Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Tο μαντεύετε;; Ποιός ηγέτης θέλει εδώ και τώρα θεαματική αύξηση πληθυσμού; - Εν αντιθέσει με τους διεθνιστές που θέλουν δραστική μείωση...


 Ο Βλαντιμίρ Πούτιν προέτρεψε τις Ρωσίδες να κάνουν οκτώ ή περισσότερα παιδιά και να κάνουν τις πολύτεχνες οικογένειες «τον κανόνα» στη Ρωσία!

Το ποσοστό γεννήσεων στη Ρωσία μειώνεται σταθερά από τη δεκαετία του ’90, με τη Μόσχα να αναδεικνύει σταθερά το πρόβλημα της υπογεννητικότητας.

Κατά καιρούς το ρωσικό κράτος δίνει κίνητρα στους νεαρούς Ρώσους και λαμβάνει μέτρα στήριξης για την αύξηση των γεννήσεων.

Σε ομιλία στο Παγκόσμιο Ρωσικό Λαϊκό Συμβούλιο στη Μόσχα χθες Τρίτη, ο κ. Πούτιν είπε ότι η ενίσχυση του ρωσικού πληθυσμού θα είναι «ο στόχος μας για τις επόμενες δεκαετίες».

«Πολλοί από τους ανθρωπους μας διατηρούν την παράδοση της οικογένειας, όπου μεγαλώνουν τέσσερα, πέντε ή περισσότερα παιδιά. Θυμηθείτε ότι στις ρωσικές οικογένειες οι γιαγιάδες και οι προγιαγιάδες μας είχαν και 7 και 8 παιδιά.

Ας διατηρήσουμε και ας αναβιώσουμε αυτές τις παραδόσεις. Το να έχεις πολλά παιδιά, μια μεγάλη οικογένεια, ΠΡΕΠΕΙ να γίνει κανόνας, τρόπος ζωής για όλους τους ανθρώπους της Ρωσίας».

Κάτι συμπτώσεις πάντως! Ο Πούτιν που εχθρεύεται τη Δύση επιζητά ανοικτά την επιστροφή στις λεγόμενες «παραδοσιακές αξίες» (Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια) και την επιδίωξη άμεσης αύξησης του πληθυσμού!

Τα ίδια, σε ό,τι αφορά τον παγκόσμιο πληθυσμό, πρεσβεύει και ο Έλον Μασκ.

Οι δε διεθνιστές που έχουν ως «όχημά» τους τις δυτικές χώρες επιδιώκουν με κάθε μέσο την μείωση του πληθυσμού του πλανήτη, βάζοντας μπροστά κατά καιρούς διάφορα τσιράκια για να προπαγανδίσουν πως ο πλανήτης θα ήταν πολύ πιο «βιώσιμος» (λέξη-κλειδί) αν είχε πολύ λιγότερους ανθρώπους!

Freepik photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις