθούν να...» - Χείμαρρος ο Δημήτρης Παπανώτας

 


Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, συνάντησε τον Δημήτρη Παπανώτα πριν από λίγες ημέρες, μετά την επιστροφή στο σπίτι του από το πλατό του Happy Day, στο αυτοκίνητό του, και έτσι ο ίδιος στάθηκε για να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις.

Μίλησε, λοιπόν, για την πρωινή ζώνη της τηλεόρασης στην οποία βρίσκεται και ο ίδιος, ενώ σχολίασε κάποια από τα πρόσωπα της επικαιρότητας, όπως είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Fipster, που βρίσκεται ως καθηγητής στην Ακαδημία του Fame Story (πράγμα για τον οποίο τον έχει "κράξει"). Μία δήλωση που έκανε για τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, ωστόσο, κίνησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Το μήνυμα του Δημήτρη Παπανώτα στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ

«Μια χαρά είναι η φετινή σεζόν. Καλό είναι να είσαι πρώτος στη ζώνη σου, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι να είναι κοντά. Είμαι πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση και δεν με ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός. Το Mega Καλημέρα δεν το βλέπω, είμαστε στον αέρα εκείνη την ώρα», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Όσον αφορά στα σχόλια που είχε κάνει για την ΕΡΤ και το γεγονός πως δεν βρίσκει παρουσιαστές για τις εκπομπές της και χρησιμοποιεί ηθοποιούς, επισήμανε: «Στην ΕΡΤ είναι πολύ περίεργα τα πράγματα. Θέλω να θυμίσω στους φίλους και συναδέλφους του κρατικού καναλιού ότι κάποιος τους πέταξε έξω νύχτα και αυτοί, στην πλειοψηφία τους, εξακολουθούν και στηρίζουν αυτούς που τους πέταξαν έξω νύχτα».

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Shopping Star απάντησε: «Την αγαπώ και την συμπαθώ πάρα πολύ την Ηλιάνα. Της εύχομαι τα καλύτερα και είμαι βέβαιος ότι το προϊόν που διάλεξε αυτή τη φορά, γιατί έχει κάνει και λάθος επιλογές, της πάει και ελπίζω να σκίσει».


Σε ερώτηση για τον Fipster, είπε: «Ποιος είναι ο Fipster; Παιδιά, σας παρακαλώ πολύ, ευχαριστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις