Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Bιολογικός «εφιάλτης»: ΗΠΑ και Bρετανία ανακοίνωσαν συνεργασία - Στο πλαίσιο του ONE HEALTH! Όλη η αλήθεια στο ΕΛ


 Μετά την είδηση πως οι Κινέζοι ετοιμάζουν νέο κορωνοϊό, έσκασε νέα «βόμβα»!

Το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Ηνωμένες Πολιτείες εγκαινιάζουν μια νέα συνεργασία για να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την αντιμετώπιση, όπως λένε βιολογικών απειλών στο πλαίσιο της αρχής «One Health» που καλύπτει επίσης την συνεργασία για την ανάπτυξη εμβολίων, ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Το Ηνωμένο Βασίλειο έκανε ένα κρίσιμο βήμα προς τα εμπρός για την προστασία του έθνους από αυξημένες βιολογικές απειλές σήμερα (Τρίτη 16 Ιανουαρίου), καθώς ανακοινώνει έναν νέο Στρατηγικό Διάλογο για τηn Βιολογική Ασφάλεια με τις Ηνωμένες Πολιτείες», ανέφερε η κυβέρνηση σε δήλωση αργά την Τρίτη.

Σημειώνεται πως οι Ηνωμένες Πολιτείες κατηγορούνται από την Ρωσία για παράνομα βιολογικά πειράματα με ιούς για την προετοιμασία νέας πανδημίας!

Η συμφωνία υποκινείται από τον κοινό στόχο και των δύο χωρών να αντιμετωπίσουν «ένα αυξανόμενο και ποικίλο φάσμα βιολογικών απειλών», συμπεριλαμβανομένων «μελλοντικών πανδημιών, αντιμικροβιακής αντοχής, εσκεμμένης επίθεσης, καθώς και εκείνων που μπορεί να προκύψουν από κακή χρήση της βιοτεχνολογίας.

Βασισμένη στις δεσμεύσεις οικονομικής συνεργασίας που ανέλαβαν το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ βάσει δήλωσης του Ιουνίου 2023, η νέα εταιρική σχέση καλύπτει την εναρμόνιση των προσεγγίσεων για την  έρευνα και την βιοπαρακολούθηση . Μία από τις δεσμεύσεις, ειδικότερα, είναι η «διευκόλυνση της ανάπτυξης εμβολίων και θεραπευτικών ουσιών επόμενης γενιάς», ανέφερε η δήλωση.

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Όλιβερ Ντάουντεν ανακοίνωσε επιπλέον αύξηση 2 εκατομμυρίων λιρών (2,52 εκατομμυρίων δολαρίων) στην χρηματοδότηση ενός τοπικού ερευνητικού προγράμματος ασθενειών που «χρησιμοποιεί την γενετική αλληλουχία για τον εντοπισμό παθογόνων παραγόντων και τη βελτίωση των αποτελεσμάτων των ασθενών, ενώ παρέχει κρίσιμες πηγές δεδομένων για την υποστήριξη της επιτήρησης νέων και αναδυόμενων ασθενειών », ως μέρος, όπως ισχυρίζονται, των προσπαθειών για την ενίσχυση της βιοασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής των Ρωσικών Δυνάμεων Ραδιολογικής, Χημικής και Βιολογικής Άμυνας (RCBD), Igor Kirillov, δήλωσε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ αναζητά ενεργά νέες πηγές χρηματοδότησης για στρατιωτική βιολογική έρευνα από κορυφαία αμερικανικά «φιλανθρωπικά» ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των Clinton, Soros. Ιδρύματα Ροκφέλερ και Μπάιντεν.

TI EINAI TO ONE HEALTH, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΗΠΑ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ορίζει το One Health ως «μια ολοκληρωμένη, ενοποιητική προσέγγιση που στοχεύει στην βιώσιμη εξισορρόπηση και βελτιστοποίηση της υγείας των ανθρώπων, των ζώων και των οικοσυστημάτων», καθώς είναι «στενά συνδεδεμένα και αλληλεξαρτώμενα».

Επιφανειακά, αυτή η προσέγγιση ακούγεται ευγενής και λογική. Ωστόσο, ορισμένοι επιστήμονες και ιατρικοί ειδικοί ανησυχούν για τους ασαφείς στόχους της ιδέας και τα κίνητρα όσων εμπλέκονται στην ανάπτυξη και την παγκόσμια διάδοση της ιδέας — συμπεριλαμβανομένου του ΠΟΥ, των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και η Παγκόσμια Τράπεζα .

Σύμφωνα με την Dr Meryl Nass, μέλος της επιστημονικής συμβουλευτικής επιτροπής για την άμυνα της υγείας των παιδιών, ενώ το One Health, ως έννοια, εισήχθη πριν από περίπου 20 χρόνια, αργότερα «κυκλοφόρησε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ [WEF] στο Νταβός», με την υποστήριξη του CDC.

«Προφανώς, οι παγκοσμιοποιητές είχαν την ιδέα ότι θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν για τους δικούς τους σκοπούς», είπε η Nass. «Έτσι, ξεκίνησε ως άνθρωποι και ζώα, μετά πήγε στα τρόφιμα, την γεωργία και τα φυτά, και στην συνέχεια πρόσφατα συμπεριλήφθηκαν τα οικοσυστήματα, όπερ σημαίνει πως θέλουν υπό έλεγχο ολόκληρο τον πλανήτη».

«Δουλεύουν για την διάδοση της αφήγησης… ότι οι άνθρωποι και η ανθρώπινη υποβάθμιση του περιβάλλοντος είναι αυτό που προκαλεί πανδημίες και ότι οι πανδημίες είναι όλες φυσικές και προέρχονται από αυτές τις ζωονοσογόνες εκθέσεις», υπογράμμισε.

Και έτσι, ενδεχομένως, υπό αυτή την δικαιολογία θα αρχίζουν τα νέα μαζικά Lockdown.https://www.bitchute.com/embed/H73Fr5rgEXWJ/

Σύμφωνα με την σχεδιαζόμενη συνθήκη για την πανδημία, για την οποία μόνο το ΕΛ έχει ενημερώσει εκτενώς, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πρέπει να έχει ολοκληρωμένες εξουσίες ελέγχου και παρακολούθησης. Για να αποφευχθεί η μετάδοση του ιού από τα ζώα στον άνθρωπο, ο ΠΟΥ πρέπει να ελέγχει όλη την παραγωγή τροφίμων και την γεωργία. 

Όπως αναφέρει το γερμανόφωνο Russia Today:

Στις αρχές Φεβρουαρίου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δημοσίευσε ένα προσχέδιο νέας συνθήκης για την πανδημία και νέους υγειονομικούς κανονισμούς. Αυτό θα έδινε στον ΠΟΥ όλο και περισσότερες εξουσίες – όπως μια παγκόσμια κυβέρνηση – σχολιάζει το tkp.at από την Αυστρία. Στο άρθρο, το διαδικτυακό περιοδικό ανέλυσε τα συγκεκριμένα σχέδια που θέλει να εφαρμόσει ο ΠΟΥ με την νέα συνθήκη για την πανδημία. Σύμφωνα με το περίγραμμα 32 σελίδων του προτεινόμενου σχεδίου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα αναλάβει τον έλεγχο της γεωργίας και των προμηθειών τροφίμων σε όλο τον κόσμο.

Πρώτα απ ‘όλα, ο οργανισμός θέλει να αποκτήσει τον έλεγχο της βιομηχανίας πουλερικών, σύμφωνα με την έκθεση tkp . Τα πουλερικά στις συμβαλλόμενες χώρες του ΠΟΥ θα πρέπει να ελέγχονται, να παρακολουθούνται και να εμβολιάζονται με ομοιόμορφο τρόπο σε όλο τον κόσμο – για να αποτραπεί η υποτιθέμενη μετάδοση του ιού μεταξύ πουλερικών και ανθρώπων. Η νέα συνθήκη για την πανδημία θα ορίζει ότι οι περισσότερες μολυσματικές ασθένειες στον άνθρωπο θα προκαλούνται από τη μετάδοση του ιού από ζώα. Με την υπογραφή της συμφωνίας, μια χώρα αναγνωρίζει ότι «οι περισσότερες αναδυόμενες μολυσματικές ασθένειες προέρχονται από ζώα, συμπεριλαμβανομένων των άγριων και κατοικίδιων ζώων, και στη συνέχεια εξαπλώνονται στους ανθρώπους». Το περιοδικό ανέφερε το προσχέδιο της συνθήκης για την πανδημία του ΠΟΥ που έλεγε ότι τα συμβαλλόμενα μέρη πρέπει να δεσμευτούν πιστά σε μια «προσέγγιση για την υγεία», το πεδίο εφαρμογής της οποίας περιλαμβάνει την υγεία των ανθρώπων, των ζώων και των οικοσυστημάτων.

Σύμφωνα με την δήλωση του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Ανάπτυξης, η «προσέγγιση One Health» «χρησιμεύει στην πρόληψη και προώθηση της διεπιστημονικής συνεργασίας, ιδίως μεταξύ της ιατρικής, της κτηνιατρικής και των περιβαλλοντικών επιστημών». Το One Health εστιάζει στις διεπαφές μεταξύ ανθρώπων, ζώων, κατοικίδιων ζώων, άγριων ζώων και των οικοσυστημάτων στα οποία ζουν. Για την πρόληψη μελλοντικών πανδημιών, το υπουργείο προωθεί την «Μία (ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ) Προσέγγιση Υγείας», σύμφωνα με την ιστοσελίδα του:

«Για να αποτραπεί ο μελλοντικός κίνδυνος κρίσεων υγείας όπως η τρέχουσα πανδημία – το γερμανικό υπουργείο Ανάπτυξης (BMZ) προωθεί την προσέγγιση One Health»

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δικαιολόγησε την νέα Συμφωνία για πανδημίες, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί και να εξισορροπηθεί δήθεν η υγεία των ανθρώπων, των ζώων και του οικοσυστήματος. Οι κίνδυνοι για την υγεία στην διεπαφή μεταξύ ζώων και ανθρώπων πρέπει να αναγνωρίζονται, λένε αυτοί, σε πρώιμο στάδιο και πρέπει να προλαμβάνονται οι «ζωονοσογόνες μεταδόσεις και μεταλλάξεις».

Ταυτόχρονα, τα συμβαλλόμενα μέρη θα πρέπει να αναγνωρίσουν «την σύσταση της ομάδας των τεσσάρων – ΤΕΤΡΑΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ», προκειμένου «να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν καλύτερα όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το One Health», σύμφωνα με το tkp που παρουσιάζει το προσχέδιο .

ΤΕΤΡΑΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ! Αυτοί θα έχουν την νέα εξουσία στα τρόφιμα και την γεωργία:  

Στο μέλλον, δεν θα είναι πλέον τα υπουργεία γεωργίας των πρώην ανεξάρτητων κρατών ή τα εκλεγμένα μέλη του κοινοβουλίου, τα εθνικά κοινοβούλια ή οι αγρότες που θα καθορίζουν την παραγωγή τροφίμων και τη γεωργία. Αντίθετα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα παρακολουθεί και θα ελέγχει όχι μόνο τους ανθρώπους αλλά και τα ζώα και τη γεωργία. Από την άποψη αυτή, η προτεινόμενη συνθήκη για την πανδημία θα ορίζει συγκεκριμένα ότι η «τετραμερής» επιτροπή θα αποτελείται από τον ΠΟΥ, τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών, τον Παγκόσμιο Οργανισμό για την Υγεία των Ζώων και το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών. Οι τρεις κορυφαίοι χορηγοί ήταν οι ΗΠΑ, το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς και άλλοι ολιγάρχες των ΗΠΑ.

Αυτό το “One Health” και “One World Order” πρέπει να σταματήσουν πριν αυτή η νέα παγκόσμια κυριαρχία καταλήξει σε μια “ολική καταστροφή”, εκτιμά το tkp από την Αυστρία.

«Το One Health επιτρέπει στον WHO να προχωρήσει στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες την οικοδόμηση “Μιας Υγείας”, λέγοντας πως η Υγεία των ζώων και η Υγεία των οικοσυστημάτων, πρέπει να λαμβάνεται εξίσου υπόψη με την υγεία των ανθρώπων.

Ο ΠΟΥ πρόκειται να υποβιβάσει τους ανθρώπους στο επίπεδο κατάστασης των ζώων», ισχυρίζεται η Dr Nass.

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις