Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Ξεφεύγει παγκοσμίως το θέμα: Το μεγαλύτερο κύκλωμα εμπορίας παιδιών στην αμερικανική ιστορία, vid - Κάνουν τον πλανήτη πεδίο φρίκης...


 Κατά την διάρκεια πρόσφατης ακρόασης, ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Τζος Χάουλι τόνισε πώς οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης Μπάιντεν δεν λένε κάτι για το τι συμβαίνει με τις μάζες των Ασυνόδευτων Παιδιών Αλλοδαπών (UAC) αφού απελευθερωθούν στην χώρα.

Ο Χάουλι απευθύνθηκε στον Διευθυντή του Γραφείου Επανεγκατάστασης Προσφύγων Ρόμπιν Νταν Μάρκος, σημειώνοντας ότι η εμπορία παιδιών μεταναστών έχει εκτοξευθεί στα ύψη υπό τον Μπάιντεν.

Οι  New York Times ανέφεραν πρόσφατα ότι το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών έχει «χάσει» εντελώς το περιεχόμενο με τουλάχιστον 85.000 UAC!!!

«Με πόσα παιδιά, αυτή την στιγμή, από τα 430.000 περίπου ασυνόδευτα παιδιά που έχουν περάσει τα σύνορα υπό αυτή την κυβέρνηση —είναι ένας απίστευτος αριθμός— με πόσα έχετε τακτική επαφή αυτή την στιγμή;» ρώτησε ο Χάουλι τον αξιωματούχο.

Αφού προσπάθησε να αποφύγει την απάντηση, ο Μάρκος είπε «Δεν έχω τον συγκεκριμένο αριθμό».

«Πώς δεν ξέρετε; Γιατί έρχεστε σε αυτή την ακρόαση και δεν τον ξέρετε;» απάντησε έκπληκτος ο Χάουλι.

Ο Γερουσιαστής συνέχισε: «Με όλο τον σεβασμό, θα ήθελα να κάνετε σωστά την δουλειά σας και να μην απελευθερώνετε παιδιά σε διακινητές ανθρώπων. Με όλον τον σεβασμό, αυτό θα ήθελα. Θα ήθελα να μην διευκολύνετε το μεγαλύτερο κύκλωμα εμπορίας παιδιών στην αμερικανική ιστορία».

Δείτε απόσπασμα:

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις