Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Τα ζώδια σήμερα, 31 Δεκεμβρίου: Ζυγοί, πείτε αντίο στο παρελθόν

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια.

Κριός

Επικεντρώσου στις λεπτομέρειες, Κριέ. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, τον τομέα της καθημερινής ρουτίνας και των ευθυνών σας. Το να είσαι παραγωγικός είναι ένα υπέροχο πράγμα για να στοχεύεις, και αν δεν μπορέσατε να συμβαδίσετε με όλα όσα χρειάζεται να κάνετε, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια εφαρμογή στο κινητό ή την ατζέντα σας για να είστε πιο οργανωμένοι. Χρησιμοποιήστε τις επόμενες ημέρες για να προετοιμαστείτε, ώστε να μπορείτε να εξορθολογίσετε τις δραστηριότητές σας και τελικά να μπορείτε να κάνετε περισσότερα από όσα κάνετε συνήθως.

Ταύρος

Βάλε στόχο την επιτυχία. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, τον τομέα της δημιουργικότητας και του πάθους σας. Είναι πάντα ωραίο να έχεις δημιουργική διέξοδο, αλλά αν δεν έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς τη φαντασία σου, μπορεί να νιώθεις ότι δεν έχεις έμπνευση. Ταύροι, κάντε κάτι που σας βγάζει από τη ζώνη άνεσής σας και ενδυναμώνει την πνευματική σας διαύγεια.  Περάστε λίγο περισσότερο χρόνο στη φύση ή διαβάστε βιβλία και ακούστε ποιοτική μουσική.

Δίδυμοι

Νιώστε άνετα με τον εαυτό σας, Δίδυμοι. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Αυτή είναι μια στιγμή για να θέσετε ξεκάθαρα όρια για το τι θέλετε και τι χρειάζεστε στις πιο στενές σας σχέσεις. Περνάτε συνήθως πολύ χρόνο με συγγενείς και θέλετε να περάσετε χρόνο μόνοι σας για να σκεφτείτε; Περνάτε συχνά χρόνο μόνοι σας και προτιμάτε να περνάτε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια το νέο έτος; Φροντίστε να κάνετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

Καρκίνοι

Μπορείς να μιλάς από θέση ισχύος, Καρκίνε. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, τον τομέα της επικοινωνίας σας, και αυτό καθιστά αυτή την στιγμή κατάλληλη για να γράψετε, να εργαστείτε για να μάθετε πώς να επεξεργάζεστε πράγματα ή να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα. Εάν έχετε μια πρόταση, αναφορά ή κάτι που πρέπει να παρουσιάσετε σε άλλους χρησιμοποιήστε τις επόμενες ημέρες για να εστιάσετε στο μήνυμά σας και πώς θα προσεγγίσετε το θέμα, ώστε να είστε ξεκάθαροι στα κύρια σημεία σας.

Λέων

Να φέρεσαι έξυπνα όταν πρόκειται για οικονομικά θέματα. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, τον τομέα των χρημάτων και της προσωπικής σας αξίας, και αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για  να προετοιμαστείτε για κάποιου είδους επιστροφή χρημάτων. Επίσης, φροντίστε να επικεντρωθείτε σε πράγματα που μπορείτε να διαχειριστείτε οικονομικά. Μην φοβάστε να βάλετε όρια στα έξοδά σας, αποφεύγοντας τις περιττές δαπάνες, ειδικά αν ο στόχος σας είναι να εξοικονομήσετε ή να μειώσετε τα χρέη σας το 2024.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να εστιάσετε στον εαυτό σας, Παρθένοι. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, τον τομέα της ατομικότητας και της προσωπικής σας εξέλιξης, γι’ αυτό μην παραλείψετε να θέσετε τους στόχους για τη νέα χρονιά ή τις αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Εάν νιώθετε έτσι, δείτε τι έχει κάνει κάποιος άλλος που έχει πετύχει σε αυτό που θέλετε να πετύχετε και εσείς και ακολουθήστε το παράδειγμά του.  Στη συνέχεια, προετοιμάστε το μυαλό σας για να αρχίσει να επεξεργάζεται κάποιο νέο ξεκίνημα που σκέφτεστε ή γενικότερα τα μελλοντικά σχέδιά σας.

Ζυγός

Άσε το παρελθόν εκεί που ανήκει. Δηλαδή, στο παρελθόν. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, τον τομέα που σχετίζεται με τον τερματισμό πραγμάτων, σχέσεων κλπ. Το να λες αντίο σε πράγματα που κάποτε αγαπούσες είναι πάντα λυπηρό. Οι απώλειες είναι δύσκολο να γίνουν αποδεκτές, αλλά προσπαθήστε να μην εστιάσετε πολύ σε ένα πράγμα, βλέποντάς το όπως ήταν παλιά. Όλο το μέλλον είναι μπροστά σας, οπότε φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί, τι μπορείτε να έχετε, όχι μόνο αυτό που είχατε και πώς ήταν.

Σκορπιός

Οι φιλίες μετράνε πολύ στη ζωή. Να το γνωρίζετε Σκορπιοί αυτό. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, τον τομέα της δικτύωσης και των κοινωνικών συνεργασιών σας. Ενώ μπορεί να αισθάνεστε ότι είναι αρκετό να εργαστείτε και να κερδίσετε την αναγνώρισή σας, αυτή είναι η στιγμή προσπαθήστε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Επιδιώξτε να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα.

Τοξότης

Μπορείτε να εργαστείτε κατά τη διάρκεια διακοπών, Τοξότες, αλλά μην ξεχάσετε επίσης να διασκεδάσετε. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας θέσης. Αυτή μπορεί να είναι μια υπέροχη στιγμή για αναζήτηση εργασίας. Ενώ η αρχή της χρονιάς μπορεί να είναι δύσκολη περίοδος για προσλήψεις,  αν δημοσιεύσετε το βιογραφικό σας τώρα δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το ξανακάνετε αργότερα. Ξεκινήστε τη δικτύωσή σας και αφήστε τους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να γνωρίζουν ότι είστε διαθέσιμοι. Σκεφτείτε τα πράγματα στα οποία πρέπει να προετοιμαστείτε για μια αλλαγή σταδιοδρομίας και χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να προγραμματίσετε το μέλλον.

Αιγόκερως

Ποιους πνευματικούς στόχους θα ήθελες να βάλεις για την νέα χρονιά, Αιγόκερε; Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, τον τομέα των πεποιθήσεών σας. Οι πεποιθήσεις σας μπορεί να εξελίσσονται και αυτή είναι η στιγμή να δοκιμάσετε διάφορα πράγματα για να δείτε τι σας βοηθά να αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια, διαυγείς, αναζωογονημένοι. Σκεφτείτε να διαβάσετε βιβλία σχετικά με την πνευματική ανάπτυξη ή εγγραφείτε σε podcast ή κανάλια στο YouTuber που μιλούν για θέματα που σας ενδιαφέρουν και σας βοηθούν να σκεφτείτε.

Υδροχόος

Το να μοιράζεσαι πράγματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξεις στο σύμπαν ότι πιστεύεις στη δύναμη της αφθονίας. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, τον τομέα των κοινών πόρων σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εξασκήσετε τον Νόμο της Έλξης. Ζητήστε από το σύμπαν τα πράγματα που θα θέλατε να φέρετε στη ζωή σας. Εντοπίστε τα συναισθηματικά και πνευματικά εμπόδια που σας εμπόδισαν να αποκτήσετε τον τύπο πλούτου, δύναμης ή ελέγχου που θέλετε στη ζωή σας αυτή τη στιγμή και βρείτε τρόπους να τα διορθώσετε.

Ιχθύες

Η δέσμευση είναι μεγάλη υπόθεση για εσάς, Ιχθύες, αλλά όταν είστε έτοιμοι να κάνετε ένα άλμα πίστης, συχνά αναλαμβάνετε το project αυτό με όλη σας την καρδιά. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, τον τομέα της δέσμευσης και των συζυγικών συνεργασιών σας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να μιλήσετε ανοιχτά και ξεκάθαρα με τον σύντροφό σας. Συζητήστε τις προσδοκίες. Σχεδιάστε να είστε διαφανείς και ειλικρινείς σχετικά με το τι θέλετε και τι δεν θέλετε σε έναν σύντροφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις