Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Καλαμάτα: 16χρονος μαχαίρωσε 42χρονο μετά από διαπληκτισμό σε νυχτερινό μαγαζί διασκέδασης!


 Ο 42χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας - Η εγκληματικότητα των ανηλίκων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!

Η εγκληματικότητα ανηλίκων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο όπως καταδεικνύει το σημερινό αιματηρό περιστατικό που έλαβε χώρα ξημερώματα Κυριακής στην Καλαμάτα έξω από μαγαζί νυχτερινής διασκέδασης, όπου ένας δεκαεξάχρονος μαχαίρωσε έναν 42χρονο άνδρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 4π.μ. το πρωί, ο 16χρονος και ο 42χρονος διαπληκτίστηκαν σε νυχτερινό κατάστημα διασκέδασης, στην οδό Υπαπαντής, στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας.

Λίγο αργότερα εξήλθαν από το κατάστημα και εκεί ο 16χρονος φέρεται να τραυμάτισε τον 42χρονο άνδρα με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, στα πόδια.

Ο 42χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ την ίδια στιγμή η αστυνομία αναζητά τον 16χρονο, που έχει ταυτοποιηθεί για την επίθεση, και διαφεύγει της σύλληψης.

Η εγκληματικότητα των ανήλικων σοκάρει, αλλά ακόμα περισσότερο σοκάρει η αδυναμία της Πολιτείας να κάνει κάτι γι’αυτό.

Είναι σαφές ότι πρέπει να αλλάξει άμεσα το νομικό πλαίσιο αντιμετώπισης των ανήλικων που προβαίνουν σε εγκληματικές πράξεις όπως επίσης και των γονέων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις