Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Ποιοι είναι οι RINO στις ΗΠΑ που καλούν σε Γ’ Παγκόσμιο με επίθεση κατά του Ιράν - Ένα καζάνι που βράζει είναι οι ΗΠΑ


 Μετά την είδηση ​​που κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο για επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος σε αμερικανικό στρατιωτικό φυλάκιο στην βορειοανατολική Ιορδανία που σκότωσε τρεις Αμερικανούς στρατιώτες και τραυμάτισε άλλους 34, αρκετοί διεθνιστές πολιτικοί εντός του GOP (Ρεπουμπλικανικό Κόμμα) ζήτησαν χτυπήματα κατά του Ιράν. 

Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής της Νότιας Καρολίνας Lindsey Graham έγραψε:

«Χτυπήστε το Ιράν τώρα. Χτύπησε τους δυνατά».

«Στοχεύστε την Τεχεράνη», έγραψε ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής του Τέξας, Τζον Κόρνιν.

Η πρώην πρεσβευτής των Ηνωμένων Εθνών και νυν υποψήφια για την προεδρία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Νίκι Χέιλι είπε στο CNBC ότι το χτύπημα ιρανικών στόχων δεν θα κλιμακώσει τα πράγματα σε μια πιθανή κατάσταση του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου και ότι κατά κάποιο τρόπο θα «αποτρέψει έναν πόλεμο».

Αντικρούοντας τους πολιτικούς του RINO (Ρεπουμπλικανός μόνο στο όνομα), ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος του GOP Vivek Ramaswamy τόνισε: «Έχουμε τους Lindsey Graham και την Nikki Haley να καλούν σε αναμπουμπούλα: «Χτυπήστε το Ιράν τώρα και χτυπήστε τους δυνατά. Είναι αηδιαστικό και λέει πολλά για το είδος του κόμματος GOP που προσπαθούν να αναδημιουργήσουν».

Ο εκπρόσωπος του GOP του Κεντάκι, Thomas Massie, είπε ότι το Κογκρέσο πρέπει να κηρύξει Πράξη Πολέμου εάν οι ΗΠΑ πρόκειται να χτυπήσουν το Ιράν.

Ο ανώτερος συντάκτης της Human Events, Jack Posobiec, μοιράστηκε ένα βίντεο από τον Οκτώβριο του 2023, όπου πρότεινε ότι οι Δημοκρατικοί μπορεί να ξεκινήσουν έναν πόλεμο για να ακυρώσουν τις εκλογές του 2024 και να ωθήσουν τους υποστηρικτές του Τραμπ σε μάχες.

Όπως σχολιάζουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ: «Φαίνεται ότι οι διεθνιστές μανιακοί έχουν φαγούρα για έναν άλλο μεγάλο πόλεμο για να στηρίξουν προσωρινά την φτωχή παγκόσμια οικονομία και να αξιοποιήσουν άλλη μια καταστροφή όπου μπορούν να πάρουν πρόσθετη δύναμη όπως έκαναν κατά τη διάρκεια της κρίσης του Covid».

PHOTO FREEPIK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις