Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Mέλος της Eπιτροπής των «ειδικών» παραδέχεται: «Η πανδημία των ανεμβολίαστων ήταν τεχνητή για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί»

Μέλος της Επιτροπής των «ειδικών» παραδέχεται: «Η πανδημία των ανεμβολίαστων ήταν τεχνητή για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί»

Συνεχίζονται οι ομολογίες σοκ από τα μέλη της Επιτροπής των «ειδικών», καθώς ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας και μέλος της Επιτροπής Τάκης Παναγιωτόπουλος, υποστήριξε ότι όσα έλεγαν τόσο καιρό για τους ανεμβολίαστους ήταν μια «τεχνητή προσπάθεια για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί».

«Η πανδημία των ανεμβολίαστων ήταν μία τεχνητή προσπάθεια για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί», είπε χαρακτηριστικά ο Τ.Παναγιωτόπουλος και εξήγησε ότι από τις αρχές του Φθινοπώρου δόθηκε το μήνυμα ότι «μπήκαμε σε κανονικότητα» χωρίς αυτό να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά και ότι η διασπορά γίνεται μόνο από τους ανεμβολίαστους κάτι που όπως είπε «δεν στέκει επιστημονικά δυστυχώς».

Ο Τ.Παναγιωτόπουλος σόκαρε τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ με την ομολογία του, καθώς τόνισε ότι τα μέτρα θα πρέπει να είναι οριζόντια και να αφορούν και τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους.

YouTube video player

«Η προστασία από την εν γένει νόσο είναι υπαρκτή αλλά μέτρια. Και οι εμβολιασμένοι μπορούν να μεταδώσουν. Τα μέτρα να αφορούν όλους να είναι οριζόντια. Αυτό που λέω είναι ότι η πανδημία αφορά όλη την κοινωνία. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με κάποιες εμμονές που έχουν τον χαρακτήρα ότι είσαι ανεμβολίαστος εσύ και θα πληρώσεις.

Σας λέω ότι ο ιός διασπείρεται και από τους ανεμβολίαστους και από τους εμβολιασμένους», είπε ο καθηγητής.

Σταματήστε, λοιπόν, να κατηγορείτε τους ανεμβολίαστους για την αύξηση των κρουσμάτων Covid 

Συνεχίζοντας πρότεινε να αναθεωρηθεί η αναστολή εργασίας για τους 6.000 ανεμβολίαστους υγειονομικούς και να εξεταστούν άλλες ποινές όπως η παρακράτηση μέρους του μισθού τους, ενώ στάθηκε και στη σημασία της ενίσχυσης των εμβολιασμών.

Η άλλη σκοπιά: «Εγώ ο ανεμβολίαστος, ανένταχτος, ψεκασμένος υγειονομικός» 

Και το ερώτημα είναι πού πάμε;

Όταν ένα από τα μέλη της Επιτροπής που αποφασίζει για τον κορωνοϊό λέει ότι όσα έλεγαν τόσα καιρό δεν έστεκαν επιστημονικά και ότι ήταν τεχνητή προσπάθεια για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί δεν θα έπρεπε να επέμβει η Δικαιοσύνη για να εξετάσει το γιατί βιώνουμε όλα αυτά τον τελευταίο χρόνο;

Δεν θα έπρεπε κάποιος να εξετάσει πόσοι άνθρωποι χάθηκαν λόγω των ψεμάτων που είπε η κυβέρνηση στους πολίτες;

Ότι οι εμβολιασμένοι μπορούν να κυκλοφορούν κανονικά και ότι οι ανεμβολίαστοι πρέπει να πληρώνουν κάθε εβδομάδα δύο τεστ για να πάνε στην εργασία τους; 

Πηγή: www.pronews.gr  

Αναφέρει σχετικά ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης-Konstantinos Arvanitis, Διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών:

ΚΑΙ ΝΕΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ, ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ…
ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ Η ΦΡΑΣΗ “ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ”
ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (!) ΑΛΛΑ
ΗΤΑΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ!

Κάποιοι χρωστούν ΠΟΛΛΕΣ συγγνώμες στον ελληνικό λαό…

Δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτε από όσα έλεγαν οι τάχα “ψεκασμένοι”, που να μην έχει ήδη επαληθευτεί!

Η υπόθεση “μαζικός εμβολιασμός του πληθυσμού για τείχος ανοσίας” βρωμάει από όπου και αν την πιάσει κανείς…
_______________________________________________

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ο κ. Παναγιωτόπουόυς, καθηγητής Δημόσιας Τγείας και μέλος της ακαταδίωκτης επιτροπής, στην ερώτηση αν συμφωνεί με τον όρο “επιδημία ανεμβολίαστων”, που τον ακούμε κάθε βράδυ στην τηλεόραση, ομολογεί:

“Νομίζω ότι δε είναι σωστός. Δεν ανταποκρίνεται στα πράγματα και στα επιστημονικά δεδομένα. Νομίζω ότι είναι μία τεχνητή προσπάθεια να αυξηθεί ο εμβολιασμός, αλλά δεν ανταποκρίνεται στα πράγματα. Πως να το κάνουμε;”

Συμπλήρωσε μάλιστα και ότι:

“Τα μέτρα πρέπει να αφορούν ΟΛΟΥΣ και όχι μόνο τους εμβολιασμένους”

Πράγμα που το λέω και το φωνάζω σε όλους τους τόνους μήνες τώρα…

Πάντως, τώρα που το καράβι άρχισε να βουλιάζει, γιατί η ΜΕΘ γέμισαν εμβολιασμένους σε τέτοια ποσοστά που είναι πλέον αδύνατο να το αποκρύψουν, βλέπουμε τον ένα μετά τον άλλον τους στυλοβάτες του σαθρού αφηγήματος που μας ταλαιπωρεί 1,5 έτος τώρα, να πηδούν απέξω από το καράβι και να καρφώνουν τους υπόλοιπους…

Περιμένουμε και άλλους, αν και ήδη η Αλήθεια έχει πλέον φανεί ξεκάθαρα.

και δυστυχώς προμηνύεται πολύ δυσάρεστη, Ελλάδα: “Ανεξήγητη” αύξηση της ολικής θνησιμότητας το 2021~ΔΕΝ αποδίδεται στην COVID-19

Δείτε και ένα ολιγόλεπτο βίντεο, που πραγματικά δεν γίνεται να αφήσει κανέναν ΆΝΘΡΩΠΟ (πολύ φοβάμαι πως δεν ανήκουμε όλοι σε αυτήν την κατηγορία) ασυγκίνητο. Πάει το ψέμα σύννεφο, αλλά δυστυχώς αυτό είναι ΜΌΝΟΝ η αρχή του προβλήματος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις