Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

Hβη Αδάμου: Ποτέ δεν έκρυψα την βουλγάρικη καταγωγή μου


 Κοινή συνέντευξη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος έδωσαν η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης Stavento. Μεταξύ άλλων το ζευγάρι αναφέρθηκε στην κόρη του, ενώ η Ήβη Αδάμου μίλησε και για την καταγωγή της, καθώς η μαμά της είναι από την Βουλγαρία.

Μιλώντας για το παιδί τους η Ήβη Αδάμου, μεταξύ άλλων, είπε: «Ο Μιχάλης είναι καταπληκτικός μπαμπάς που έχει αδυναμία στην κόρη του. Τους χαίρομαι πάρα πολύ. Ήμουν πάρα πολύ δραστήρια γιατί είχα μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Προσπαθούμε να μένουμε οι εαυτοί μας παρόλο που γίναμε γονείς και νομίζω ότι είναι και το πιο δύσκολο. Ένιωθα αρκετά έτοιμη να γίνω μητέρα».

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Κουινέλης ανέφερε: «Όταν έγινα πατέρας, προσπάθησα να μην αλλάξω. Έπαθα μεγάλο σοκ με την Ήβη όταν έγινε μητέρα, δεν της το ‘χα. Οι γυναίκες έχουν τεράστια δύναμη μέσα τους. Η Ήβη μετά το παιδί πήρε πολύ τα πάνω της και έβγαλε κάποιες από τις κρυφές της δυνάμεις».

«Με την πεθερά μου είμαστε πολύ αγαπημένες και με στήριξε ιδιαίτερα και ειδικά τον πρώτο καιρό που έκανα το μωρό. Είμαστε μια οικογένεια που περάσαμε και δύσκολα. Δεν το έκρυβα ότι είμαι από την Βουλγαρία. Το ξέρουν οι περισσότεροι, απλά τους φαινόταν περίεργο που μιλούσα κάποιες φορές βουλγάρικα», δήλωσε κατά την διάρκεια της συνέντευξης η Ήβη Αδάμου.

Αναφερόμενος στην καριέρα του ο Μιχάλης Κουινέλης σημείωσε ότι: «Είμαι περήφανος γιατί έφτιαξα έναν δικό μου δρόμο από το τίποτα. Σαν καλλιτέχνης δεν μπορώ να είμαι καταγγελτικός απέναντι σε καμία μορφή τέχνης. Εγώ δεν φλέξαρα ποτέ, προτεραιότητά μου ήταν ο λόγος μου. Δεν μετάνιωσα ποτέ για τη συμμετοχή μου στο Voice. Ήταν από τα ωραιότερα πράγματα που έχω κάνει».

«Καλώς υπάρχουν τα talent shows, γιατί είναι δύσκολες εποχές. Είναι ένας τρόπος να ακουστεί μια καλή φωνή. Ο Γιώργος Θεοφάνους μού εξήγησε μετά γιατί δεν με κράτησε στο “X Factor”, δεν μπορώ να του κρατήσω κακία. Τότε είχα στεναχωρηθεί, μετά βέβαια μού ζήτησε και συγγνώμη δημόσια. Το εκτιμώ πολύ, αλλά και να μην το έλεγε, δεν θα είχα πρόβλημα», εξήγησε η Ήβη Αδάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις