Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Θέλουν να φέρουν πίσω τις μάσκες και τα μέτρα!!! Τι… απαντά ο Έλον Μασκ – BΙΝΤΕΟ - Δείτε...

 


Ακόμα συζητείται η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Κίνα, όπου μία νέα αναπνευστική νόσος και πνευμονία που παρατηρείται κυρίως στα παιδιά, έχει προκαλέσει «έκρηξη κρουσμάτων».

Όπως είχατε μάλιστα διαβάσει στο ΕΛ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) μετά τις πληροφορίες που ζήτησε για τη νόσο, ζήτησε από τις Αρχές και τους πολίτες στην Κίνα να επανέλθουν σ’ ένα μοτίβο μέτρων «κορονοϊού», επαναφέροντας τις μάσκες, την κοινωνική απόσταση και την καραντίνα στο σπίτι τους, σε περίπτωση που παρατηρήσουν τα συμπτώματα της νέας νόσου.

Πριν ακόμα γίνει γνωστή η ασθένεια της Κίνας, ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ είχε ασχοληθεί ξανά με το θέμα των μέτρων για τις λεγόμενες πανδημίες, τα οποία εδώ και καιρό απειλούν να κάνουν ξανά την εμφάνισή τους με διάφορες αφορμές!

Όπως είπαν με τον ραδιοφωνικό παραγωγό, Joe Rogan, με άκρως κοροϊδευτική διάθεση στην επαναλαμβανόμενη θεωρία για την επιστροφή των μασκών:

«Υπάρχουν πολλοί από αυτούς εκεί έξω.

Εξακολουθούν να φορούν μάσκα. Είναι εκτός ελέγχου.

Μία φορά στις τόσες βλέπω κάποιον παρανοϊκό. Είμαι στον δρόμο και, βλέπω ένα τύπο  στο δρόμο τις προάλλες να περπατά φορώντας μάσκα! Είπα, εντάξει φίλε,  φαίνεσαι περίπου 28 χρονών. Φαίνεσαι υγιείς!

Πιθανόν, δεν πρόκειται να είσαι καλά αναπνέοντας τον ίδιο @@ αέρα με αυτή την μάσκα και να φτύνεις όλα τα βακτήρια».

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις