Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Α.Σβαρτσενέγκερ: Γιατί Tέθηκε Yπό Kράτηση στο αεροδρόμιο του Μονάχου - Δεν είναι ακόμη σαφές πότε θα αφεθεί ελεύθερος ο ηθοποιός


 Η γερμανική εφημερίδα BILD έφερε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία που δείχνει τον επιτυχημένο ηθοποιό Άρνολντ Σβάρτσενέγκερ μαζί με έναν τελωνειακό υπάλληλο στο Αεροδρόμιο του Μονάχου.

Ο ηθοποιός βρέθηκε να περιμένει επί ώρες στο αεροδρόμιο, αφότου προσγειώθηκε με το αεροσκάφος του από το Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της BILD, ο σταρ της μεγάλης οθόνης είχε στην κατοχή του ένα πολυτελές ρολόι χειρός Audemars Piguet που προοριζόταν για την Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής για το Κλίμα.

Στόχος είναι το ρολόι να δημοπρατηθεί αύριο Πέμπτη σε δείπνο πριν την επίσημη έναρξη της συνόδου κορυφής. Ο Σβαρτσενέγκερ τράβηξε αρχικά την προσοχή των τελωνειακών υπαλλήλων, καθώς αναγνώρισαν τον VIP.

Τον σταμάτησαν και του ζήτησαν να ανοίξει τις αποσκευές του. Σύμφωνα με πληροφορίες της BILD, επρόκειτο για τυπικό έλεγχο χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Στη συνέχεια οι τελωνειακοί ανακάλυψαν το ρολόι πολυτελείας στις αποσκευές.

Δεν είναι ακόμη σαφές πότε θα αφεθεί ελεύθερος ο ηθοποιός και εάν το τελωνείο θα τον αφήσει να πάρει μαζί του το ρολόι.

Ο εκπρόσωπος του κεντρικού τελωνείου στο Μόναχο, είπε στη BILD ότι «έχουμε κινήσει ποινικές φορολογικές διαδικασίες. Το ρολόι θα έπρεπε να έχει καταχωρηθεί γιατί είναι εισαγωγής».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις