Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

«Άλλα μας λέτε στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ»! Ποιούς «έδωσαν στεγνά» οι Ρώσοι; vid - «Δημόσια η Δύση λέει ότι δεν συζητά μαζί μας, αλλά στο παρασκήνιο άλλα κάνει».


 Αυτό είναι το μήνυμα που «εκπέμπεται» από τη ρωσική διπλωματία όσον αφορά τις εξελίξεις στο ουκρανικό.

Στον απόηχο της ετήσιας συνέντευξης τύπου του Βλαντιμίρ Πούτιν που «έβγαλε» πολλές ειδήσεις, ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην…αγωνία της Δύσης για να βγει από το αδιέξοδο του ουκρανικού πολέμου.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι δυτικές χώρες θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουν πως δεν οδηγεί πουθενά η πολιτική τους, «καρφώνοντας» παράλληλα «κάποιους» (σ.σ. δεν τους κατονόμασε) που την ίδια στιγμή επιχειρούν να προσεγγίσουν τους Ρώσους για συνομιλίες.

Και πράγματι, φουντώνουν οι φήμες για πιέσεις διπλωματικών παραγόντων από τη Δύση προκειμένου σε πρώτη φάση το Κίεβο να…ξεχάσει τα «παλιά του εδάφη» (βλ. Κριμαία) και να δεχθεί να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους Ρώσους.

Αυτού του είδους οι πληροφορίες που συνοδεύονται από πληθώρα δημοσιευμάτων στον δυτικό τύπο πολλαπλασιάστηκαν μετά την οικτρή αποτυχία του ουκρανικού στρατού στην περίφημη «αντεπίθεσή» του, κατά την οποία, σύμφωνα με τον Πούτιν, οι Ρώσοι έκαναν στάχτη περισσότερα από 700 άρματα μάχης.

freepik photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις