Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Tο μωράκι της φωτογραφίας είναι γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

 


Σκοπός των φωτογραφιών είναι να αποτυπώνουν στιγμές της ζωής μας. Κάποιες τις έχουμε τραβήξει οι ίδιοι και κάποιες τις τράβηξαν άλλοι για εμάς. Ιδίως οι παιδικές μας φωτογραφίες έχουν κάτι το παραμυθένιο, καθώς μέσα από αυτές μπορούμε να “γυρίσουμε” πίσω, στα ενδεχομένως πιο αγνά χρόνια της ζωής μας.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Το γλυκύτατο μωρό της φωτογραφίας που απεικονίζεται στην αγκαλιά της μαμάς της, είναι μία από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες της γενιάς της. Συγκεκριμένα στην φωτογραφία βλέπουμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου του 1987 στη Ρόδο. Έχει μία μικρότερη αδελφή την Κατερίνα.

Το 2007 καταφέρνει να διακριθεί στο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Europe Face», ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα συμμετέχοντας σε διαφημιστικά και στη στήλη ομορφιάς ψυχαγωγικών εκπομπών.

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha «Μες στην καλή χαρά». Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συμμετείχε στην εκπομπή την σεζόν 2012-2013, με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού και την σεζόν 2013-2014, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου.

Από τον Σεπτέμβριο του 2014 και για τρία χρόνια παρουσίαζε την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», επίσης στον Alpha.

Το 2018 λαμβάνει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor» και καταφέρνει να γίνει ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο.

Τη σεζόν 2018-2019 ανέλαβε την παρουσίαση του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ «My Style Rocks». Το 2020 διαγωνίστηκε στο talent show «Just the 2 Of Us» στο Open.

Τέλος, παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ «Κάτι Ξαναψήνεται», τη σεζόν 2021-2022.

Από τις 2 Οκτωβρίου του 2022 είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Στις 3 Ιανουαρίου του 2023 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στην ζωή το πρώτο τους παιδί, τον γιο τους Βλάση.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την γέννηση του γιου της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε πει, μεταξύ άλλων, ότι: «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σας. Είμαστε σε σοκ, τι να πω; Είναι ένα θαύμα! Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν ήξερα πώς είναι. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτά τα συναισθήματα, έχει αλλάξει όλη μας η ζωή».

«Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά, αλλά ήρθε πιο βιαστικά. Ήταν επιλογή μας να κάνουμε καισαρική για ιατρικούς λόγους, γεννήθηκε 2.800 κιλά. Όλα είναι έτοιμα στο σπίτι. Ήρθαν οι γονείς μας…», είχε εξηγήσει.

Αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, η παρουσιάστρια μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είχε σημειώσει: «Θεωρώ ότι πλέον ναι, είμαι έτοιμη να επιστρέψω τηλεοπτικά. Μου λείπει πολύ η δουλειά μου και θέλω να επιστρέψω. Θα τα δούμε σιγά σιγά».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Πηγή: Instagram/konstantinaspyropoulou

Την φωτογραφία την είχε ανεβάσει η ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 12 Μαΐου του 2019. Στη λεζάντα έχει γράψει: «Γιατί χωρίς εσένα δεν μπορώ να φανταστώ τον κόσμο! Χρόνια πολλά μανούλα μου και Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες που δίνουν ζωή και νόημα. Σ’αγαπώ ως τον ουρανό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις