Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Bίντεο: 34χρονος άνδρας στην Βραζιλία χωρίς κανένα λόγο χτυπάει με σφοδρότητα 15χρονη στο δρόμο και την «ξαπλώνει» κάτω! - Η οικογένειά του επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα

 


Σε ένα πολύ ανησυχητικό περιστατικό, ένας 34χρονος επιτέθηκε σε ένα 15χρονο κορίτσι στους δρόμους της Ibiúna στην Βραζιλία.

Πλάνα CCTV έδειξαν την έφηβη να περπατά σε ένα πεζοδρόμιο με τη ξαδέρφη της όταν την πλησίασε ένας άντρας.

Φάνηκε να λέει κάτι πριν τη γρονθοκοπήσει στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο έδαφος.

Στη συνέχεια, ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο.

Μάρτυρες έσπευσαν να βοηθήσουν την έφηβη. Η μητέρα της, η οποία θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της, εξιστόρησε το γεγονός και εξέφρασε την αγωνία της δηλώνοντας:

«Ήμουν σε ένα κατάστημα μαζί τους όταν και οι δύο πήγαν στο φαρμακείο, το οποίο είναι ακριβώς δίπλα από το σημείο που ήμασταν.

Ήταν εκείνη τη στιγμή που αυτός ο άντρας πλησίασε την κόρη μου και ζήτησε χρήματα.

Είπε ότι δεν είχε και από το πουθενά, τη γρονθοκόπησε. Την γρονθοκόπησε απροσδόκητα, δεν υπήρχε χρόνος να υπερασπιστεί τον εαυτό της».

Η μητέρα συνέχισε: «Το προσωπικό του καταστήματος που είδε την επίθεση τη βοήθησε και την πήρε μέσα.

Τότε μου είπε η ανιψιά μου τι συνέβη. Δεν ξέρω καν πώς να περιγράψω την αντίδραση, νευρίασα όταν έμαθα ότι κάποιος χτύπησε την κόρη μου. Την πήγαμε στο νοσοκομείο και, ευτυχώς, δεν έσπασε τίποτα. Αλλά είναι πολύ ταραγμένη» .

Μετά την επίθεση, ο άνδρας συνελήφθη.

Ωστόσο, εμφανίστηκε η οικογένεια του άνδρα και ενημέρωσε τις αρχές ότι πάσχει από σχιζοφρένεια.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο άνδρας αρνήθηκε ότι επιτέθηκε στην έφηβη, αλλά επιβεβαίωσε ότι είχε «κάποια ψυχικά προβλήματα και σύχναζε στο CAPS (Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Φροντίδας).»

Η αδερφή του εμφανίστηκε επίσης στο αστυνομικό τμήμα και υπέγραψε ένα Termo Circunstanciado de Ocorrência.

Στη συνέχεια, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος. Το Δημαρχείο της Ibiúna ενημέρωσε περαιτέρω ότι μετά το επεισόδιο, η οικογένεια του άνδρα τον εισήγαγε οικειοθελώς σε ιδιωτική κλινική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις