Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

«Στρατός από ρομπότ» κατά του Πούτιν;; Επίσημη πρόταση-«σεισμός» - Από το «μέχρι τον τελευταίο OYKPANO» στον...στρατό από ρομπότ.

 


«Βουίζει» το διαδίκτυο από την πρόταση του Ανώτατού Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Valery Zaluzhny, σχετικά με τη δημιουργία ενός στρατού από…ρομπότ με τεχνολογία ΑΙ!

Το παραπάνω αποκάλυψε ο αξιωματούχος της ουκρανικής Βουλή, Yevgeny Shevchenko, σε μια συνέντευξη με τον διευθυντή του Ουκρανικού Ινστιτούτου Παγκόσμιων Στρατηγικών, Vadim Karasev.

Σύμφωνα με τον Ουκρανό πολιτικό, ο Zaluzhny είδε παρόμοια ρομπότ σε μια από τις εκθέσεις στη Νέα Υόρκη και ήρθε στράφηκε στον Zelensky με την ιδέα ότι τέτοια ρομπότ χρειάζονταν στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

«Δήλωσε: «Ξέρω τι σημαντική ανακάλυψη χρειάζεται – χρειαζόμαστε ρομπότ», είπε ο βουλευτής.

Ο Ζελένσκι, σύμφωνα με τον ίδιο, σοκαρίστηκε από αυτή την πρόταση.

«Μπορείτε να φανταστείτε την έκφραση στο πρόσωπο του Ζελένσκι όταν το άκουσε;», είπε ο Shevchenko.

Ο αναπληρωτής υπενθύμισε επίσης πώς, σε μια συνέντευξη στο περιοδικό Economist, ο Zaluzhny είπε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας χρειάζονται άμεσα ένα τεχνολογικό άλμα, επειδή «οι στρατιώτες θα τελειώσουν αργά ή γρήγορα».

Κι αυτό είναι αλήθεια, μιας και η Ουκρανία υποφέρει από τρομερά μεγάλους αριθμούς απωλειών. Κατά τους 20 μήνες του πολέμου πολλές εκατοντάδες χιλιάδες στρατιωτών έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί σοβαρά.

Freepik photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις