Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Μυστήριο στις ΗΠΑ με ανεξήγητη νοσηλεία στη ΜΕΘ του ΥΠΑΜ! «Βουίζουν» τα MME


 Είναι ο άνθρωπος που μεταξύ άλλων «κανονίζει» τα αμέτρητα δις βοήθειας που επί χρόνια στέλνονται στην Ουκρανία.

Τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ προσπαθούν να ξετυλίξουν το μυστήριο πίσω από τη νοσηλεία του επικεφαλής του Πενταγώνου.

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Lloyd J. Austin νοσηλεύεται από την πρώτη μέρα του 2024 και ενώ αξιωματούχοι του Πενταγώνου δεν έχουν πει πότε θα αποφυλακιστεί, συνεχίζουν να αποφεύγουν να πουν γιατί πήγε αρχικά στο νοσοκομείο.

Ο Όστιν εισήχθη στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Γουόλτερ Ριντ την περασμένη Δευτέρα, για κάτι που ο γραμματέας Τύπου του Πενταγώνου υποστράτηγος, Πατ Ράιντερ, περιέγραψε ως «επιπλοκές από μια εκλεκτική ιατρική διαδικασία».

Την Κυριακή, ο Ράιντερ είπε στο Fox News ότι ο Όστιν είχε μια προαιρετική ιατρική διαδικασία στο Γουόλτερ Ριντ στις 22 Δεκεμβρίου 2023. Ο Όστιν βρισκόταν σε άδεια τη στιγμή της διαδικασίας και επέστρεψε στο σπίτι την επόμενη μέρα.

Όμως, την 1η Ιανουαρίου, άρχισε να βιώνει «έντονο πόνο» και μεταφέρθηκε πίσω στον Walter Reed και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Ο Ράιντερ είπε ότι ο Όστιν τοποθετήθηκε στη ΜΕΘ για να διασφαλιστεί η άμεση πρόσβαση στις ιατρικές του ανάγκες, αλλά παρέμεινε εκεί, εν μέρει, για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής και του χώρου του νοσοκομείου.

Ο Ράιντερ είπε στο Fox News ότι δεν μπορούσε να παράσχει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις παθήσεις του Όστιν για λόγους απορρήτου.

«Οι αξιωματούχοι του Πενταγώνου συνεχίζουν να αποφεύγουν ερωτήσεις σχετικά με τις λεπτομέρειες της νοσηλείας και της ημερομηνίας εξιτηρίου του Lloyd Austin», είναι ο τίτλος πολλών αμερικανικών δικτύων.

(απεμπε-EPA-PRESIDENTIAL PRESS SERVICE photo)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις