Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

«Είμαι 22 ετών και η μαμά μου πλένει τα ρούχα μου» – Τι συνέβη όταν της ζήτησε να σταματήσει


 Ένας 22χρονος τσακώθηκε με τη μητέρα του για πλύσιμο των ρούχων αλλά όπως αποδεικνύεται χιλιάδες ενήλικες αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα.

Ο ομογενής, Αντώνης Βούλγαρης, που μένει στη Μελβούρνη, αποκάλυψε ότι ενώ σχεδιάζει να ζήσει με τους γονείς του μέχρι τα 50 του , εξακολουθεί να θέλει να κάνει πλένει μόνος του τα ρούχα του κάθε εβδομάδα.

Όπως ισχυρίστηκε η ζωή με τους Ευρωπαίους γονείς του ήταν συχνά δύσκολη λόγω των εθίμων τους. Η μαμά του είναι Ιταλίδα ενώ ο μπαμπάς του Έλληνας.

«Πρότεινα στη μαμά μου να αρχίζω να πλένω μόνος μου κάθε εβδομάδα – να παίρνω το δικό μου καλάθι ρούχων», είπε σε ένα βίντεο στο TikTok. «Είμαι ένας άνδρας 22 ετών και ξέρω πλήρως πώς να πλένομαι, επομένως δεν είναι ότι θα κατέστρεφα το πλυντήριο».

«Στη συνέχεια έλαβα μια δεκάλεπτη διάλεξη για το πόσο αγενής και ασεβής είμαι και ότι δεν εκτιμώ τα πράγματα που γίνονται για μένα» πρόσθεσε..

Ο κ. Βούλγαρης δεν περίμενε να δεχτεί τόσο δραματικές αντιδράσεις για την απλή υπόδειξή του. «Όλα αυτά επειδή ήθελα να πλύνω τα ρούχα μου», αναστέναξε. «Το να ζω στο σπίτι με τους Ευρωπαίους γονείς μου πάει καλά», αστειεύτηκε. «Κάθε μέρα μετράω τις ευλογίες μου».

Βροχή τα σχόλια – «Είσαι σε συναλλακτική σχέση με τους γονείς σου»

Μερικοί χρήστες σε παρόμοιες καταστάσεις μοιράστηκαν τα σχόλιά τους για τις «τοξικές» επιπτώσεις.

«Είσαι σε συναλλακτική σχέση με τους γονείς σου», είπε ένας. «Πιστεύουν ότι μπορούν να σου συμπεριφέρονται όπως κάνουν λόγω των πραγμάτων που κάνουν για σένα. Το είχα αυτό για 43 χρόνια της ζωής μου».

«Πληρώνω ενοίκιο για την ψυχική μου υγεία», έγραψε μια γυναίκα.

«Και μετά αύριο θα ξυπνήσεις και θα καθαρίζει το σπίτι και όταν τη ρωτήσεις τι φταίει θα σου πει ότι κανείς δεν τη βοηθάει», είπε μια γυναίκα.

«Είμαι 20 και δεν ξέρω καν πώς να βάζω πλυντήριο γιατί οι Ινδοί γονείς μου δεν με άφησαν ποτέ να πλύνω τα ρούχα μου», έγραψε ένας άνδρας. Μια γυναίκα αποκάλυψε: «Είπα στον πατέρα μου ότι θέλω να φύγω τον επόμενο χρόνο και άρχισε να κλαίει. Είμαι 25 ετών».

Άλλοι ευχήθηκαν να τους βοηθούσαν οι γονείς τους.  «Εν τω μεταξύ, είμαι η μεγαλύτερη κόρη μιας ελληνικής οικογένειας και πρέπει να κάνω το πλύσιμο όλων», σχολίασε άλλη γυναίκα.

«Είμαι Ευρωπαίος και με έβαλαν να κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού μου από τα επτά μου», πρόσθεσε ένας άλλος.

«Μακάρι ο Αυστραλός μπαμπάς μου να ήταν έτσι. Ήμουν έξω όλη μέρα χθες και ήταν σπίτι. Γυρνάω σπίτι και μου είπε ότι οι δουλειές του σπιτιού δεν έχουν τελειώσει», είπε μια γυναίκα.

Μερικοί πρότειναν έξυπνους τρόπους για να αντιμετωπίσει ο κ. Βούλγαρης το δίλημμά του.

«Γι’ αυτό έχω ένα καλάθι ρούχων στο δωμάτιό μου και πλένω όταν η μαμά μου δεν είναι σπίτι», αποκάλυψε ένας. «Γιατί να ρωτήσω; Μάλλον είστε εξοικειωμένοι με το πρόγραμμα πλύσης της, απλώς κάντε το δικό σας την προηγούμενη μέρα», συμβούλεψε ένας άλλος. «”Γιατί μένεις ακόμα στο σπίτι στα 22 σου;» Μετακόμισε τώρα!» έγραψε ένας τρίτος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις