Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Γιατί αυτό είναι το χειρότερο είδος σχέσης που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος


 Παντρεμένες γυναίκες εμπλέκονται με παντρεμένους άντρες. Συνδέονται βαθιά και η κατάσταση μπερδεύεται. Έπειτα ο άντρας εξαφανίζεται. Σταματά να επικοινωνεί με την ερωμένη του, επιστρέφει στη γυναίκα και τα παιδιά του και αντί και η γυναίκα να επιστρέψει στον γάμο της, αναρωτιέται τι έκανε λάθος.

Δύο άτομα «πετούν» τις ζωές τους μόνο και μόνο για να φλερτάρουν. Σύμφωνα με τον σύμβουλο σχέσεων, David Wygant, αυτή η κατάσταση είναι ένα φλερτ και τίποτα παραπάνω. Μάλιστα ο Wygant χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο είδος σχέσης ως το χειρότερο που μπορεί να έχουν δύο άνθρωποι.

Oι 3 λόγοι που δείχνουν ότι είναι το χειρότερο είδος σχέσης

Όπως λέει ο σύμβουλος σχέσεων, υπάρχουν τρεις λόγοι που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για μία περιπέτεια και τίποτε παραπάνω και η σχέση δύο παντρεμένων είναι το χειρότερο είδος σχέσης:

  • Καταστρέφεται όχι μία αλλά δύο οικογένειες
  • Αν είσαι περήφανη για την παράνομή σου σχέση, πρέπει να συνέλθεις
  • Είσαι πολύ εγωκεντρική για να καταλάβεις ότι αυτός ο άντρας δεν σε αγαπάει πραγματικά

Καταστρέφεται όχι μόνο μία, αλλά δύο οικογένειες

Βλέπεις κρυφά έναν παντρεμένο άντρα εδώ και καιρό, ίσως και χρόνια. Πού χωράει ο άντρας σου σε αυτή την εικόνα; Έχεις πει ψέματα στον άντρα σου. Του έχεις κλέψει χρόνο που θα μπορούσε να περάσει με κάποιον που τον αγαπούσε. Θα μπορούσε να ξεκινήσει μια νέα οικογένεια ή να ανακαλύψει μια νέα καριέρα.

Αντ ‘αυτού, είναι παγιδευμένος σε μια σχέση χωρίς αγάπη με κάποιον που δεν τον σέβεται αρκετά για να του πει την αλήθεια. Τι γίνεται με τα παιδιά του εραστή σου; Σκέφτηκες για αυτά; Δεν νομίζεις ότι αυτό θα τους κατέστρεφε; Δεν θα τους πονέσει να μάθουν ότι ο πατέρας τους ήταν άπιστος;

Αν είσαι περήφανη για την παράνομή σου σχέση, πρέπει να συνέλθεις

Ίσως πιστεύεις ότι ο εραστής σου αξίζει κάτι καλύτερο, ότι είσαι καλύτερη από ό,τι θα μπορούσε ποτέ να γίνει η δική του γυναίκα. Ίσως να λυπάσαι ακόμα και για εκείνη.

Δεν μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση σου με αυτόν τον παντρεμένο άντρα ούτε καν τον δικό σου γάμο αν συγκρίνεις συνεχώς τον εαυτό σου με τους άλλους. Χρησιμοποιείς αυτή την παράνομη σχέση για να τονώσεις το δικό σου «εγώ». Σταμάτα να παίζεις με τις ζωές των άλλων.

Είσαι πολύ εγωκεντρική για να καταλάβεις ότι αυτός ο άντρας δεν σε αγαπάει πραγματικά

Ο άντρας με τον οποίο απατάς δεν σε αγαπάει. Δεν μπορείς να τον κάνεις να σε ερωτευτεί. Σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο, πρέπει να ξέρεις ότι αυτό είναι αλήθεια. Συγκρίνεις τον εαυτό σου με τη γυναίκα του λόγω των δικών σου ανασφαλειών. Είσαι αδιάφορη.

Αν έχει σταματήσει να επικοινωνεί μαζί σου, αν έχει προσπαθήσει να ξανασυνδεθεί με τη γυναίκα του, άσ’ τον να το κάνει. Αυτό ήταν απλά μια παράνομη σχέση, οπότε άσε την να τελειώσει.

Πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον άντρα σου. Εάν δεν τον αγαπάς, άφησέ τον ελεύθερο. Δεν χρειάζεται να τον εξαπατάς. Δεν χρειάζεται να είσαι η ερωμένη κάποιου. Θα μπορούσες να είσαι μόνη και να γνωρίζεις υπέροχους άντρες. Ίσως αυτό που ψάχνεις είναι απλώς η οικειότητα και αυτό είναι εντάξει.

Πηγή: FOXreport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις