Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Live – Όλοι μαζί για την Ελένη – Όχι στον πλειστηριασμό του σπιτιού της


ΣΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ - ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ Syrospress.gr

 Με πρωτοβουλία του πολιτευτή Νοτίου Αιγαίου κ. Αρτέμη Ρουσσονέλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα 22-1-2024 υποστηρικτική συγκέντρωση προκειμένου να δοθεί λύση στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει μια συριανή συμπολίτης μας.

Στα νέα του γραφεία κ. Ρουσσουνέλου στην Ερμούπολη και παρουσία του νέου δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης κ. Αλέξη Αθανασίου, του αντιδημάρχου κ. Πέτρου Μώτου, καθώς και του αντιδημάρχου κ. Σκευοφύλακα Νικόλαου, η κ. Ελένη Ρούσσου γνωστοποίησε και δημόσια την σοβαρή δυσκολία κάλυψης των μηνιαίων δόσεων που καταβάλει στα πλαίσια του νόμου Κατσέλη με αποτέλεσμα από ώρα σε ώρα να κινδυνεύει να χάσει την μοναδική της οικεία σε πλειστηριασμό.

Η κ. Ρούσσου μίλησε ζωντανά στην κάμερα του SyrosPress.gr, ώστε να βρεθεί η μέγιστη δυνατή λύση προκειμένου να εξευρεθεί το πόσο των 8.000 ευρώ το οποίο καλείται να δώσει για να επανενταχθεί στη ρύθμιση Κατσέλη.


Αριθμός λογαριασμού για όποιον θέλει να βοηθήσει:

GR9001102540000025460409854 – ΡΟΥΣΣΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (Όσοι καταθέσουν παρακαλούνται να γράφουν στην αιτιολογία “ΔΩΡΕΑ ΥΠΕΡ ΕΛΕΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΥ”).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις