Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Tεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει γιατί νιώθετε μοναξιά


 Το μόνο πράγμα που είναι πιο τρομακτικό από το να ερωτευτείς είναι η ιδέα ότι θα πρέπει να περάσεις όλη σου τη ζωή μόνος. Όλοι ξέρουμε ότι δεν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Ξέρουμε ότι το άλλο μας μισό είναι εκεί έξω, απλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά για να το βρούμε.

Ωστόσο, μερικές φορές δεν είναι μόνο οι άλλοι άνθρωποι που στέκονται ανάμεσα σε εμάς και την αγάπη που θα αντέξει στο χρόνο. Μερικές φορές βάζουμε εμπόδια εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Και, όπως θα αποκαλύψει το παρακάτω τεστ προσωπικότητας, οι συμπεριφορές μας μπορεί να ευθύνονται για τη μοναξιά μας.

Κανείς εκεί έξω δεν είναι τέλειος και μερικές φορές τα ελαττώματα, οι αδυναμίες και οι φόβοι μας μπορεί να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο μας, ιδίως όταν πρόκειται για την αναζήτηση της αγάπης. Ενώ όλοι το γνωρίζουμε αυτό, αυτό που δεν ξέρουμε πάντα είναι τι ακριβώς συμβαίνει με εμάς και μας κρατάει μακριά από μια σχέση.

Είναι δύσκολο να είστε απόλυτα αντικειμενικοί με τον εαυτό σας, έτσι δεν είναι; Ειδικά όταν δεν πιστεύετε ακριβώς αυτό που σου λέει ένα κουίζ ή ένα τεστ προσωπικότητας. Αλλά εδώ είναι που μπαίνει στο παιχνίδι το παρακάτω τεστ. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, θα μάθετε τον λόγο που νιώθετε μοναξιά και δυσκολεύεστε με τις σχέσεις.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κοιτάξετε την παρακάτω εικόνα, να δώσετε μεγάλη προσοχή σε αυτό που βλέπετε πρώτα.

Τεστ προσωπικότητας: Τι παρατηρείτε πρώτα στην παρακάτω οπτική ψευδαίσθηση;

Τεστ προσωπικότητας οπτική ψευδαίσθηση φάλαινα φεγγάρι σέρφερ

Το φεγγάρι

Αν είδατε πρώτα το φεγγάρι, τότε νιώθετε μοναξιά επειδή δεν ανοίγεστε εύκολα σε μία σχέση και υψώνετε τοίχους ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Λαχταράτε την οικειότητα και πιστεύετε ότι είναι μια εμπειρία που θα σας κάνει μόνο καλύτερο άνθρωπο, αλλά δεν είστε τόσο πρόθυμοι να ρίξετε τις άμυνές σας και να αφήσετε τους άλλους ανθρώπους να σας γνωρίσουν καλύτερα. Αν δεν νικήσετε αυτόν τον φόβο, δεν θα φτάσετε ποτέ κοντά στο να πάρετε αυτό που θέλετε.

Η φάλαινα

Αν είδες πρώτα τη φάλαινα, τότε νιώθετε μοναξιά διότι ψάχνετε το νούμερο ένα. Δεν είναι ότι είστε εγωιστές, απλώς έχετε πολλά σχέδια για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αγάπη σημαίνει μερικές φορές να βάζετε τις ανάγκες κάποιου άλλου πάνω από τις δικές σας. Απλά δεν είστε ακόμα σε αυτή την κατάσταση.

Ο σέρφερ

Αν είδες πρώτα τον σέρφερ, νιώθετε μοναξιά επειδή φοβάστε την δέσμευση. Για εσάς, η αγάπη δεν είναι κάτι απελευθερωτικό, είναι κάτι τρομακτικό, επειδή σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε ένα μέρος του εαυτού σας. Όταν ο έρωτας αρχίζει να μοιάζει αληθινός, είστε με το ένα πόδι έξω από την σχέση.

Δοκιμάστε να μείνετε και ίσως ανακαλύψετε ότι η αιώνια αγάπη είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια απ’ όλες.

πηγή: FOXreport.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις