Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Άναψε καμινέτο στο αμάξι για να Zεσταθεί και πέθανε από αναθυμιάσεις – «Ήταν καινούργιο, το χρησιμοποίησε πρώτη φορά» «Πήγε να τη βάλει ίσα για να “σπάσει” μάλλον το κρύο»


 Τραγική ήταν η κατάληξη σε μια εκδρομή φίλων στην ορεινή Κορινθία, καθώς ένας 57χρονος έχασε τη ζωή του, όταν άνοιξε ένα καμινέτο μέσα στο αμάξι για να ζεσταθεί και κατέληξε από τις αναθυμιάσεις.

Στην εκπομπή Live News μίλησαν οι φίλοι του και είπαν πως «πήγαμε Παρασκευή επάνω, κάναμε βόλτα με τις γουρούνες, γυρίσαμε, ψήσαμε, φάγαμε, ήπιαμε ένα κρασάκι και μετά πήγαμε για ύπνο και το πρωί τον βρήκαμε έτσι τον Γιώργο. Είχανε πάρει μία σόμπα τα παιδιά, αυτή που είναι με ένα γκαζάκι και τα λοιπά, οι άλλοι δεν τη βάλανε την σόμπα. Ο Γιώργος δεν άναβε σόμπα μάλιστα να σας πω την αλήθεια μου. Πήγε να τη βάλει ίσα για να “σπάσει” μάλλον το κρύο από ό, τι κατάλαβα εγώ, γιατί ήταν με τα ρούχα του κανονικά, δεν είχε γδυθεί για να πέσει για ύπνο. Αυτός πιστεύω την άφησε για 5 λεπτά για να “σπάσει” λίγο το κρύο μέσα και μάλλον λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις».

Ύστερα, ένας φίλος του ανέφερε πως «το σοκ ήταν μεγάλο. Εγώ σηκώθηκα να φτιάξω έναν καφέ και έρχεται ένας φίλος μου και μου λέει: “ο Μπίλιας δεν ξυπνάει”. Και μου λέει: “φοβάμαι, κάτι γίνεται” μου λέει. Κουνήσαμε το αμάξι δεν σηκωνόταν, έπεσε το γκαζάκι μου έκαψε το χέρι, δε σηκωνόταν και σπάσαμε το τζάμι. Σπάσαμε το τζάμι και βγήκαν οι αναθυμιάσεις, υγραέριο. Μύριζε πολύ άσχημα».

Επίσης, ακόμη ένα άτομο είπε ότι «αυτό το πήρε, το αγόρασε από το internet είναι μία θερμάστρα, πώς είναι το γκαζάκι που φτιάχνουμε καφέ το μικρό; Αντί να βάλει το μπρίκι επάνω είχε μία σαν κουκουνάρα, βγάζει ζέστη για θέρμανση. Το πήρε τώρα, καινούργιο ήταν δεν το είχε χρησιμοποιήσει ποτέ. Το έλεγε και αυτός, ήξερε τον κίνδυνο δηλαδή ότι πρέπει να αφήσει λίγο το παράθυρο ανοιχτό. Τον ήξερε τον κίνδυνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις